INTER SE PRÝ ZAJÍMÁ O ROSICKÉHO

23.03.2007, 14:40
Aktuality
Tomáš Rosický se podruhé v kariéře ocitl v hledáčki milánského Interu. Informuje o tom dnešní vydání italského deníku Corriere dello Sport, podle něhož by se český reprezentační kapitán mohl stát nástupcem Luise Figa...

Podle listu je 26letý záložník Arsenalu první volbou lídra Serie A, který hledá náhradu za Luise Figa. Portugalský záložník po letošní sezóně ukončí své působení na Apaninském poloostrově a posílí saúdskoarabský Al Ittihád. Corriere dello Sport připomíná, že Rosický může hrát jak na obou krajích, tak i ve středu záložní formace.

Jméno Tomáše Rosického se s Interem Milán spojovalo jenom několik měsíců po jeho přestupu ze Sparty Praha do Borussie Dortmund, tehdy se mluvilo o šílené částce sto milionů eur.

Vedle letní posily Arsenalu si Inter vyhlédl ještě jednu novou a relativně mladou tvář, ze Sampdorie by mohl přijít Fabio Quagliarella. 24letý útočník dal v letošní sezóně již jedenáct branek a patří k nejlepším střelcům Serie A. V neděli se mu navíc dostalo velké pocty, když ho trenér Roberto Donadoni poprvé v kariéře pozval do reprezentačního A týmu.

Quagliarella by v útoku Nerazzurri mohl nahradit Hernana Crespa, jemuž v létě skončí hostování z londýnské Chelsea, nebo Rebela Adriana. Ten si v průběhu tohoto týdne údajně neodpustil další porušení pravidel a popral se na diskotéce.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*

100milionů eur??

Reagovat
smazaný uživatel

nenim nevim jestli by si pomoh asi bych rekl ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim myslim si že ho Arsenal nepustí! Každopádně přestupem by si udělal zas ještě větší jméno!

Reagovat
HOST*forrest23

arsenal mu sedi, nevim proc by ho mel opoustet, ovsem kdyz inter nabidne dobrou sumu, tak myslim, ze ho arsenal pusti... bude pak zalezet, jestli bude chtit on

Reagovat
HOST*GEGE

skoda ze se sral tak dlouho v Dortmundu kdyby odesel alespon o rok driv bylo by to lepsi

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*R9

Lepší by bylo napsat článek o tom koho by Inter z hvězdných hráčů nechtěl...je taková menší rada pro autory...

Reagovat
HOST*Toff

Nepude ani za hovno...Arsenal je nejlepší klub kam mohl jít..fotbal co hraje Arsenal mu sedí na míru a znova se zabydlovat a sehrávat se???Byl by to krok zpět!!!A Inter stějně stojí za hovno

Reagovat
HOST*FERO AS

no nemam slov ten INTER to je prepnuty tym

Reagovat
sansiro

Reagovat
Marv

Uz neznam hrace, o ktereho by si nezajimal Inter Milán

Reagovat
Shevchenko

Tak to jsem zvědavý, s čím se tady vytasí ten Antijuve

Reagovat
HOST*gunners

jono v arsenalu ještě vyroste inter je na hovno přiští sezonu budou zase hrat starou pisničku jako předtim jenom teraz machrujou

Reagovat
smazaný uživatel

Fáma.

Reagovat
HOST*

Inter je lepší než Arsenal

Reagovat
Antijuve

Koukám že podle Corriere dello Sport má už Inter aspoň 5.prvních voleb na místo Figa a to kde by asi na něj Inter vzal peníze to nikdo neřeší.

Reagovat
HOST*

Rosický na Serii A nemá,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

čo to kvákaš ? ? ? ?

Reagovat
HOST*inzaghi

fuck Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele