Italská policie zatkla 4 fanoušky Slavie

27.10.2023, 08:17, aktualizováno 27.10.2023, 08:12
Aktuality

Podle italských médií římská policie před utkáním Evropské ligy mezi domácím AS a Slavií zatkla kvůli výtržnostem čtyři fanoušky pražského klubu. Deníky Gazzetta dello Sport a Corriere dello Sport na svých webových stránkách bez bližších podrobností uvedly, že při potyčkách také byli zraněni tři policisté a dva bezpečnostní pracovníci.

Na zápas do Říma dorazilo několik tisícovek slávistických fanoušků. Příznivci vyprodali hostující "kotel" na Olympijském stadionu a další stovky byly v přilehlých sektorech. Šéf Slavie Jaroslav Tvrdík si postěžoval na chování italské policie.

"Je v rozporu se všemi racionálními pravidly pro organizaci fotbalových zápasů. To, že drží v sektoru naše fans, mezi kterými jsou rodiny s dětmi, 1,5 hodiny po zápase, je doslova šok," uvedl na sociální síti X.

Červenobílí v italské metropoli prohráli 0:2 a v přímém souboji o vedoucí příčku ve skupině utrpěli první porážku.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele