Hamšík do Manchesteru United?

27.09.2007, 20:29
Aktuality
Velká budoucnost se otevírá před Markem Hamšíkem. Mladý slovenský záložník zatím září dresu nováčka italské Serie A z Neapole a řekl si o pozornost evropských velkoklubů. Zájem o něho prý již projevil Manchester United...

"V tuto chvíli mohu říci pouze jedinou věc - jsme potěšeni. Hamšík udělal další krok směrem vpřed, což neušlo pozornosti veřejnosti a v bucousnocti jistě udělá další krok. Věřím, že tak učiní v pravou chvíli a vybere si správnou cestu," řekl hráčův agent Juraj Vengloš.

Sir Alex Ferguson podle informací italských médií dokonce již předložil první konrétní nabídku. Manažer úřadujícího anglického mistra neváhá sáhnout hluboko do kapsy a na stůl údajně "položil" osmnáct milionů eur. Sám Hamšík na podobné spekulace zatím nebere zřetel.

"Nebere to vážně. Nenechá se tím rozrušit a soustředí se jenom na vlastní výkony. Je tam spokojený," sdělil bratr slovenského reprezentanta Richard Hamšík.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (36)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
-Kopy-

je to borec, tendle rok by měl určitě dohrát v Neapoli, poté se uvidí...

Reagovat
-Kopy-

tudle sezonu*

Reagovat
HOST*Pavel

Komentáře zde zjevně nejsou komentáři....

Reagovat
PJ

Cožeto?

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Našim sousedům konečně roste velký hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

len aby si to nezakríkol

Reagovat
HOST*jojo

Reagovat
HOST*kedlub

18 mega tak to chcu vgidet teda...

Reagovat
HOST*Skibe

bude jako Greško,sedět ve velkým týmu a pak nic...

Ale třeba se mýlím a vypracuje se jak Nedvěd...

jsem zvědav jak bude pokračovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze by mohol v Juventuse nahradit starnuceho Nedveda. Hernym stylom su si dost podobny, ale Hamsik sa potrebuje este nejaky ten rok vykopat v Neapole, potvrdit formu a az potom mysliet na prestup. Rozhodne by nemal ist do Premier League.

Reagovat
HOST*

Nedvěda už teď může nahradit kdokoliv...proti AS Řím hrál (ne hrál,on chodil) hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Nedved uz mozno nato nema, ale Hamsik by este nemal robit tak velky krok.

Reagovat
RMCF

Taky si myslím že by pro něho bylo nejlepší ještě zůstat v Neapoli a vyhrát se než pujde do většího klubu.

Reagovat
Marv

myslim ze hamsik udela dobre kdyz zustane 2 nebo 3 roky v neapoli

Reagovat
smazaný uživatel

Musím souhlasit s většinou a opravdu by neměl přestupovat do tak velkýho týmu a ještě do anglické ligy.V Anglii se hraje tvrdší hra,kterou rozhodčí pouští.Někdy je to o zranění.

Reagovat
HOST*Jonas

ze by mel stejnou nebo podobnou hodnotu jak nani?

Reagovat
HOST*ZUbi

No typ futbalistu akým je Hamšík, veľa nebehá po európskych trávnikoch, ako defenzívny stredopoliar by tam neskôr mohol nahradiť Scholesa či robiť alternatívu Hargreavesovi, takže z pohľadu Fergusona, aj mnohých odborníkov: ano, je cennejší než Nani. Ale to by si sa musel futbalu rozumieť, aby si to pochopil a nie sa len pobavene "tlemil".

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik hraje v Neapole nieco ine ako v reprezentacii a napriek tomu, ze hra v repre velmi dobre, tak myslim, ze prave tie vykony z Neapola a Brescie ho posuvaju tam, kde je.

Reagovat
PJ

Jako defenzivní záložník nahradit Scholese?

Reagovat
HOST*

Sorry, Hargreavesa

Reagovat
HOST*

Ale, mimocodom, čo proti tom máš? Scholes je síce takmer nenahraditeľný, ale aj on už má svoje roky. Hamšík dokáže hrať aj kreatívneho aj defenzívneo záložníka. Čo sa tváriš prekvapene? Si snáď odborník, či čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes defenzivny zaloznik nie je.

Reagovat
HOST*

No však práve, sekol som sa, potom som sa opravil. Hamšík je n iverzálny stredopoliar, ale platnejší je ako defenzívny.

Reagovat
HOST*Jonas

je docela prdel jak si tady kazdej dokazuje jak rozumi fotbalu tohohle kluka sem v zivote nevidel hrat a pochybuju ze by ho manchester chtel! Kdyz se podivam na jmena scholes, hargreaves, carrick, anderson tak pochybuju ze by chteli hamsika ale tak kdyz nerozumim fotbalu a jestli se povazujes za odbornika co rika ze je cennejsi nez nani tak jako klobouk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si ho nevidel a uz sa tomu smejes.

Tym nechcem povedat, ze lepsi ako Nani naozaj je.

Reagovat
HOST*omg

lol, vidno že niekto závidí novú hviezdu Aj keď nechápem načo, keďže vy máte oveľa viac kvalitných futbalistov hrajúcich v zahraničných ligách. Uvidím, kto bude mať za pár rokov pravdu. Či idiot ako ty alebo ja. Každopádne môže sa to všetko zvrtnúť a z Hamšíka bude druhý Greško.

Reagovat
smazaný uživatel

hamsik hra ofenzivneho v neapole a hral to aj v brescii

Reagovat
smazaný uživatel

hamsik hra ofenzivneho v neapole a hral to aj v brescii

Reagovat
HOST*Roberto Baggio

Jeden z najlepsich futbalistov na Slovensku v sucasnosti a nieje sa comu divit ved sa ucil od samotneho velkeho Bozskeho copanka(Roberta Baggia) ked este hral poslednu sezonu za Bresciu....vzdy ma vie potesit ked sa uchyti niekto kto vyrastal v Slovane Bratislava a ze su tam aj naozaj talenti a nie ako vacsina hracov ktory tam hravaju len preto ze su synmi prominentov, ktory platia za to aby hrali viacej ako ten kto na to ma........

Reagovat
smazaný uživatel

určite by mal ešte ostať v Neapoli, potvrdiť formu a svoju hru a až potom (možno) pomýšľať na iné väčšie kluby.

Reagovat
HOST*

je uplne trapne ako sa tu jeden nad druheho vytahujete, uvidime vsetci ako sa casom vytiahne on sam., vase zavery su predcasne

Reagovat
HOST*Devil

Presne tak ! Kazdej by se takove prilezitosti chtel chytit . Takovou prilezitost nebude met kazdej den . Je to jen jeho vec . Kdyby byl nemehlo tak by si ho nevsiml takovej obr jakym je Man.Utd.

Reagovat
HOST*luuuco

Len nech ostane v Neapole, aby nedopadol v ManU ako Dubovský v Reale Madrid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele