Hráli jsme proti dvanácti, naštval Kušníra sudí Paták

08.05.2013, 21:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (140)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec pláče Jablonec zaslouženě postoupil konečně výkon na který se mohou být hrdí SKuhravý Kubista

Hello to the final

Reagovat
stas87

moc nechapem k comu to nakoniec jablonci bude,pochybujem ze ten tim daju dokopy cez leto a nieco v predkole uhraju

Reagovat
F.Torres

prej k čemu to bude

Reagovat
stas87

ak vyhraju pohar tak budu hrat superpohar,ak nie tak EL,tam vypadnu hned akurat im zacne skorej sezona,sama vyhoda

Reagovat
F.Torres

přijdou prachy, přijde šance ukázat se, přijde pohár, co víc si můžou přát?

Reagovat
Azazelo RD

Tak přejmenujeme pohár na kvalifikaci o předkolo evropské ligy rovnou, ne? A to samé u ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zrušíme úplně... Od nás bude chodit Sparta Plzeň, od vás nikdo a z Anglie, Itálie a Španělska jich bude chodit 10 ne?

Reagovat
stas87

mne to je fuk,len si myslim ze to tak bude,sezona vam zacne skorej,treba postupite cez predkolo,zahrate 4 zapasy,vypadnete a budete plakat nad tym ze vam zacala skorej sezona tieto vyhovorky su vzdycky najlepsie

Reagovat
F.Torres
Reagovat
Pokahontas

Klasický příklad toho,že na všem se dá najít negativum.I kdyby to tak bylo,tak co?Postup do EL rozhodně není povinnost,byl by to naopak velký úspěch,vzhledem k síle soupeřů,kteří stojí případně v cestě.Šance poměřit se silnými týmy kdo z koho je snad sakra dobrá motivace,ne?(pomineme-li samotný pohár,který rozhodně svou váhu má).

Mimochodem,naposled jej Jablonec vyhrál v roce,kdy se stal Zeman premiérem(1998).A letos se stal prezidentem-takže to je výzva a závazek zároveň

Reagovat
salami

a v lize taky nemaj na titul, tak jim asi taky bude k ničemu ji hrát

Reagovat
smazaný uživatel

salame salame

Reagovat
Manik...

Sparta hrála bez brankáře a to je horší

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta hrála Harlem Shake

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
F.Torres

nahrál Chramostovi, kterej stál na hranici vápna a ten mu nedal šanci

Reagovat
Manik...

poslal MB do finále...

Reagovat
ManUnited

Tak snad aspoň to třetí místo Slovan uhraje ať se může příští sezónu podívat do Evropy

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan už viděl Evropu, dokonce LM, letos a pěkně to pohnojili..myslím, že to stačilo.

Reagovat
ManUnited

Myslíš, že Olomouc nebo Jablonec by tam uhráli lepší výsledek ?

Reagovat
salami

zatimco ostatní týmy by tam udělaly díru do světa, tyhle kecy nesnášim, jestli to někomu pokazili tak sobě, ale sami si to vybojovali a pokud nejsi fanda Liberce tak můžeš šoupat nohama a tiše závidět, že tvuj tým loni skončil za nima a přestože podle tebe by nejspíš hrál poháry určitě i na jaře, tak nebyl schopnej ten "zoufalej" Liberec v lize předběhnout a zkusit hrát o ligu mistrů místo nich

Reagovat
Zofka

Sice se mu moc nezadařilo, ale nechci domyslet ani jak by dopadli ti ostatní, když ho nejsou schopní u nás porazit. Podobné řeči jsou i s Jabloncem a já je nesnáším.

Reagovat
Pokahontas

Pohnojili?

Trochu silné slovo.Vypadnout neznamená automaticky ,,pohnojit",narazili holt na silnější soupeře,přiznejme si to-Kluž v dalším kole vyřadila i (pozdějšího semifinalistu EL!) Basilej a do posledního kola se rvala o postup ze skupiny LM.Dněpr rovněž zejména v 1.zápase ukázal,že je fotbalově někde jinde(ostatně následně suverénně vyhrál skupinu) -přesto podal Slovan v odvetě bojovný výkon a i přes Nezmarovo dětinské vyloučení domácím cestu do skupiny pořádně zdramatizoval.Ono jaksi při střízlivé analýze nelze počítat jen ty své nejlepší výkony a pak tvrdit,že kdyby takhle hráli každý zápas..-problém je v tom ,,kdyby"

Chce si to sundat růžové brýle-Viktorka Plzeň svou cestou do LM všechny namlsala a vlastně tak trochu i na ostatní české mistry upletla bič-zapomnělo se totiž tak trochu na to,že ten postup byl už sám o sobě velký úspěch,na nějž šance byla zhruba 1:5,tedy rozhodně ne ,,povinnost".A v případě Slovanu tomu nebylo jinak,možná ještě míň-Šachťor Karagandy byl ve 2.předkole rozhodně těžší soupeř než Pjunik Jerevan,moc nechybělo a Slovan se pakoval už s ním!

A dokud bude český mistr startovat ze 2.předkola(a ne ze 4.),tak tomu nebude příliš jinak-ledaže by proti soupeřům ve 3.a 4.předkole byl výrazným favoritem,což je v dohledné době nepravděpodobné-soupeři taky nespí...

Reagovat
Pokahontas

Oprava:mistr vlastně nemůže ani teoreticky startovat ze 4.předkola,takže správně má být že ze třetího...(jedno kvalifikační kolo na postup je možné jen v nemistrovské části,a to pouze pro zástupce nejsilnějších lig)

Reagovat
jester Radka Bejbla

Marek Čech to pěkně podělal, takže jsou zbytečný všechny ty kecy kolem !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z Liberce a na drby a klepy moc nedám, ale shodou náhod jeden můj známý byl v pondělí v hospodě s Honzou Nezmarem a ten říkal, že to určitě bude podmázlé. Možná to je jen vymyšlený kec, ale když jsem na ten fotbal koukal, začal jsem pochybovat.

Reagovat
papanegra

a moje babička řikala že JAblonec nechá Liberci 3. místo a Liberecnechá Jablonci Pohár, kde se čekalo že nastoupí proti spartě, takže by měl i tak jablonec jistý poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to by brali obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

braly

Reagovat
Bakary3

U nás bych tomu věřil, škoda, že to nedocvaklo i Kušnírovi

Reagovat
smazaný uživatel

a lék na rakovinu nebo smysl života ti neprozradil?

Reagovat
Posledni Kovboj

42

Reagovat
REPLIKATOR

Mně bylo hned jasný, že ta výhra Jablonce nebude jen tak Pelta ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo vysvětlit jak může být předseda svazu zároveň majitelem jednoho z klubů? To je něco, co mi nikdy nedávalo smysl.

Reagovat
REPLIKATOR

Fotbal něco jako střed zájmů zřejmě nezná. Pak to tak nemá vypadat.

Reagovat
burinka

střeD zájmů mi teda taky nic neřiká

Reagovat
Bakary3

Že to je někdo z fotbalovýho prostředí je jasný, to být musí (i když... Mokrý a podobná verbež....), ale proč nemá za povinnost odstoupit...

I to bych ale zkousnul, kdyby to byl někdo férovej, a ne Míra "cinklý jaro" Pelta. Ostuda našeho fotbalu.

Reagovat
Ferguson6

Tak oficiálne asi klub prepísal na manželku, brata, známeho, obchodného partnera alebo niečo podobné

Reagovat
Alan_Shearer

Jako co si budem nalhavat, rozhodci jim trosku pripiskaval, ale za to, ze nejsme schopni si vypracovat sanci nebo ze mame slabou lavicku sudi Patak nemuze .. Hold prohrat se nekdy musi, ale je skoda, ze zrovna ted

Reagovat
ManUnited

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Dosoudila zrejme dobehla karma..

Reagovat
Gryphonheart

To je skoro jak ty Teplice, rok nevyhrají venku a najednou hned o dva góly v olomouci.. tenhle závěr ligy fakt někdo naplánoval dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přes vzájemnou pomoc s Viktorkou až po ovlivněné derby..ani nemusí hrát finále, tady je jasný, že to není jen tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď na to barák, budeš mít dva! Navíc to je tutovka!

Reagovat
smazaný uživatel

Štajner místo toho aby někde v koutě spytoval svědomí že sku*vil každej druhej balon tak raději brečí to samé Kušnír kterej měl na své straně průchodák a zrovna tak hledá chyby všude jen ne u sebe.

Reagovat
Alan_Shearer

Me prislo, ze Stajny dneska hral pomerne dobre. Ty jeho klicky mu vychazeli a prihravky celkem taky (teda pokud mu nekdo nabihal a to moc casto zrovna nebylo ..)

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, takže se do předkol EL dostane z poháru MB, nebo Jablonec. Tak to bude zase konečná na prvnim soupeři, kterýmu nekouká sláma z bot.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo má hrát místo nich? Sigma která v současné formě dokázala vypadnout i s Lichteštenjcema nebo snad Dukla? Krom Sparty a Plzně by mohl překvapit jen Liberec. V případě Boleslavi a Jablonce bude záležet taky na losu, vzhledem k tomu, že nebudou nasazený, tak se dá počítat s tím, že se pakujou ve 3 max. 4 kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, Sparta, Slovan, Sigma...Sigma má sice mladej a nezkušenej tým, ale pořád by je v těch zápasech táhnuli dopředu fanoušci. V Jablonci by bylo plno možná tak, kdyby přijel někdo ze špičky Premier League. Co je ale podstatnější je fakt, že by poháry neměl hrát tým, kterej je schopnej dostat 5 golů od týmu ze středu tabulky. To se prostě klubu, kterej si hraje na špičku ligy, stávat nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se v Jablonci fandilo dost dobře a koro žádný hluchý místa a dlouhý chorály... A do Chomutova už je ted někde jasnejch 5 autobusů a to bude ještě stoupat.... A co vím tak doma i venku s Alkmaarem to taky na fandění šptaný nebylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť bylo v Jablonci skoro 4x víc diváků než na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

4x víc možná, ale je to místní derby. To je jako smát se, že přišlo víc lidí na zápas Sigma-Baník, než Jablonec - Mladá Boleslav.

Ne, že bych nepřál úspěch na mezinárodní scéně, ale po předchozích letech prostě nevěřim.

Reagovat
Zofka

To víme všichni, že díru do světa neudělají. Ale hraje to ten, kdo si to uhraje a ostatní se mohou jít klouzat. A jestli ti ostatní nejsou schopní být před tou "špatnou" Boleslaví a "špatným" Jabloncem, tak je to jejich ostuda a jejich fandové by měli spíš držet pysk za zuby a stydět se.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si taky nedělám iluze, že bychom postoupili nějak daleko, ale kdo na to v ČR má? Já zase tak zarytej fanda nejsem, že kdyby za náma byl rozjetej tým a já věděl, že na to nemáme,t ak tam stejně chtěl, abychom si mohli vypadnout ve třetím předkole... Momentálně ale podle mě na ty poháry mají dva týmy, zbytek může překvapit, ale nic se od nich čekat nedá a když už si mám vybrat, tak tam radši uvidím náš tým Já jen hájil, že se furt navážíte do fanoušků a že na odvetu semifinále přijde na nejslavnější českej klub s nejvíc fanoušky z největšího města ve státní svátek a za hezkýho počasí 1900 lidí je v pohodě...

Reagovat
božský John

My bychom čistě teoreticky mohli byt ve třetim předkole nasazeni

Reagovat
Sosi

Tak hlavně aby nešel do Jablonce Koubek, ten už v Evropě posral, na co sáhl.

Reagovat
Godwinson

Jinak Kweuke by mohl dostat ještě flastr jak hovado. Nejen, protože jím je.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
F.Torres

minimálně 4zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

On vždycky do těch soubojů chodil trošku víc tvrdě, ale zas tak bych ho neodsuzoval. Zákrok to byl fakt hnusný to jo, ale hovado to není.

Reagovat
exse

Za co proboha? To pak mohl dostat flastr i Kovařík že zlomil brankářovi čelist. Trest se nedává za následky, ale za úmyslnost a brutálnost faulu, o čemž se v případě Kweukeho vůbec nedá mluvit.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
exse

To je sranda co?

Reagovat
smazaný uživatel

bez tvojí tuposti by byly diskuze na EF o hodně ošizeny

Reagovat
exse

Ach, ta síla internetu je neuvěřitelná.

Reagovat
Godwinson

Ty jsi jejím důkazem.

Reagovat
exse

No tak určitě, jak jinak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Bakary3

Hraješ, nebo hrál jsi někdy fotbal ? Kweuke musel vidět, že tam bude Dosoudil dřív a v tomhle případě už musí trochu dávat pozor, a ne tam jít takovymhle šlapákem. Nevím, jestli to byl úmysl ho došlápnout, nebo byl jen neopatrnej, každopádně v hlavě toho moc nemá...

Reagovat
exse

Hraju a právě proto Kweukeho chápu. Měl k balónu blíže, ale Dosoudil hodil skluz a tak ho odehrál o trochu dříve, Kweuke tam logicky strčil nohu aby bylón zblokoval, což se stalo, ale pak jeho noha pokračovala, stejně tak Dosoudilova a všichni co následovalo. Dá se spekulovat o tom jestli musel došlápnout nebo ne, ale z mého pohledu došlápl proto, že netušil, že se Dosoudilova noha dostane tak daleko. Ale to je vcelku jedno, jde o to, že Kweuke tam nešel s úmysl zajet do Dosoudila, ale odehrát balón, což se stalo, proto ten faul nepovažuju za horší, než kosy zezadu, u kterých hráči nemají žádnou šanci zasáhnout balón. Čímž neříkám že nebyla redka na místě, ta byla, ale pokud v tom nebyl absolutně žádný úmysl, tak je blbost ho trestat disciplinárkou.

Reagovat
Bakary3

To souhlasím, že tohle není horší než kosy zezadu, ale mohl tam jít s nohou sklopenou, ale proč takhle ? Šel tam nebezpečně, neopatrně, a zavinil vážný zranění, takže nevidím důvod, proč by si neměl třeba 3 zápasy odsedět..

Reagovat
exse

Kweuke tam šel neskutečně hloupě, o tom vůbec nepolemizuju, já osobně bych tam jen do vzduchu nastavil placíru, on ten balón chtěl zašlápnout, což byla hlavní chyba. A jak už jsem psal předtím, tresty se nemůžou dávat za vážnost zranění, to by pak mohl Kovařík stát 10 zápasů za zlomenou čelist a to i přes to že to nebyl faul. A když už zmiňuju ten případ, tak tehdy nikdo neříkal, že je Kovařík debil, protože všichni věděli, že tam byl brankář pozdě a způsobil si to sám tím že tam šel riskantně. Podobnej příklad je i tohle, k balónu měl Kweuke blíže, Dosoudil se k němu dostal dřív jen díky tomu, že tam hodil skluz a když skočíš pod nohy rozběhnutému 100 kilovému afričanovi, tak musíš s následkama trochu počítat.

Reagovat
Bakary3

Já se nehádám, je to věc názoru, ale že se s tím musí počítat... tak to by proti němu nemohl hrát vůbec a tak to prostě není. Tady to Dosoudil (ač jinak prvotřídní prase) zahrál dobře, byl tam rychlejc,a Kweuke tam prostě nebezpečně šel, to by musel být faul, i kdyby ten míč měl první on. A takovýhle nebezpečný zákroky musí hráče odnaučit, přičemž stopka je vlastně jedinej prostředek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Kweuke by měl dostat takových 6 zápasů stopku..aspoň. Brutální faul s brutálním následkem.

Reagovat
salami

Reagovat
salami

to snad ne, chystáš se tu obhajovat to, že někdo jde do souboje výskokem a 2 nohama napřed? to nemůžeš myslet vážně, to je zas to tvoje jak se chceš odlišovat od stáda, ale někdy to prostě nejde jinak než souhlasit s tim co je zřejmý

Reagovat
exse

Tak zaprvé, Kweuke stál, Dosoudil ležel. To je docela důležité zmínit, jelikož fotbal se hraje ve stoje a né v leže, takže Kweuke je ten, kterej tam šel v rámci pravidel. Zadruhé, neříkám že to byl hnusnej faul, jenom obhajuji logiku věci, Kweuke tam nešel tak špatně protože by byl zákeřný hovado, ale protože je trochu jednodušší a k celýmu incidentu došlo náhodou, protože oba hráli balón zároveň. Proto říkám, že pro mě je tohle nic, oproti faulům zezadu, kde hráč nemají ani minimální šanci zahrát balón a jdou čistě do soupeře a třeba právě takovej Dosoudil předvede minimálně jeden takovej za zápas. A to je důvod, proč si myslím že je blbost za tohle dávat Kweukemu stopku. K těm kecům o tom že se chci odlišit atd. se snad ani nebudu věnovat, mě je úplně jedno kam jde stádo, mě jde o tom kde je logika.

Reagovat
exse

Teď to po sobě čtu a už vidím jak se ovce chytnou toho, že jsem napsal že tam šel v rámci pravidel. Takže raději předem napíšu, že to bylo myšleno tak, že Kweuke běžel a Dosoudil mu skočil pod nohy, což je prostě nebezpečná hra proti své osobě a když dojde ke střetu tak se nemůže divit, problém v tomhle byl, že tam šel Kweuke šlapákem, což je samozřejmě mimo rámec pravidel, na druhou stranu nutno zmínit, že nešel šlapákem vůči Dosoudilově noze, ale vůči balónu.

Reagovat
salami

problém je, že máš asi problém se zrakem, protože Kweuke nestál, ale skočil, navíc mi tu nevykládej nesmysly o tom, že tam šel Dosoudil nepovolenym způsobem, ano fotbal se vleže nehraje, ale skluz je nástroj používanej v souladu s pravidly, to že je Dosoudil taky prase je věc uplně jiná a nesouvisející s trestem nebo jseš snad zastánce toho, že když fauluješ někoho, kdo sám často fauluje, tak se to netrestá? jinak Kweuke asi je hloupej, ale timhle zpusobem se ve fotbale zkrátka a jednoduše do soubojů nechodí a je jedno jestli na něj chtěl nebo nechtěl takhle skočit, když jdeš do souboje takovymhle zpusobem, tak ohrožuješ ostatní, tečka

Reagovat
exse

Kromě toho že si špatně pochopil to zmínění Dosoudila, které rozhodně nebylo myšleno tak, že to že často zákeřně fauluje by mělo mítvliv na tento zákrok, tak si nenapsal nic v rozporu s tím co tvrdím já.

Reagovat
salami

"Za co proboha? To pak mohl dostat flastr i Kovařík že zlomil brankářovi čelist. Trest se nedává za následky, ale za úmyslnost a brutálnost faulu, o čemž se v případě Kweukeho vůbec nedá mluvit."

Co třeba ta brutalita? Jít do soboje oběma nohama napřed je prostě prvkem brutality, v x případech se nic nestane, ale vždycky je tam to nebezpečí, v tomhle případě to skončilo takhle a musí se to exemplárně potrtestat, aby všichni viděli, že se do souboje nikdy nesmí chodit takovymhle zpusobem, k těm faulům zezadu, když někomu zezadu ppodkopneš nohy nebo ho bočnim skluzem sestřelíš tak to neni ani z pětiny tak nebezpečný, jako když jdeš do souboje šlápakem nebo oběma nohama napřed

Reagovat
exse

Já jsem prostě za to, aby se stopky dávali jen za úmyslné fauly, ano šel tam zbytečně nebezpečně, ale zase zopakuju, ža první zašlápl míče a Dosoudilova noha se pod jeho podrážku dostala v podstatě jen náhodou. A Kweuke rozhodně nešel do souboje oběma nohama napřed a taky tam neskákal, ale jenom mu nevyšel krok, tak si poskočil stojnou nohou, ale ta měla k Dosoudilovi hodně daleko a ani se ho nedotkla, takže je blbost říkat že tam šel obouma nohama napřed.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis postovat slide-show, kdyz tu je video. Ale dobre, oba hrali balon podle tebe. To snad nemuzes myslet vazne. Od doteku dosoudila a naslednem doteku kweukeho ubehlo par milisekund. Tady jde o to, jak sel kweuke do toho souboje. (prvni obrazek). Skoro dvoumetrovym skokem nohama v pred - tzn nekontrolovane. Takhle se do souboje proste chodit nesmi! Prave kvuli nasledkum, ktere zde nastaly. Tak tady prosim te, porad nemluv o tom, ze to bylo pres balon.

Reagovat
exse

Samozřejmě že to bylo přes balón, nevím jestli jseš slepej, ale Kweuke nohou mířil jasně proti balónu a taky ho strefil a je jedno jestli zároveň s Dosoudilem nebo o trochu později. A už jsem tu psal několikrát, ano, Kweuke tam šel nesmyslně hloupě a ano, redku si zasloužil. Ale o to mi vůbec nejde, jde o to, že to neudělal s úmyslen faulovat, ale odehrát balón a ten faul byl jen nešťastným následkem a proto by za něj neměl být dál trestán.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze. Tady se nebavime o tom, zda-li to bylo umyslne nebo ne. Ja si taky myslim, ze to bylo neumyslne. Potrestan by byt mel, protoze takhle se do souboje chodit NESMI.

Az tobe nekdo zmrzaci nohu timto zpusobem. Pak si skladej treba basnicky o nejakym balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

udělal hloupý tvrdý zákrok, který musí být potrestán a potrestán taky bude. Těch pět zápasů bude plně zasloužených, za co jiného by se proboha mělo trestat, než za tohle

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt blázen to není možné

Reagovat
salami

máte někdo odkaz na ten Kweukeho zákrok?

Reagovat
cubinho
Reagovat
Bakary3
Reagovat
salami

díky oběma, děsný

Reagovat
cubinho

A zeď si přečti exseho příspěvky.

Reagovat
hefy

Fuuuuha, chudák Dosoudil.

Reagovat
db18

to mi připomíná zákrok Witsela (ikdyž tento neměl tak brutální následky...)

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Z.urvená Sralta

Reagovat
Manik...

Reagovat
Sosi

Tak Pelta si to pošéfoval, to se dalo čekat. A k Boleslavi, když to přeženu, tak dnes sklidila tou zlomenou nohou to, co sama celý rok sázela...

Ale jak by řekl "Pepa Novák" Vydra - "Když se daří, tak se daří "

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrečenci Liberečtí

Reagovat
smazaný uživatel

JABLONEC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kňoury kňour, fňuky fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944793_10151599875295211_2127764261_n.jpg Nejlepší děkovačka škoda že to pak securiták zavřel bránu

Reagovat
cubinho

To je neskutečné, že ten Paták ještě píská. Problémy se s ním táhnou už takových 5 let. Vůbec bych se nedivil, kdyby to Pelta koupil. Co nedivil, ono to tak beztak bylo.

Reagovat
REPLIKATOR

Patákovy "úspěchy" do roku 2011

http://www.fotbalnaplno.cz/node/226

Reagovat
REPLIKATOR

Osobně jsem byl svědkem zářezu třetiligové Kroměříže v semifinále poháru v roce 2011.

Reagovat
cubinho

Na toho rozhodčího si hodně dobře pamatuju, ještě když začínal. Neskutečné zářezy...vidím, že to není pouze nějakých 5 let, jak jsem psal výše, ale skoro 10.

Reagovat
REPLIKATOR

Někomu dobře slouží, tak si ho tam chtějí udržet.

Reagovat
Posledni Kovboj

solidni kariera

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na atmosféru ve finále, kolik tipujete návštěvu ? 800 diváků ?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi těžko na poslední finále vyjelo z Jablonce přes 30 autobusů.. V tomhle bolku smetem.

Reagovat
centos

A proč to nejde v průběhu sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych taky rád věděl já byl zatím tuhle sezonu všude na výjzedech až na Brno a Jihlavu ale aspon ted si užiju pořádnej výjezd musím uznat

Reagovat
smazaný uživatel

zase brečí. Liberec neumí prohrávat. Pořád se na něco vymlouvají.

Reagovat
Alan_Shearer

Ty jsi kreten. Byli jsme dneska horsi a prohrali jsme zaslouzene, ale nekolik zarezu tam proste bylo ..

Reagovat
smazaný uživatel

jste ubrečenci nic víc!

Reagovat
smazaný uživatel

Kwaukemu bych zlomil vobě nohy, čůrák zamrdanej čer*ej....

Reagovat
Didier Drogba

Ten Štajner jim asi dává lekce brečení...

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho: 6 000,- sem dal na Vás a Real. Já Vás prostě doživotně MUSÍM nenávidět !

Reagovat
smazaný uživatel

Docela odvaha sázet teď na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráči nebečí a ACS sem si myslel,že je zadupou do země,ale chyba lávky. Jsou v prdeli !!!

Reagovat
Robbie

to bylo chyba toho obránce co dával Čechovi míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro mě !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta super Jablonec hnus, snad to vyhraje Bolka.

Reagovat
PavlíčeQ

Mohu vědět proč hnus?

Reagovat
smazaný uživatel

Bo je to krypl z Plzně!

Reagovat
smazaný uživatel

trochu očekávaný scénář :D....nevadí Libe sezona pokračuje, máknem v lize a 3.místo ztoho bude

Reagovat
Zofka

Normálka. Pokaždé, když se Liberci v zápase s Jabloncem něco nepovede, tak za to hned může ovlivňěný sudí a Pelta. To už tak ohraný kolorit, že to je trapné. Jablonec byl mnohem lepší a Liberec mohl dostat klidně 4 fíky. Že je Paták patlák víme všichni. Rukama hráli ve vápně oba týmy a nepískl nic. Kdyby chtěl zaříznout Liberec, tak mohl dát Štajnerovi rudou za simulaci asi čtyřikrát. Pískal blbě, to ano, ale okatě pro jeden tým rozhodně ne. O ofsajdech nemluvím, v každém zápase odmávají minimálně jeden blbě a tenhle zápas nebyl výjimkou.

Reagovat
Čivrss

Reagovat
C-M@ster

Nic proti, ale co furt máte s brečením.

Rozhodčí vede tendenčně utkání a hráči to nesmí ani říct, nebo co? Co mají asi dělat? Je vidět, že většina z vás nepamatuje Nagano. Ne vždy má utkání proti rozhodčímu tak šťastný konec, jako to bylo tehdá.

O Patákovi víc zde

http://www.fotbalnaplno.cz/content/fotbal-rozhodci-reznik-z-horni-brizy-opet-uderil-prasarna-tak-hodnoti-pataka-hraci-liberce-09052013

Reagovat
Pokahontas

Souhlas-slovo,,brečet" v této souvislosti má pejorativní význam,jinými slovy automaticky předpokládá,že kritika je neoprávněná.Takové případy se stávají,dokonce nezřídka,ale jindy naopak oprávněná je-a nazývat obojí stejným výrazem vede k obrovské významové devalvaci a nivelizaci.Používají je nejčastěji ti,kteří nemají k pocitu křivdy důvod-něco jako kdyby dejme tomu Islanďan říkal Egypťanovi:,,Ty vole,já nechápu,co brečíš kvůli horku a suchu u vás doma.Podívej na mě,copak kvůli horku a suchu brečím doma já?"

S tím Naganem je to správná připomínka-to semifinále s Kanadou tehdy pískal Kanaďan(!!!) a nevyloučil by jim hráče snad za nic,ačkoliv mnohé jejich zákroky byly doslova zápasnické.Podle mě je chybou mlčet v případě,kdy se podaří vyhrát i tomuto navzdory-není dobré kritizovat pouze pod dojmem zklamání z porážky.Např.by mě docela zajímalo,zda by Pellegrini byl ve své kritice stejně ostrý i v případě,kdy by nedávno Málaga přes BVB i tak postoupila(neměla k tomu daleko).Ale to se nikdy nedozvíme,stejnou situaci s jiným vyústěním(tedy jakýsi ,,kinoautomat") si v reálu bohužel pustit nelze

Reagovat
C-M@ster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele