I Icardi se může dopustit chyby, hájí útočníka kouč Spalletti

05.04.2018, 13:02
Aktuality
V Miláně se včera hrálo derby a jeho smutným hrdinou se stal Mauro Icardi. Kanonýr Interu na podzim městského konkurenta odstřelil hattrickem a tři branky mohl dát i včera, v zakončení ovšem opakovaně selhal a podepsal se tak pod bezbrankovou remízu. Po závěrečného hvizdu zatracován nebyl, zastal se ho například trenér Luciano Spalletti...

Argentinskému střelci v průběhu duelu nebyla na základě videozáznamu uznána jedna branka, dvakrát pak trestuhodně neproměnil vyloženou šanci ve chvíli, kdy před sebou už měl pouze prázdnou branku.

"Icardiho šance? To se stát může, i on se může dopustit chyby. Samozřejmě to přineslo zklamání, góly by nám zajistily tři body. Ale musíme nadále pokračovat a jít po stejné cestě, ukázat více chladnokrevnosti a dostávat se do pokutového území ve větším počtu," nechal se po zápase slyšet Spalletti.

Inter měl fantastický vstup do sezony a pohyboval se na čele tabulky, od prosince ovšem začal pravidelně ztrácet a aktuálně už několik týdnů nemá reálnou šanci na zisk titulu. Místo toho se bude koncentrovat na udržení pozic zaručujících Ligu mistrů, ze čtvrtého místa ztrácí jeden bod na třetí AS Řím, vedle toho má dvoubodový náskok na páté Lazio.

"S výkonem týmu jsem spokojen, hráči zahráli dobře a ukázali, že dovedou dělat to, co dělat mají. Výsledky se v takovém případě dostaví. Po tomto utkání se nic nemění, získali jsme bod a Milán je za námi i nadále o osm bodů," pokračoval někdejší kouč AS Řím nebo Zenitu Petrohrad.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
kattos

Panebože

Reagovat
Pipo123

OT: Gattuso je proste borec

Tréner Gennaro Gattuso sa na tlačovej konferencii predstavil novinárom a hodnotil aktuálnu situáciu v klube. Verejnosť šokovala predovšetkým jeho odpoveď na túto otázku: „Keby rozhodcovia nepískali v Londýne slabo a Calhanogluova strela by namiesto do brvna putovala do brány, bola by sezóna pre AC iná?“

Gattuso na ňu odpovedal naozaj vtipne a bez prípravy, čím rozosmial všetkých prítomných: „Keby mal môj starý otec tri vajcia, bol by strojom na pinball.“

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze ten traged mal uz stastia dost a toto len dokazuje jeho um. Hatrick len ked mu rozhodca daruje penaltu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Deki

gratuluji, jsi klasický příklad fanouška, za kterého se stydí ostatní fanoušci tvého klubu. jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ... Je dlouhodobě mimo

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem za to ze hocijaky zobrak fandi rovnakemu klubu ako ja....

Reagovat
Lech

Takovej jses aji v realu?

Reagovat
Yzemi

Myslím, že většina těch žebráků je nešťastná, že fandíš jejich klubu, ale co už, úhel pohledu - co!?

A jsem si téměř jistý, že většině už aspoň jednou blesklo hlavou změnit kvůli tobě klub, co kdyby jsi jim to usnadnil a začal fandit někomu jinému ty? Třeba někomu z PL, je tam větší konkurence retardovaných dětí, ale pro tebe o to větší výzva!

Reagovat
smazaný uživatel

maloktory fanusik AC tu, ci normalny alebo nejake vypatlane decko co sa do mna obuva AC nefandi dlhsie ako ja a urcite koli nejakemu retardovi nebudem menit klub...

Reagovat
Yzemi

Drž se svého, dobře děláš.

Reagovat
cink

tez fetak?

Reagovat
cink

Icardi zustane v Interu navzdy, stane se rekordmanem v italke lize v poctu vstrelenych golu. rozejde se s Vandou v roce 2021, ta si pak vezme Dybalu a budou mit spolu dite, ktere pojmenuje Diego.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako moc Wandu neznášam tak teraz keď sa na Maura kvôli nej vykašlal REAL mi príde ako dobrá agentka

Reagovat
twelwer

Nedalo sa s nou jednat tak sa na neho vyprdli alebo ako ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

Tak nejako podľa toho, čo písali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele