Je to pro nás milé překvapení, řekl Trubač k povedenému vstupu Teplic do sezony

30.07.2023, 20:33
Aktuality
Daniel Trubač (© twitter.com/FK_Teplice)

Kapitán Daniel Trubač na tiskové konferenci připustil, že povedený vstup do ligové sezony je pro hráče Teplic milým překvapením. Severočeši po domácím triumfu 1:0 nad Plzní nečekaně zvítězili 2:1 také na stadionu Bohemians 1905 a úvodní dvě kola vyhráli poprvé od ročníku 2007/08, kdy naplno bodovali dokonce v prvních pěti zápasech.

Podle Trubače je to i díky povedenému závěru minulé sezony. "Pro všechny lidi jsme překvapení. Nekoukáme na tabulku, dohraje se zápas a jdeme na další. Je to pro nás milé překvapení," řekl Trubač, který dal dvě ze tří teplických branek v úvodních dvou kolech.

Jeho tým naplno bodoval navzdory tomu, že nastoupil proti dvěma účastníkům evropských pohárů. "Myslím si, že už závěr minulého ročníku jsme měli dobrý, zvedali jsme se jako tým a teď jsme to na začátku sezony jenom potvrdili. Máme ale těžký los a jsme rádi, co jsme z toho zatím vytěžili. Musíme zůstat pokorní, nohama na zemi a pracovat," uvedl šestadvacetiletý záložník.

Od březnového příchodu trenéra Zdenka Frťaly se podle něj změnilo v týmu více věcí. "Už jen co se týče nastavení v kabině, nastavení hráčů v poli, zapadlo to do sebe. Někdy ani pořádně nevíte, co tomu chybí. Najednou zápas od zápasu jdete a vidíte, že se to zvedá. To je přesně náš případ," podotkl Trubač.

Tepličtí pod Frťalou prohráli jen tři z 15 ligových zápasů a v posledních 10 utkáních nejvyšší soutěže utrpěli pouze jedinou porážku. "Hodně si zakládám na vzájemné komunikaci, abych věděl, co hráče trápí nejen po sportovní, ale i osobní stránce. Vzájemná důvěra, která by mezi námi měla být, nejen mezi hráči, ale všemi zaměstnanci klubu, je pro mě priorita," prohlásil Frťala, který ve čtvrtek oslaví 53. narozeniny.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
monty25

Byl jsem na Bohemce poprvé v sektoru hostů a musím říct, že i přes všechny limity Ďolíčku asi nikde jinde takový výhled není. A co se týče výsledků Teplic, jen tak dál!

https://twitter.com/monty025/status/1685685454488662016

Reagovat
esmuellert

...a na tohle se hrozně hezky kouká!

https://twitter.com/KrystofRund/status/1685681879297466368

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Kdyby aspoň označili správnej účet...

Reagovat
Firkraag

Zápas jsme si kouzelně posrali sami, ale vám ten dobrej start přeju

Reagovat
monty25

Díky. Stačilo, aby Puškáč nezahodil tu penaltu a bylo by to drama...

Reagovat
Firkraag

Jo, to věřím, že bychom ten bod minimálně udělali. Ale teď zahazujeme moc šancí, co nedal Hůlka hlavou v první půli , byl úplně sám, přišlo mi, že i balon musel dobře vidět. A vaše góly - dva dárky od nás. Hrubý katastrofa.

Reagovat
andrew96

Sektor vypadal hezky, 200 lidí je slušný počet.

Reagovat
Axelrose

Uvidíme, jak bude vypadat, až ho předělají.

Každopádně si Klokani a potažmo Vršovice zaslouží pěkný, nový a útulný stadion. Pouze by to chtělo, aby si zachoval tu původní Bohemáckou atmosféru, což nevím, jestli se povede, když asi budou muset být všude místa k sezení.

Reagovat
Neon

Zbrojovka loni taky začala dobře a jak skončila.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele