JANKULOVSKI DO AS ŘÍM!?

29.02.2004, 08:37
Aktuality
Jistě víte, že AS Řím je na prodej. Jeho vedení vyhlásilo bankrot, a tak se shání nový majitel. V této pozici už se vidí ruská společnost Nafta Moskva a už dokonce slibuje, že do AS přivede ty největší hvězdy, mezi které patří například i Marek Jankulovski!

Vedení Nafty Moskvy předložilo list, na kterém je napsané, jací hráči by mohli hrát v AS Řím v příští sezoně! Mohl by to být útočník Interu Milán Christian Vieri, obránce Auxerre Philip Mexes nebo bývalý hráč Juventusu Edgar Davids, který momentálně hraje za FC Barcelonu, ale ta má také problémy a možná se jí výprodej nevyhne.

Ale mohla by to být i hvězda Udinese Calcio - Marek Jankulovski! Z ničeho nic mají Rusové o něj zájem a nikdo neví, jak dopadne, protože veliký zájem o něj má i Juventus Turín.

Ruské vedení společnosti Nafta Moskva bude chtít prodloužit smlouvy s Cassanem, Tottim, Emersonem a Zebinou. A že ty smlouvy nebudou krátké, například s Cassanem hodlá prodloužit smlouvu na sedm let!

Hildebranda chce Real Madrid!

Velký talent Německa Timo Hildebrand, který momentálně chytá za VfB Stuttgart, by mohl odejít do Španělska. Veliký zájem projevil Real Madrid!

Každý v Německu vidí čtyřiadvacetiletého blonďáka jako budoucí jasnou jedničku národního týmu. Právě on má v budoucnu převzít kapitánskou pásku a stát se druhým Oliverem Kahnem. K tomu potřebuje nějaký veliký klub, kde bude chytat. Stuttgart se zatím velkoklubem nestal.

Zájemců bylo a je hodně. Například se ho snažil získat Manchester United, Bayern Mnichov nebo Borussia Dortmund, ale stejně nepřestoupil. Teď je tu jiný zájemce - Real Madrid!

Španělský velkoklub potřebuje skvělou brankářskou dvojici, do teď jí tvořili Casillas - Caesar, ale brzy tomu tak nebude. "V létě odejde do Atletica Madrid Caesar a my potřebujeme skvělou náhradníka, který by se mohl střídat s Casillasem. Proto máme zájem o Tima Hildebranda ze Stuttgartu," říká sportovní ředitel Realu Jorge Valdano.

Podle některých spekulací se snaží Real Madrid přemlouvat Bayern Mnichov, aby se nesnažil Hildebranda koupit. "To je výmysl, je to jako každý obchod. Jestli přestoupí do Bayernu, my jsme prohráli," dodal Valdano.

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele