ITALSKÝ POHÁR PRO AS ŘÍM

17.05.2007, 20:36
Aktuality
Trofej za vítězství v Coppa Italia se po šestnácti letech opět stěhuje do vlastnictví AS Řím. Giallorossi o svém finálovém triumfu rozhodli již před týdnem, kdy rozstříleli Inter Milán vysoko 6:2. K zisku trofeje jim tak v odvetě stačila i přijatelná porážka 1:2...

Inter potřeboval nutně vstřelit alespoň čtyři branky a tento úkol začal plnit až po přestávce. V 50. minutě se nejprve prosadil střelec dvou branek z prvního duelu Hernan Crespo. O šest minut později pak zvýšil Julio Cruz a tribuny na San Siru začaly opět doufat. Ovšem pouze do 83. minuty, v ní zašlapal všechny naděje domácích Simone Perrotta.

Oba týmy dohrávaly zápas o desíti. Inter přišel v 72. minutě po druhé žluté o Ivana Cordobu, za AS nedohrál v poslední minutě vyloučený Christian Panucci. Tomu však červená karta příliš nevadila, AS Řím totiž poprvé od roku 1991 triumfoval v Italském poháru.

Inter Milán - AS Řím 2:1 (0:0)
Branky:
50. Crespo, 56. Cruz - 83. Perrotta.
Žluté karty 3:3, Červené karty 1:1 (Cordoba - Panucci).
Sestava Interu Milán: Toldo, Maicon, Cordoba, Burdisso, Zanetti, Vieira (27. Cruz), Cambiasso, Stankovič, Figo (82. Maxwell), Mariano Gonzalez (54. Recoba), Crespo.
Sestava AS Řím: Doni, Panucci, Ferrari, Mexes, Chivu, De Rossi, Aquilani (58. Pizarro), Taddei, Perrotta, Mancini (79. Tonetto), Totti.
První zápas 2:6, vítězem je AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / gazzetta.it

Komentáře (19)

Přidat komentář
Slejdy

je to doma ... su rad

Reagovat
HOST*M11

Dobre dobre AS... v klidku si to pohlidali ikdyz kdyby po te Doniho krpe dal Recoba na 3:0 nevim nevim... ale na to se nehraje

Reagovat
Slejdy

jn Doni neni moc na techniku...Perrota je borec momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jooooooo, je to doma!!!

Reagovat
HOST*

do Fiorentiny. Mazuch asi za 80 miliónů, Hable 50.

Reagovat
HOST*españa

a za kolik by asi mohli jít, kdyby se pořádně rozehráli v naší lize.. a měli by taky pořádnou šanci hned po přestupu pravidelně hrát dál

Reagovat
Marv

nikdo nam tu nezbude.. a pak ma bejt liga na urovni

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou nehorázný peníze, se nedivím, že je pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

to teda jo, Mazuch byl u nás 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno zranění či trochu horší výkony a 80 milionů v háji. Tohle si u nás nikdo nemůže dovolit (možná jedině Sparta).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*ital

Se mi líbilo,jak na nově říkali,že je dobře,že nešel do Juve,že potřebuje mezistupeň než pude do velkoklubu a ten by mohla být Fiorentina.Pokud nepude někam na hostování,tak ho máte za 2 roky zpátky a už nikdy z něho nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nemyslím, že je ideální v takovém věku chodit například do Fiorentiny. Zas na druhou stranu je dobře, že za ně dali velké peníze, tím pádem by měli dostat šanci, ne jako Papadopoulos, který šel do Arsenalu na hostování. Každopádně by bylo lepší, kdyby zůstali ještě dva roky v ČR, ale takové nabídce se těžko odolává, no.

Reagovat
HOST*Wang

Sa!

Reagovat
HOST*inzaghi

dobré, ale proč píšeš o přestupu českých kluků tady, když se tady jedná o vítězství Romy v poháru...samosřejmě všichni klukům přejem a´t se chytí a dělají čest českému fotbalu...jinak sem rád, že Roma vyhrála, kdyby Inter neměl tak super brutální podzim, ještě by se o italský titul pěkně třepal, posldení dobou nehrajiu nic moc sráči...FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

No ved ani nic extra hrat nemuseli. Mali nahrate.

Reagovat
HOST*

a hlavne ty debilku vyhravaji...na nic moc se nehraje a srac ses tady ty

Reagovat
HOST*Peli

FORZA JUVE

Reagovat
HOST*inzaghi

aspoń se podepiš ty drsňáku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele