Hrdinu Šírla zastavují v Petrohradu vděční fanoušci

14.11.2007, 09:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Arne

ten gól byl ale dost šťastnej, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

stastny gol taky gol ... jinac proc mozou prispivat akorat zaregistrovani uzivatele??

Reagovat
smazaný uživatel

no ptz ti co jsou vetsinou nezaregistrovani tak pisou sami hovadiny tak asi proto:-) jinak sirl do repre ne? kdyz tam sou hraci kterym se nedari tak proc by nemohl on.. jo uz vlastne vim Karel ma sve oblibence

Reagovat
smazaný uživatel

njn... co s nim nadelas

Reagovat
smazaný uživatel

Premier Liga se tady hodně podcenuje, přitom patří mezi nejlepší soutěže v Evropě. A pokud Šírl hraje stabilně v nejlepším ruském klubu, nechápu, proč někdo z reprezentace (nejlépe Bruckner) nenasedne na letadlo, nezaletí se na něj podívat. Pak by se předešlo těm reprezentačním omylům jako je Kulič, Kadlec a další umělci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele