Hutton se chce v Aston Ville znovu poprat o šanci

07.08.2014, 19:33
Aktuality
Alan Hutton před třemi roky na závěr letního přestupového období přestoupil z Tottenhamu do Aston Villy, zde mu však po konci manažera Alexe McLeishe pšenka nekvetla a skotský reprezentant tak pravidelně odcházel na hostování. Něco takového už by ale Hutton nechtěl opakovat...

Bývalý obránce Glasgow Rangers přestal za birminghamský klub nastupovat po příchodu Paula Lamberta, který začal na pravém kraji defenzivy sázet na Matthewa Lowtona. Zkušený Skot, především kvůli hernímu vytížení, nejprve hostoval v Nottinghamu Forrest, následně prošel ještě Mallorcu a naposledy si jeho služby vypůjčil druholigový Bolton.

Něco takového už by pochopitelně Hutton nechtěl zažívat znovu, naopak by se rád vrátil do základní sestavy Villans, kteří za něho do Londýna poslali necelých 5 milionů liber. "Beru to jako nový začátek," řekl Hutton. "Nedívám se zpátky. Už jsem ani nedoufal, že ještě ve Ville dostanu příležitost," dodal 29letý obránce.

Ani přes opakované přehlížení pak 40násobný skotský reprezentant necítí vůči manažeru Paulu Lambertovi žádný odpor. "Navzdory tomu, co se mezi námi odehrálo, jsme byli neustále v kontaktu," vysvětlil Hutton, který před nedávnem odmítl odejít do West Bromu. "Jsem rád, že jsem dostal další šanci. Chci hrát za Aston Villu," doplnil na závěr Hutton.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (472)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele