Hertha má nového trenéra, odvolaného Korkuta vystřídal Magath

13.03.2022, 21:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
Filip12

V Herthě udělali pořádný tajfun

Reagovat
eder

TYPHOON

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Tvl, si mohli přečíst diskuzi na EF hned v listopadu a ušetřili by si tuto epizodu, darebný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlas

Reagovat
Rudnevs

Clovek si kolkokrat povie, ze vsak v tom klube su profici, asi vedia, co robia, vedia nieco, co my nevieme… ale nakoniec casto proste sa aj tak nakoniec ukaze spravny nazor normalnych fanusikov, ktori dianie proste len sleduju. Tazko povedat, ci su tie diania tak ovplyvnene vseljakou politikou a mimofutbalovymi vecami alebo ci su vo vedeniach niektorych klubov tak sprosti ludia.

Reagovat
Kucka

Přesně, můžeme jenom doufat, že tentokrát po posledním fiasku už opravdu nikoho nenapadne Korkuta angažovat. Ale to jsme si říkali už minule a předminule.

Reagovat
bobis21

Tak zrovna u vedení Herthy si už několik let snad nikdo nemyslí že ví co dělají.

Reagovat
Rudnevs

Dalsie rozhodnutie je este ovela horsie, cize vidim ze vobec nie

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jsemdement

A mozna ani Z vedeni.. .

Reagovat
REPLIKATOR

To se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Vzal by Trpiš Herthu?

Reagovat
PISTOLERO

Udělal by z ní dělo ale asi nereálný

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Robert Žák Bundesligy.

Reagovat
PalecekM

Myslim, ze nejeho jineho Turka v Berline sezenou

Reagovat
PalecekM

*nejakeho

Reagovat
JhonLimon
Reagovat
vladino10

Na základe čoho mu vždy dá niekto kontrakt?

Reagovat
db18

Absolutně nepochopitelný, že ho vůbec podepisovali...

Reagovat
Bastaron

Snad už se tento rok sestupu nevyhnou.

Reagovat
db18

Magath

Reagovat
Rudnevs

Tak toto už je vážne na výsmech Ja ked som to vcera videl na instagrame, myslel som si, ze “aha ano super haha vtipne” a teraz zistim, ze to je naozaj. Bobica som mal rad ako uznavaneho manazera, ale toto je absolutne wtf.

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

To snad nemůže být z jeho hlavy. Což by ovšem taky nebyla dobrá vizitka, kdyby tam byl za loutku.

Reagovat
Rudnevs

Viem, ze v HSV mnohe rozhodnutia sli podla toho, co chcel Kühne alebo co chcel taky a taky agent, ktory spolupracoval s Kühnem.. a sportovy riaditel a spol. mali proste zviazane ruky. By som sa ani necudoval, keby to slo priamo z Windhorstovej hlavy, ktory podla vyberu mien ako Lehmann, Klinsmann ci Magath prestal futbal sledovat v roku 2008.

Reagovat
andrew96

Jinak Klinsi si jméno pokazil víceméně až v Hertě, ne?

Reagovat
Rudnevs

V podstate hej. Uz v Bayerne to nevyslo, ale tak Bayern zobral v narocnom obdobi a zistilo sa, ze je inym typom trenera. Ale stale bol povazovany za kvalitneho trenera. To, ze nedostaval viac sanci v Bundeslige, bolo tym, ze asi ani nechcel a zil si zivot v Amerike. Definitivne sa pokazil v ociach verejnosti az v Berline. Ale podla mna tak trochu nepravom.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
GrimeBaller98

Ta Hertha je fakt marna nemam slov

Reagovat
Kucka

Reagovat
ondrasch77

Že ještě tenhle cvok dostane někde příležitost, je naprosto fascinující.

Tréninkové metody Viktora Tichonova...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Tichonov zůstává nejuspěšnější repre trenér historie...to že měl metody, které ostatní nesnášeli? jebat, hlavní je sláva a být nejlepší

Reagovat
ondrasch77

Já mu přece úspěch nikde neupírám... Ale jeho schopnost nebyla přenosná, všude jinde kromě SSSR (kde z těch hráčů dělal doslova otroky) by ho brzo poslali do prdele. Nejlepší..., ale za jakou cenu?

Magatha teď berou taky jen proto, aby to zvednul a Hertha nespadla. Pochybuju, že by zůstal nějak déle po této sezóně.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak jasný, bylo to extrémně těžký tehda, ale hráči SSSR to zvládli...drsné praktiky v době, kdy ještě existovali pořádní chlapi...pokud Magath rozjede to své v Hertě, tak bud se hráči na 2 měsíce kousnou nebo raději spadnou

Reagovat
ondrasch77

Tak oni snad kolikrát ti hráči ani nebyli třeba extra "pořádní" chlapi, ale neměli moc na výběr... Jakákoliv "vzpoura" se okamžitě trestala těmi nejtvrdšími postihy, oni trávili 11 měsíců v roce spolu, museli být na bázách a s rodinou se téměř nevídali. Zkurvenej komunismus

Otázka je, jak to dopadne v Herthě..., Magath asi nikde moc netrénoval posledních cca 5 let (bundesligu vůbec nesleduju), a jak píšeš, aby z toho nakonec nebyl opačný efekt

Reagovat
Seydou Doumbia

Jj vím jak to tam fungovalo, bohužel dnes na repre úrovní nereálný, když nejlepší jsou v NHL a dost z té éry tam i uteklo potom. No Hertha ted má Hoffenheim a Neverkusen, ale potom mají 4 zápasy, kde můžou být body. Takže bud deset bodů a záchrana nebo napadený trenér, psychické problémy půlky kádru a zbytek se před koncem sezony vyplatí ze smlouvy.

Reagovat
ondrasch77

Takže "alles oder nichts"

Reagovat
bourbon

ty jo, takový psychouš

Reagovat
Zark

ten eště žije?

Reagovat
Arne

Jako na první dobrou jen "WTF", ale když se člověk pozastaví, tak koho mohl reálně Fredi ulovit? Kdo normální by v téhle situaci do takového bordelu šel? To radši ať to zkusí Magath než třeba Gisdol, který prý dal Fredimu košem, o dalších klasických zachráncích ani nemluvím.

Trochu deja vu se situací před deseti lety tu je, ale dnes Magathovi nikdo nevěří... To tehdy si před Rehhagelem všichni sedli na prdel a nikdo nepochyboval o tom, že to jeho aura zachrání. Jak to dopadlo, víme...

Reagovat
Rudnevs

Chapem, ze sa to snazis vidiet pozitivne a poznam ten pocit. Ale Magath? Ten typek je uplne mimo. Totalne mu usiel vlak, to vidno aj z tych vystupov v doppelpasse a podobne. Jak pracoval pre Flyeralarm, tak dostal na posledne miesto v lige Würzburg i Admiru. Vo Würzburgu vyhodil trenera po tom, co mu vyjadril doveru a este sa tomu smial do medii. Hertha ma akurat “stastie”, ze uz nema k dispozicii prestupove obdobie, lebo by prisli trebars Helmes, Voronin a Maierhofer. Lepsia volba by rozhodne bola i Gisdol alebo trebars Funkel, Neuhaus alebo hocikto, kto nestratil kontakt s realitou a s dnešným futbalom.

Mozno Magatha vykreslujem pritvrdo a ber to trochu aj s nadhladom, ale naozaj si nemyslim, ze v dnesnom futbale ma co robit a ze Herthe nejak pomoze zrovna on. Ale tiez sa tesim na tento experiment a rad uvidim, ak Herthe pomoze. Bolo by predsa pekne, aby kedysi tak uspesny trener nesiel do dochodku ako uplny skrachovanec

Reagovat
Arne

Asi máš pravdu, že se to snažím vidět pozitivně... Plus taky nevím, co tam dělá nějaký Skot, který doposud jen asistoval v Ingolstadtu či kde.

Může to být trefa mimo, uvidíme za pár týdnů... Pokud ale bude sestup, tak stejně jako hlavní Frediho chybu budu brát angažování Korkuta než tohle. Víc mimo než Korkut být snad ani nemůže. Trénoval tu i tvůj oblíbenec z Kalifornie, který jako trenér na německý ligový scéně je úplný dno, ale o pár řádků nahoře ho omlouváš tím, že "byl jiným typem trenéra" a v Bayernu pracoval "v náročném období".

Reagovat
Rudnevs

Uznavam, ze Klinsmann je trener, ktory potrebuje velmi specificke prostredie, cize je vacsine nemeckych klubov vlastne na nic. A uznavam, ze vacsia chyba je Korkut, pretoze ten ich dostal do tej situacie, aby boli takto na dne a museli angazovat Magatha. Ale s Magathom by som to fskt moc pozitivne nevidel a ak sa aj zachranite, tak len kvoli tomu, ze ostatni budu este neschopnejsi. Ja viem, ze ty si ho asi pamatas este z Wolfsburgu ci Stuttgartu, ale fakt, ti vravim, on je teraz uplne mimo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Možná právě jak neskutečně bizarní to je tak to může vyjít. Ted dostanou 2x deku, ale potom budou mít silné 4 duely a nakonec uhrají alespon baráž a Magath bude mít v Berlíně sochu

Reagovat
Felitel

Pecka, na tohle se fakt těším

Reagovat
Psy_cho

Mizerný trenér. To si nepomohli.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele