Jako náhradník jsem měl motivaci navíc, řekl Hořava po Dukle

21.07.2018, 10:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Bex5

Jsem rad,ze ho mame v tymu. Ale bude nutny,aby se Prochazka objevoval na place vic a vic. Je hodne dynamickej,silnej,dobrej hlavickar a neboji se rozehravat. Nicmene,na souperove polovine je na svym postu Horka porad jeden z nejlepsich v cely lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je neuvěřitelný, že dal už tolik důležitých branek. Je snad v lize hráč, který by udělal svému klubu víc bodů než on? Dost pochybuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, ale byl, David Lafata

Reagovat
meno

Za mých mladých let tu byl jeden neprůstřelnej gólman. Vaniak se jmenoval

Reagovat
Neuro

Reagovat
Bex5

To mas pravdu,je to takovej plzenskej Lampard ... ok,blbej primer

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Hořavy to nepůjde. To se ukazuje každý rok. Plzeň musí zlepšit obranu, né nasazovat defenzivnější hráče do středu zálohy. Procházku bych zkusil na stoperu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reznicek a Horava vcera vyborne stridani. Oba platni. Nicmene u Reznicka je stale videt velka zbrklost v zakonceni. Az moc velka na jeho vek. Uz by mohl byt v tomto zkusenejsi a klidnejsi. Viz. ta sance po prihravce Petrzely, nebo ta hlavicka, kdy to mohl pustit Krmencikovi, ktery si kricel. Tohle by mohlo v LM dost Plzen mrzet. Kor, kdyz si tam vypracuji tech sanci samozrejme mene, a je potreba je promenit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele