Greguš: Jako tým jsme podali dobrý výkon

14.09.2014, 15:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

pekna klicka pred tou strelou

Reagovat
smazaný uživatel

fčera supr kluci

Reagovat
smazaný uživatel

super 3 body, ale teda výkon nic moc, Boleslav teda byla úplně nulová, až podezřele.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se historie neptá. S Brnem sme taky hráli tužku a 3 body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhý poločas, ale modlil jsem se za co nejrychlejší konec. Boleslav to odchodila ještě víc než loni...nechápu za co většina hráčů bere ty peníze. Můžou se soustředit jenom na fotbal, na svůj a týmový výkon a jak to dopadne?

Reagovat
smazaný uživatel

Greguš neskutečně vyrostl, nemůžem ho udržet dlouho.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že taková Plzeň by mu mohla prospět..na nějaké velké angažmá v zahraničí to moc nevidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Velké ne, ale ještě rok a minimálně druhou anglickou, nebo průměrné týmy třeba itálie by měl zvládnout. V rámci kaprligy bych ho nepouštěl nikam.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Jak byl marný před odchodem do Boltonu, tak teď je to pravý opak. Taková slovenská cover verze Galáska.

Reagovat
jany kozak

ten lalkovic je strasny traged ked sa nevie ani dostat na ihrisko v mladej boleslavi hlavneze prednedavnom ho ludia tlacili do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je,že když se prohraje,tak lidi pičujou,i když ten výkon třeba byl dobrý....vyhraje se,druhý poločas sice spíše jen dohráváme utkání a soustředníme se na brejky a lidi pičujou,i když jsou tři body doma....Někteří mě fakt překvapují,jak čtu ty ohlasy....hlavně na fb stránce Baníku. Ale to je taková česká povaha,že se nikdy nic nedocení. Nicméně Greguš v Anglii hodně vyrostl...snad ho minimálně v zimě nestřelíme,pokud bude dále podávat solidní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně souhlasím, včera první poločas vybojovaný, navíc přidali krásné akce na jeden dotek z nichž jedna vyšla. V druhém poločase se naši soustředili více na obranu a hráli na brejky, v kterých při zakončení chyběl klid (nebo kvalita, jak chcete), ale prostě jsou to 3 body a nikdo se na nic nevysral (možná Boleslav, ale nikdo z našich)...ale stejně si někteří mysleli, že posledních pár sezon zachraňující se Baník sestřelí "finančně bezstarostnou" Boleslav jakoby nic.

Mi se hodně líbily výkony Greguše (pro něj už standard), Štěpána (po slabém začátku sezony se zase zvedl), ale konečně jsem viděl i dost dobrý výkon Lindpereho, který minimálně dvě gólovky připravil a bylo na něj plno faulů (jako Lukeš, když se vrátil po zranění kolene a měl po té pauze i chuť hrát).

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav včera nehrála nic...i když v druhé půli se zvedla a místy jsem se o výsledek bál. ještě že Wágner nebo Magera nenastoupili od začátku. Tavares čistá nula...co on tam předváděl.... Bolka měla vůbec chaos v té obraně... Tak pamatuji hodně zápasů,kdy byl baník jasně lepší,jen neměl štěstí v koncovce a soupeř nakonec po nějaké haluzi vyhrál 1:0...tak se nám to alespon vrací. Lindpere je hodně platný hráč,má velkou výdrž,je to bojovník...Štěpán na tu lajnu pasuje...je to snad jeden z nejrychlejších hráčů v lize. Škoda,že mu to včera nespadlo,raději nahrával...i když byl v blbém úhlu,mohl to zkusit. Nás hlavně trápí útok...už by to chtělo někoho,kdo by kryl záda Narhovi...na jednoho útočníka se stavět nedá...Petrus na to asi nemá,mu by prospěla hostovačka. Snad se povede ten Bary... Tedka do Plzně....snad tam urveme alespon bod....ten by byl zlatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, ten útok nic moc. Hlavně teď, když Francis nemohl - vlastně jsme hráli bez útočníka. Francis už by měl začít dávat góly, protože sice bojuje a sbírá na sebe fauly, ale pořád mi nepřijde moc nebezpečný sám o sobě. Je vyjímečný tím, že bojuje i když ostatní na to kašlou nebo se jim nedaří, ale při výkonu jako na spartě nebo doma s bolkou není poznat, že chybí.

Bary říkal v rozhovoru, že by chtěl hrát ještě dvě sezony, takže s ním tolik nepočítám pro tuto sezonu. Řekl bych, že ještě půjde zkusit někam do zahraničí a pak až tady. Ale při současném stavu by určitě pomohl, není už tolik rychlý, ale míč si pokryje, soupeř se ho bojí a při nákopech udrží balon a soupeřova obránce na zádech - v sobotu mi bylo Azeveda líto, měří metr a půl a naši na něj v druhém poločase nakopávali balony vzduchem.

Petruse jsem viděl v poháru a myslím zápas s Brnem, ale nějak mě nepřesvědčil, ač bych mu to přál. Takže klidně hostovačku a pokud se nezlepší, tak ho pustit a dávat šanci raději Šašinkovi.

A jinak konečně hrál Holzer v záloze a Sukup v obraně místo něj...sice taky udělal pár chyb, ale byl jistější než Holzer, který je o dost lepší v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

No co co ty si za spisovatele.....

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem vypité...nedělní návštěva rodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bary byl včera na Baníku s Kryštofem,žeby předzvěst jeho návratu do Baníku? Tak co jsem slyšel,tak ta Indie nebo kde měl hrát padla,protože ještě nebyl fit,když přišla nabídka...On je po zranění,takže se potřebuje rozehrát = Baník? Ale popravdě říkal tak před týdnem myslím,že by do měsíce mohl hrát....takže uvidíme,v jakým dresu to bude...i když v duši doufám,že v modrobilým dresu.

Azevedo se v tom útoku úplně neztratí,pokud se zrovna nenakopává...on je spíše technický hráč do kombinace ale je i rychlý...takže je pro něj lajna tím správným místem. Petrus hrál pohár v Hlučíně,ne? Jako asi to v sobě má před tím zraněním se celkem jevil i dobře....ale hostovačka by mu prospěla. Šášinka září v juniorce....to je budoucnost do útoku. On je hlavně dobrý v soubojích...takový ostravský Koller. Holzer je jasný záložník,ale když byla krize v obraně,tak tam nehrál úplně špatně.... Tedka se nejspíše s těží dostane do základu v záloze...ale na lavičce je ho škoda. Když si to tak vezmu,tak máme po nějakých tři,čtyřech sezónách celkem slušný kádr,který by se mohl pohybovat se štěstím v první pětce....jen doufám,že ty nejhorší sezóny jsou za námi.

Reagovat
smazaný uživatel

Petruse jsem viděl v poháru ve F-M, ne v hlučíně. Ale nevšiml jsem si, že by teď hrál nějak dobře.

Holzer se mi teda v obraně líbil méně než třeba Zawada, už bych ho tam netrápil.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Šašinka ? V poslední době se ke mě doneslo, že v juniorce na to mrdá, že má nosánek nahoru, že i to jeho čtyřgólové představení bylo jakoby náhoda, že to byly doklepávané míče do "kasy". Já mu fandím už x let let, vidím v něj velkou budoucnost Baníku, tak mě celkem tohle zarazilo, když sem to slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na juniorku nechodím, takže o Šašinkovi nevím téměř nic. Jen jsem viděl statistiky a články o juniorce, tak jsem se na něj těšil. Ve F-M jsem vlastně poprvé viděl jak vůbec vypadá, ale mohl by dost těžit z výšky postavy, pomalý mi taky nepřijde. Chtěl bych ho vidět alespoň poločas v kuse. Jestli má nosánek nahoru, snad ho trenéři vrátí na zem, aby nedopadl jako Kraut, který se kdykoliv ho někdo ze známých potkal choval jako pán Ostravy a vyřvával hovadiny (většinou byl viděn připitý).

Reagovat
smazaný uživatel

Já Šašinku zažil na mezinárodním turnaji někdy před čtyřmi lety. Dotáhl Baník až do finále, kde prohráli se Sportingem Lisabon. Všechny hráče převyšoval nejen kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad z něj teda něco bude, talentů už tu bylo dost, ale už ani nepamatuji, kdy se nějaký uchytil. Jen náznaky jako Svěrky nebo možná i Vydra. Jinak Baryho jsem před odchodem nezažil.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Ondřej Šašinka, ne Jakub

Reagovat
smazaný uživatel

mě třeba včera spíš vadil i jako fanouškovi Baníku výkon boleslavských. Takový nulový odpor a snaha dopředu, to není normální

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni se na jejich venkovní výsledky z této sezony. Tady máš z minulé:

http://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/fk-mlada-boleslav/zapasy/synot-liga-2013-2014/?cID=19&sID=286

Prostě hrajou venku špatně. Více mě zaráží naše nevyrovnané výkony - s teplicemi dobrý výkon, potom hrozné, na spartě dobré, pak hrozné (v liberci katastrofa), s bolkou dobré.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele