Jarolím: Nejdůležitější krok jsme již udělali

31.08.2007, 14:46
Aktuality
Slavia Praha se při své historicky první účasti v Lize mistrů střetne s londýnským Arsenalem, Steauou Bukurešť a úspěšnějším z dvojice Sevilla - AEK Atény. "Sešívaní" rozhodně nebudou favoritem na postup, šance ovšem mají a moc dobře to ví i trenér Karel Jarolím...

"Ten nejdůležitější krok jsme již udělali, když jsme vyřadili Ajax. Teď nás čekají jiné zápasy. Plně respektujeme sílu Arsenalu, k tomu není co dodat. Tomáš Rosický si proti nám chtěl zahrát, takže se mu jeho přání splnilo," řekl Jarolím ke včerejšímu losu v Monaku.

"Myslím si, že Sevilla postoupí, úspěchy v Poháru UEFA hovoří samy za sebe. Pamatuji si poslední dva zápasy se Steauou z roku 1999. Doma jsme vyhráli 4:1 a venku remizovali 1:1. Pokud by se nám podařilo tyto výsledky zopakovat v Lize mistrů, vůbec bych se nezlobil," prohlásil Jatolím na adresu dalších soupěřů.

Především na zápasy proti Arsenalu se těší Vladimír Šmicer. Tomu se londýnský klub již jednou podařilo přehrát. "Hráli jsme proti nim s Lensem před devíti lety. Doma jsme remizovali 1:1 a ve Wembley vyhráli 1:0," vzpomíná Šmicer.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*B

Nejsem si úplně jistej, ale nehráli Gunners před devíti lety na Highbury??

Reagovat
Kily

hráli, ale na zápasy ligy mistrů si pronajímali Wembley, kde se jim vůbec nedařilo

Reagovat
Pharrell

jj, mj. r.1999 Arsnl-Barca 2:4

Reagovat
HOST*

Pudil na hostovacku do Slavie , tak Libe se z tech sracek asi nechce dostat

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

právě, že Pudil v současné době ničím neprozpívá, ba naopak nejvíc škodí..

Reagovat
HOST*GEGE

asi tak ale ve Slavii by se mohl zase chytit ted ma velkou sanci ukazat se v lize mistru takze nova motivace verim mu

Reagovat
Radin

Pudil je o ničem

Reagovat
HOST*Pavel

tak co!!!!už vás ten Pudil přesvědčil.Mě teda jo.a myslím si že se rozehrál.a bude to ještě lepší.oléééé....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele