Jablonci jsme nestačili, přiznal po porážce Vrba

25.09.2018, 13:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
langosh

Vsadil na stabilní kádr bez perspektivy a díky tomu má loňský titul. Letos už to podle očekávání stačit nebude. Měli by v zimě udělat velký třesk, a doufat, že za ten půl rok se nějak sehrají

Reagovat
Zofka

To už měla Plzeň udělat dříve. Dokonce si myslím, že i hráče nakupuje na doplnění kádru, jenže se jaksi nedostávají na plac. Nikdo nemůže čekat, že ti nový kluci přijdou a hned za první dva zápasy chytí formu a budou vše válcovat. Prostě ti nový potřebují čas, odehrát 5-6 zápasů v klidu v základu a pak formu naberou. Čermák, Havel, Ekpai, Chorý nebo Řezníček.

Takhle ztratí sezónu se starými a pak dalšími s mladými.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to Plzeň Jablonci pustila schválně.

Reagovat
Dufan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Petr325

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

tzv. na Slavii

Reagovat
KingMaster13

Výměna za pohár

Reagovat
mayday

Jestli nechce Plzeň zažít vysledkovej a tabulkovej propad, třeba i na několik sezón, měli by skončit poslední ve skupině LM, v zimě nakoupit pár posil a přebudovat to a ligu nějak upytlíkovat na třetí čtvrtý místo s doufat, že se to na jaře do nové sezóny sehraje.

Protože jestli s tímhle kádrem bude pokračovat dál, tak jednou to prostě bouchne pořádně a můžou být ve sračkách třeba i dvě sezony.

Reagovat
fsada

To také tvrdím chtělo by to vyměnit kádr za mladé a dravé hráče,jenže Vrbovo "koně",Tam ješte chvíli v základu pobudou,protože ve směs všem třicátníkům prodloužily smlouvy,takže na nějaké radikální změny to nevidím.Nezbývá než doufat,že to letos nějak dopadne.Konec konců liga bude ještě dlouhá, stát se může všechno...

Reagovat
mayday

No tak ano, letos to ještě nějak dopadne, a klidně můžou bojovat o titul. Ale příští sezonu už to praskne, může pěti důchodcům odejít navždy forma a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas se jdu podívat na trénink a největší nasazení a kvalitu tam vidím zrovna u těch starejch pardálů, takže z tohoto pohledu to nemá Vrba úplně snadné. Nejsme Sparta ani Slávka abychom mohli tolik nakupovat hotové mladé hráče viz Matoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Vrba se na snímku tváří ustaraně, není to ale z výsledku v Jablonci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele