Ibrahimović za loket v obličeji soupeře vyfasoval třízápasový trest

07.03.2017, 16:24
Aktuality
Manchester United dosud Zlatana Ibrahimoviće postrádal jen v jednom ligovém utkání proti Arsenalu v listopadu, teď ho ale čekají rovnou tři zápasy na anglické půdě bez účasti švédské modly. Ta totiž dodatečně vyfasovala trest za loket v obličeji Tyronea Mingse...

Ibrahimovićův přestupek původně nebyl rozhodčím Friendem vůbec trestán, odhalilo ho až pozápasové video.

Pykat přitom bude i oběť Švédova loktu, neboť Ibrahimović Mingsovi patrně oplácel to, že na něho předtím úmyslně stoupnul. Obránce Bournemouthu čelí dokonce pětizápasové stopce, ale ještě se odvolává.

Ibrahimović vinu okamžitě přiznal a teď každopádně zmešká očekávané pohárové střetnutí s Chelsea v rámci čtvrtfinále FA Cupu, ale také dva ligové duely s Middlesbrough a West Bromwichem. Zrovna proti WBA přitom v prosinci hvězdný útočník sám dvěma góly vystřelil United venkovní výhru.

Pro Red Devils, kteří aktuálně ztrácí jediný bod na pátý Arsenal a tedy i příčku zajišťující účast v Evropské lize, se tudíž pochopitelně jedná o velkou ztrátu. Ibrahimović dosud nechyběl u necelé poloviny ligových branek Man Utd (přesně 48,7 %), když patnáctkrát zavěsil a čtyřikrát asistoval.

Autor: Tomáš Daníček / manutd.com, squawka.com

Komentáře (491)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele