Guardado chce pokračovat v Betisu, brzy prodlouží smlouvu

03.10.2019, 14:00
Aktuality
Andrés Guardado kroutí svou třetí a podle všeho ne poslední sezonu v dresu Betisu. Mexický záložník patří mezi důležité postavy sevillského celku a s vedením se chystá prodloužit kontrakt, v nejbližších dnech by tak měl definitivně zadupat do země veškeré spekulace o chystaném odchodu do Spojených států amerických...

Guardado před několika dny oslavil 33. narozeniny a v minulosti hrával za Deportivo La Coruña, Valencii, Leverkusen a PSV Eindhoven. Do Andalusie přišel v červenci 2017, smlouva mu běží do léta příštího roku a dle některých zpráv měl tou dobou vyrazit do Chicaga Fire. Jiné zdroje rychle informovaly o hráčově touze zůstat v Betisu a sám Guardado tyto informace nyní potvrdil.

"Vždycky jsem říkal, že zde chci pokračovat. Klubu jsem vděčný, jsem šťastný a užitečný a dokud se na tom nic nezmění, budu v něm pokračovat. Jsme kousek od dotažení jednání a snad se nám to brzy povede. Být součástí týmu je důležitější než smlouva, kontrakt je jen formalita," prohlásil mexický reprezentant.

Betis si loni zahrál Evropskou ligu, se sezonou 2018/2019 ale spokojen být nemohl a nadšení zatím nepanuje ani s výkony a výsledky v probíhajícím ligovém ročníku. Ambiciózní celek je v tabulce až patnáctý, minulý týden navíc utrpěl debakl 1:5 na půdě Villarrealu.

"Po takovém zklamání vždycky chcete, aby další zápas přišel co nejdříve a vy si mohli vylepšit reputaci a vše odčinit," vrací se k pátečnímu debaklu.

"Cílem je dostat se do Evropy, na základě špatného začátku nebudeme v tomto ohledu nic měnit. Jsme v situaci, kdy je třeba dát se dohromady, sezona bude ještě hodně dlouhá," říká Guardado.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraval i levého beka ?

Reagovat
Kily

převeleli ho tam ve Valencii, když zjistili, že na křídle je k ničemu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele