Jarolím: Darovali jsme jim tři góly

03.10.2007, 09:29
Aktuality
Pražská Slavia své druhé vystoupení v základní skupině Ligy mistrů nezvládla a v Seville prohrála 2:4. Velký podíl na tom má špatně pracující defenzíva, na což po utkání poukázal i trenér Sešívaných Karel Jarolím...

Domácí byli podle očekávání lepším týmem, častěji drželi míč na svých kopačkách a vypracovali si více brankových příležitostí. Už v osmé minutě jim navíc nahrála špatná rozehrávka Suchého, na níž chybným vyběhnutím navázal Vaniak.

"Očekával jsem, že Sevilla po čtyřech porážkách v řadě bude hrát podobným stylem," řekl po utkání Jarolím, jehož tým vyrovnal díky parádní ráně Pudila. Po několika minutách domácí znovu vedli a chléb se pak lámal na začátku druhé půle. Slavia svého soupeře zatlačila na jeho polovinu, ale nedokázala vstřelit branku a následně dvakrát sama inkasovala. Trefa Kalivody z nastaveného času pak znamenala pouze kosmetickou úpravu výsledku na konečných 2:4 z pohledu českého klubu.

"Tři góly jsme jim darovali. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale třetí gól znamenal návrat k chybám z první půle. Ačkoli jsou favority Sevilla a Arsenal, stále máme k dispozici dva domácí zápasy. Naším cílem je skončit třetí a zahrát si Pohár UEFA," prohlásil dále Jarolím.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Merw

Reagovat
HOST*jampadampa

Tak na ten zápas jsem se docela těšil a navíc jsem opravdu věřil, že by Slávie mohla proti v posledních zápasech tápajícímu soupeří ten bodík se štěstím urvat. Pohuźel se ale ukázala propastná mezera mezi naším a evropským fotbalem.

Sevilla jasně kontrolovala 90 % zápasu. Nejvíc mě ale zklamal individuální rozdíl mezi fyzickou a technickou připraveností hráčů obou týmů. ´Markantně to bylo vidět hlavně při srovnání obránců Slávie s útočníky Sevilly. Po stranách i středem se valily laviny na slávistickou bránu a obránci rychlostně absolutně nestačili. Překvapující je to hlavně proto, že Slávie má poměrně mladou obranu, která by na tom měla být i rychlostně dobře. Bohužel včera to byl souboj japonského shinkanzenu s českým pendolínem. Další důvod porážky pak vidím v agresivitě. Opakovaně jsem si všiml situací, kdy útočí slávistický hráč má špatně pokrytý míč protihráč ho dobíhá s přehledem mu míč odebírá a ještě zakládá protiútok. V opaćném gardu toto bohužel vidět nebylo.

Reagovat
Xavi

Včera se mi Slávie moc líbila, jsem na ně hrdej.

Reagovat
HOST*jampadampa

Co blbneš? Co se ti jako líbilo - ta obrana jak ementál? Sice se s nima snažili hrát otevřený fotbal to se musí nechat, ale ten individuální rozdíl...

Reagovat
HOST*Balu

Myslim ze nieje vela veci na ktore by si mohol byt hrdy! Snazit sa snazili, ale to je asi tak vsetko na co by si mohol byt hrdy. Tej zapas jasne ukazal preco slavisticky hraci hraju v Slavii a nie niekde inde. Sevilla bola jednoznacne lepsia vo vsetkych ukazovateloch.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co blbnete? však je taky Slavia outsider, to bylo, je a bude jasné vždy když bude hrát v LM. Individuálnost hráčů je někde jinde, srovnej předpoklady české a španělské liga a musíš na to přijít. Zahráli jako outsider, ale se vztyčenou hlavou, protože taky dokázali pořádně zatlačit a zatopit Seville, mimochodem jednomu z nej mužstev PD.. takže klid

Reagovat
M11

ne jen PM ale cele evropy.. co delate jako vseci... 4-2 je dobry vysledek na takove pude... aspon se snazili hrat... ne jak sparta ktera vzdy treba drzi chvili krok ale pak se ji ten beton sesype a je z toho maglajz...

Reagovat
HOST*no.10

Slavie hrala naprosto hrozne,kdyby dostala 5:0 tak ani nepipne. Zajimave, ze sem nikde nenasel clanek s titulem "Propadak v Seville" nebo neco podobneho. Kdyz Sparta prohrala s Arsenal 0:2 (a to mohla v pohode remizovat a sance mela na vyhru) tak byl cely net a noviny zaspamovane clankama "Sparta smetena Arsenalem". Prijde mi, ze autori tech clanku sou strasne neobjektvni. Slavie tim vykonem udelala ostudu !!! Stejne jak pred par lety Banik v Leverkusenu

Reagovat
HOST*

No nevím pane chytrej, ale podle mého názoru je rozdíl, pokud sparta prohraje doma 0:2 a slavie venku v seville 4:2....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

nemůžeš..

Reagovat
M11

srovnavat tohle s banikem v nemecku...

Reagovat
smazaný uživatel

Chuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že Slavia se nemá za co stydět, ale na druhou stranu ani nemáme na co být hrdí. Sevilla je špičkové mužstvo a přestože se Slavia snažila hrát aktivní fotbal, soupeř je ve všech směrech předčil.

Včera citelně chyběl Tavarés a pořádný stoper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele