Hart: Kompany se vrátí a bude jedním z nejlepších

07.03.2015, 12:54
Aktuality
Vincent Kompany patřil do základní sestavy Manchesteru City a jeho absence byly způsobovány výhradně zdravotními problémy, v posledních měsících ovšem belgický stoper nepodává ideální výkony a v týdnu usedl jen na lavičku náhradníků. Podpořit se ho nyní snaží jeho spoluhráč Joe Hart...

Citizens v týdnu proti Leicesteru nastoupili se stoperskou dvojicí Martin Demichelis - Eliaquim Mangala a dokázali udržet čisté konto, když vyhráli 2:0.

"Vinny si uvědomuje, stejně jako my všichni, že manažer občas musí změnit sestavu. Nikdo nemůže hrát ve všech zápasech, já tuto lekci dostal už dříve. Vinny je jedním z nejlepších hráčů, s nimiž jsem kdy hrál. Jsem si jistý, že se vrátí do sestavy s kapitánskou páskou na rukávu a bude jedním z nejlepších obránců na světě," nepochybuje anglický brankář.

Manchester City ve druhé polovině sezony poztrácel spoustu bodů, z posledních deseti zápasů vyhrál jen čtyřikrát a dovolil Chelsea vytvořit si na čele tabulky slušný náskok. K tomu se Citizens musejí ohlížet i za sebe, rychle se k nim přibližují Arsenal, Manchester United a také Liverpool.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (403)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele