Hertha nakonec mladíka Lazara přivedla pouze na hostování

03.08.2017, 15:56
Aktuality
Čtvrtou významnou posilu pro novou sezonu letos v létě hlásí berlínská Hertha. Po obránci Rekikovi, útočníkovi Selkem a křídelníkovi Leckiem přichází pravý křídelník Salzburgu Valentino Lazaro. Toho původně německý klub chtěl získat natrvalo, nakonec se ale s rakouskou stranou dohodl pouze na hostování s opcí...

Valentino Lazaro se zdravotní prohlídce v Berlíně podrobil už 23. července, zapečetění transferu se však dlouho odkládalo kvůli dohadům nad přestupovou částkou. Podle Kickeru byla Hertha ochotná zaplatit pouze čtyři miliony eur, zatímco Salzburg požadoval o milion více.

Jednadvacetileté křídlo tak nakonec předpřipravený čtyřletý kontrakt v Německu nepodepsalo a Hertě prozatím vypomůže jenom se statusem hosta. Výše opce nebyla upřesněna.

Syn angolského otce a řecké matky, který je schopen nastoupit i na levé straně hřiště, má za sebou ve svém věku již úctyhodných 121 startů za RB, během nichž patnáctkrát skóroval a 23krát asistoval. Od listopadu 2012 drží rekord pro nejmladšího debutanta v rakouské Bundeslize.

V květnu 2016 Valentino Lazaro až do poslední chvíle coby nejmladší člen širšího kádru bojoval o účast na Euru, nakonec ho ale trenér Rakouska Marcel Koller vyškrtl z nominace.

Autor: Tomáš Daníček / herthabsc.de, kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

What's the big deal, my kupujeme lazary každou chvíli.

Reagovat
smazaný uživatel

Leandro Hernán Lazzaro Liuni

Reagovat
Rudnevs

2.BL OT: http://m.bild.de/sport/fussball/fc-erzgebirge-aue/kommt-jetzt-durch-den-schacht-52746652,view=amp.bildMobile.html

Tak už v nedeľu na zápas s Düsseldorfom budú hráči vychádzať na ihrisko z bane. Ten štadióm bude vyzerať super!

Reagovat
cologneFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha to robi rozumne, 4 fajn posily, dolezite vzhladom k tomu ze hraju o sutaz najviac. Snad sa aj v dalsej sezone udrzia na poharovych miestach...

Btw, v prvom kole Pokalu hraju vonku s Hansou

Reagovat
Rudnevs

Tedesco vraj už ďalej nepočíta s Felixom Plattem a podľa Marca Siekmanna (redaktor Bildu pre Schalke, Bochum a Duisburg) sa o neho zaujímajú Darmstadt a DYNAMO DRESDEN.

Tieto dva kluby sa zaujímali už o Sobiecha, ale ten si nakoniec vybral Darmstadt kvôli manželke, ktorá hrá hádzanú za HSG Bensheim Auerbach. Čo sa Platteho týka, tak možno je to len čistá špekulácia, ale tá myšlienka o Dyname sa mi páči! Zahral by si oveľa viac ako v Darmstadte a pre Mingeho by to bola lepšia voľba ako ten Jugoš Duljevic.

Problém je, že Platte má zmluvu v Schalke ešte na jeden rok. Do úvahy pripadá predlženie zmluvy a hosťovanie alebo predaj. Je však otázne, či by Dynamo dokázalo dať dohromady dostatok peňazí na jeho vykúpenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Este dodam jednu vec - Freiburg vcera vypadol v tretom predkole EL s timom NK Domzale.

Aspon im ostane viac sil na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to,škoda,ale bylo to zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadi, ako pisem, aspon budu mat viac sil na ligu. Naviac Hoffenheim chytil v playoff Liverpool takze tak ci tak bude mat BL v EL tri timy...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,myslím,že když naposledy hráli skupinu EL,tak potom sestoupili... Hoffe má smůlu,že chytli zrovna Liverpool,ale jako outsider můžou překvapit.

Reagovat
Rudnevs

Zostúpili až rok potom, to bol ten smolný zápas s Hannoverom kde si dal Krmaš vlastný gól a potopil Freiburg. (ale zachránil HSV )

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,už si vzpomínám

Reagovat
smazaný uživatel

Zostúpili rok potom ale aj v tej sezóne väčšiu časť hrali o udržanie

Reagovat
Rudnevs

Hm, tak nič. Už prišli Markkanen a Duljevic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele