Jednání selhala. Daněk do West Bromwich nejde

14.01.2008, 21:31
Aktuality
Více jak čtyři hodiny jednali zástupci českého klubu Viktorie Plzeň a anglického West Bromwich Albion o případném prodeji brankáře Michala Daňka. Angličané chtěli získat talentovaného gólmana na hostování s opčním právem, ale takovou nabídku západočeský klub smetl ze stolu.

S Plzní jednali prezident WBA Jeremy Peace a finanční ředitel Mark Jenkins. "Oba zástupci anglického klubu potvrdili, že zájem o Michala Daňka i nadále trvá," napsalo vedení Viktorie v tiskovém prohlášení zveřejněné na klubovém webu.

S jejich nabídkou už ale spokojeno nebylo. "Nabídli Viktorii, aby byl Michal Daněk uvolněn na hostování do jejich klubu s opčním právem na případnou koupi. Viktoria od samého počátku prezentovala, že nemá o uvolnění hráče Daňka na hostování zájem, a to i s ohledem na vnitřní strategii klubu a skutečnost, že během zimní přestávky byli uvolněni již dva klíčoví hráči," poznamenal český klub.

Mezi představiteli týmů tak nevzešla žádná dohoda. Obě strany se rozešly s tím, že v jednání budou pokračovat. Pokud by Daňkův přestup nevyšel ještě v zimě, vrátili by se ke stolu během letní přestávky. "Anglický klub zdůraznil, že bude hráče i nadále sledovat," potvrdilo vedení Plzně.

Autor: Pavel Janega / fcviktoria.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ty jo Daněk byl z našeho kádru jedinej, komu jsem přestup opravdu přál a kdo by si ho zasloužil. Chudák... teď se bude v Plzni akorát půl sezony trápit...

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne trapit, ale taky jsem mu to pral

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom výprodeji, co předvedla Plzeň, má aspoň jistotu, že se na jaře nebude nudit a pořádně si zachytá.

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je smolar uz to vypada ze prestoupi a nic

Reagovat
smazaný uživatel

půjde do Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

na co by sel so slavie??? zkazit si karieru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do konce přestupního období je moře času, každopádně jestli teď nepřestoupí tak ho příští přestupní termín neudrží na 100% a štve mě že neni v nominaci i s Bednářem

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho přestup by byl nejlogičtější. Jako náhradu, než se otrká Krbeček, by mohli použít třeba Vorla ze Slavie, kterej je na vedlejší koleji a za 5 mega by ho měli hned.

Reagovat
smazaný uživatel

5 mega za Vorla? Nenech se vysmát a vrať se na zem

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik by asi stál? Vždyť je lepší, než všichni tři vaši "gólmani".

Reagovat
smazaný uživatel

Pro M. Daňka smůla, W.B.A. má dobře nakročeno k postupu do PL a dle jejich zájmu o něj by určitě šanci dostal. Ale z pohledu klubu udělala Viktoria Plzeň dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kůůrna ..přal jsem aby zažil atmosferu postupu W.B.A. do Premier.l. škoda jak prase ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele