Ince: Santa Cruz zůstane

15.08.2008, 21:41
Aktuality
Manažer Blackburnu Paul Ince rázně utnul spekulace ohledně možného přestupu Roqueho Santa Cruze. Podle jeho slov paraguayský reprezentant nikam neodejde, podobně jako jeho další žádaný hráč Stephen Warnock.

Santa Cruz měl namířeno do Manchesteru City, kde o něj velmi stál a stále stojí kormidelník Mark Hughes, který si ho před rokem přivedl právě do Blackburnu. Ince ovšem s prodejem své největší hvězdy a nejlepšího kanonýra minulé sezóny nesouhlasil, takže 27letý útočník zůstane v Ewood Parku.

Paul Ince, jenž tento víkend zažije prvoligový debut jako trenér, už žádné změny v týmu neplánuje, a proto nikoho neprodá.

"S Roque jsme si sedli, popovídali si spolu a mohu říct, že je v Blackburnu spokojený," prohlásil Ince v rozhovoru pro Sky Sports News. "Tento zájem o něj mě obtěžuje a rozhodně nemohu říct, že bych z toho byl nadšený," svěřil se."Podobně jako Santa Cruz zde zůstane i Stephen Warnock. Nepotřebuji prodávat své nejlepší hráče, to je konec celého příběhu," dodal Ince.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (53)

Přidat komentář
fantomas

Chazy, opravdu je Warnock jen průměrný bek?

Reagovat
herbage

Nevím kdo to tu před pár měsící psal, ale někdo ho hodnotil jako nejlepšího levého beka v PL.

Reagovat
fantomas

Já ho tak dal do All-star týmu lonské sezony a Chazy mi ho vymlouval se slovy, že je jen pruměrný.

Reagovat
herbage

Vždyť je, A.Cole, Bridge, Clichy, Evra, Shorey, tihle jsou o třídu vejš, někteří o dvě.

Reagovat
Devil

No Bridge nevim,ale jinak souhlas.

Reagovat
herbage

Bridge je pro mě lepší jak třeba A.Cole, centry a podporu útoku má lepší.

Reagovat
Devil

Me prijde Bridge takovej neslanej,nemastnej....a co se tyce A Colea tak mas recht,uplynulou sezonu se me Clichi a Evra libili o tridu vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,v ofensívě lepší,ale v obraně teče. Příprava to krásně odhalila.

Reagovat
herbage

Možná by pomohlo, kdyby hrál pravidelně a ne pod tlakem, to možná hůř snáší a dělá potom takové chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se cítí i v přípravě pod tlakem,tak to je těžké. Nicméně Cole byl v přípravě o třídu lepší.

Reagovat
fantomas

Ted ano, za svého času v Arsenalu nikoliv. Bridge má to lepší ale taky za sebou. Jinak Warnock se loni mohl právě s Bridgem hladce rovnat, výkony předčil i provařeného Colea a jen zbylí tři (možná se Shoreym to neni tak horké ještě) jsou vejš. To ale nic nemění na tom, že udělal obří pokrok.

Reagovat
smazaný uživatel

V budúcich sezonach bude k nim patriť aj Gareth Bale.

Reagovat
herbage

Tak na toho jsem zapoměl a ten tam samozřejmě také neodmyslitelně patří, jen má smůlu na zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda má, si doteraz pametám tie jeho priame kopy zo Sotonu.

Reagovat
Devil

Kdyby se nezranil,tak by uz k nim patril.

Reagovat
smazaný uživatel

on se nezranil. to mu jen jedno hovodo z Blackburnu přerazilo nohu....

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim, Warnock neni nic extra...

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, tehdy jsem te mel za uplnyho blba ktery se nejakou souhrou nahod naucil psat a vzhlizel sem k tobe se stejnym respektem jako k expertovi Mikolandovi, kteryho zitra, doufam, uvidim na Prime ..

Ale za timhle si stojim. Warnock je prumer, lehky nadprumer, ale v zivotni forme. V PL najdes mnoho lepsich levych beku... kdyz rikam prumerny, myslim v porovnani s ligou. A porad nechapu, jak si tam mohl dat jeho a ne Lescotta... fakt mi to unika... i Baines bude mnohem lepsi, jak Warnock i kdyby se ten Scouser zblaznil...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se herne libi mnohem vic i Konchesky musim rict... ale ber to tak, ze je to subjektivni nazor proti subjektivnimu nazoru. Treba nas zitra prave Mikolanda se svoji bohatou zkusenosti z PL rozsoudi... preci jen, ten kluk vi...

Reagovat
fantomas

Jen jestli to taky z části nebud tim že vyrostl v Liverpoolu. Ne, tak teprv mu táhne na 27 let...je v nejlepších letech, kdy se ještě muže zlepšovat. Já jsem přesvědčen, že kdyby ho v Liverpoolu nedrželi a neutápěli tak dlouho (vždyt přes Riiseho to prostě nešlo), tak je z něj ted někdo mnohem uznávanější. Na PL je to lehčí pruměr a já ho do tý jedenáctky dal z toho duvodu, že jak sám uznáváš, měl životní formu a zasloužil si to. Kdybych to měl hodnotit čistě kvalitativně, volim celkem jednoznačně Evru, potom Clichyho.

Jinak pamatuju si, jak si mě tenkrát dokonce označil za sympatizátora Blackburnu, že tam je dost cítit náklonost. Trošku se přiznám, že tomu tak je, ale držel to dost Hughes. Ted už je to mín intenzivní. Každopádně věz, že i za tim Bentleym si stojim.

Reagovat
fantomas

*ne lehčí ale lepší

Reagovat
smazaný uživatel

konecne jsem te pochopil mohli jsme si usetrit tu vasnivou diskuzi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock je v defenzívě, ale por ofenzívu je prakticky nepoužitelný - proto nemůže být Top levý obránce - to každý kdo má nějakou historickou kontinuitu jasně vidí,,,

Reagovat
smazaný uživatel

* je hodně dobrý v defenzívě*

Reagovat
fantomas

Já, bruci, ale netvrdim, že je dokonalý. Lonská sezona se mu povedla, tot vše, což ho řadí k jedněm z lepších levých beku EPL.

Reagovat
R22

Warnocka neměl Rafa pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Správně . Jsem jedině rád že i menší kluby budou mít v kádru hvězdy jen mě mrzí že už asi nepříjde náhrada za Bentleyho . Přece jenom získali na něm 20M eur a za takových 10M by se dal sehnat velmi kvalitní hráč ....

Reagovat
smazaný uživatel

Získali polovic.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a jakto ? (já tu ted 3týdny nebyl takže nic nevim - jen sem viděl přestup za 20M tak jsem to něják nezkoumal)

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal měl 50 procent z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to jsem vůbec nevěděl . Ale i tak se diví že neschání žádnou posilu . Přece jenom Blackburn je ambiciozní tým - hrají Pohár EUFA a že by se oslabovali ?!

Reagovat
smazaný uživatel

50% to určitě nebylo......jinak ten yido stál 15 Mega - liber

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som stále prekvapený ako sa z takéhoto hráča stál prvotriedny kanonier. V Bayerne niak extra nežiaril a nečakal som, že hned v prvej sezone v PL nastriela toko golov...

Reagovat
smazaný uživatel

bude to podle mě trenérem a je škoda, že ho nepustili... bez hughese se mu podle mě tolik dařit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn udelal dobre, ale chtel jsem ho v tottenhamu jako nahradu za berbatova

Reagovat
smazaný uživatel

On už odišiel?

Reagovat
terry

Ne

Reagovat
fantomas

Ne, ale Kohouti ho chtěj vystrnadit za ty jeho moresy.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně nevíš o čem mluvíš.....asi proto, že ti chybí historická kontinuita

Reagovat
fantomas

Neztrapnuj se tu furt s tou boží histroickou kontinuitou. Zde je přece nad slunce jasné, že jde jen o aktualitu a navíc z vašich stránek mám vyčteno, že tomu tak je, tak nemlž. Alespon většina z tamějšího osazenstva by ho radši viděla v ManU a na jeho místě Aršavina.

Reagovat
smazaný uživatel

většina asi ano, ale myslím si že každý normální člověk by tam radši viděl třeba Santa Cruze,Ashtona....,protože kupovat hráče za 25 mil liber(nevím to přesně), kterej měl pár dobrých zápasů a celej život hraje v Rusku se mi nezdá jao dobrej nápad

Reagovat
fantomas

Tak ta náhrada, o tu mi ani tak nešlo, spíš o ten odchod Berbse.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rusák by měl být spíše náhrada za Keana......a jak jsem tak koukal, tak v Zenitu už vyměkli a jdou s cenou dolů - někam k 15-17 Mega...........jinak Berbatov by měl zůstatat - to si přeje většina yidos, protože hráč s takovými fotbalovými schopnostmi přichází tak jednou za 10 let.......většina Yidos věří, že Ramos Berbatova správně namotivuje......a pokud ne, tak v tom případě děkujeme za 30 Mega Liber......a to nejlépe z Itálie, protože proč posilovat naše přímé konkurenty?,,

Reagovat
fantomas

Takhle - plno lidí si tam stěžuje na to jeho časté chození při zápase a laxnost vygradovala hlavně v poslední době, takže se mi zdá, že tak nějak počítáte s jeho odchodem. On je otrávený a nezdá se, že by chtěl pokračovat. Mně je to ale upřímně jedno, silní budete i bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

no,on se nikdy na place netvářil, že to tam nějak hodně žere, on je totiž geniální a ty své fotbalové tahy dělá jen tak jakoby "mimochodem"...............problém je, že teď to vypadá jako by se mu už DOOPRAVDY nechtělo.....ale jak říkám, vše závisí na Ramosovi jak ho srovná......Bulhar si musí uvědomit, že je pro něho čest hrát za klubu jako je Tottenham.....v opačném případě bude lepší aby odešel.............osobně věřím Ramosovi, že ho srovná...přece jen Ramos je velká osobnost a Bulhar není krypl typu Ronalda....

Reagovat
fantomas

Ok, ted už mám v tvém (tudíž i vašem obecně asi ) názoru na něj jasno. Je to tak no, je takovej tichej zabiják, trochu něco jako svého času Titi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen k tomu, jak se tvaril a jak je otraveny, to vazne bylo jen v ty letosni sezone. Nevim jestli si vzpomenes jak hral za Leverkusen, tam jsem mu hrozne fandil a doufal, ze prijde do Man Utd a pozdeji i za Tottenham v jeho prvni sezone, tak daval do hry absolutni maximum. Pral se za tym, byl neustale v pohybu, hral s takovym az fanatickym nadsenim. Mne to jeho chovani neotravilo z toho pohledu, ze by se nesnazil, tak jako tebe - ono je na tom spis videt, ze jemu jsou Spurs tak trosku ukradeni On se do PL sel prat za tym, ktery skoncil 5. o Ligu Mistru, ale nesel bojovat za Spurs, ale jen o tu slavu spojenou s Big Four... Coz neni zrovna pozitivni. I kdyz se mu take moc nedivim, je to Bulhar, horkokrevny, ambiciozni a ted aby hral se Spurs od 14 do 10 mista a jeho sezona skoncila Carling Cupem. I vetsina hracu Hammers do toho letos od unora nedavalo zadnou snahu a proto 2x nebo dokonce 3x po sobe 4:0... snad jen ti talenti se moc snazili, stejne jako u Spurs hraci kteri nemeli misto jisty, napr: O'Hara. Kazdopadne ja se bruceovi nedivim, on moc dobre vi, ze jestli Spurs dobre vstoupi do sezony a chvilku budou hrat kolem 4. mista, tak da do hry zase maximum a opet bude jeden z nejlepsich utocniku v PL... jen, kez by tak hral u nas. Chci ho v klubu od jeho pusobeni za Neverkusen...

Reagovat
smazaný uživatel

První na tahu je Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ne, ale myslím že odejde....

Reagovat
smazaný uživatel

* skoncil 5. v boji o Ligu Mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Toho najlepsieho uz predali Bentleyho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele