Hamburk a Šachtar si pochvalují výsledky z úvodních semifinále

01.05.2009, 13:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pěkně shaktar

Reagovat
smazaný uživatel

shaktor doneck vyhra pohar UEFA.....dam na to aj svoj dom........

Reagovat
smazaný uživatel

jo???tak to já se už začínám stěhovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Uefu vyhraje další češký fotbalista.Šírl se dostal do repre ze zaúpomenutého Petrohradu jen díky tomu že Petrohrad se zviditelnil v evropě,teĎ se zviditelnil Schaktar a Hubschman bude povolaný určitě taky.Je to škoda že je povolá kouč až když má uspěch klub.Takovej třeb aHolek by si zasloužil taky větší pozornost!

Reagovat
smazaný uživatel

prajem to Hamburku a hlavne Martinovi Jolovi...za tottenham odviedol velky kus prace a odkopli ho...teraz ma moznost ukazat ze je vynikajuci trener

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele