Granada se pokusí zachránit s novým trenérem, Sandoval končí

22.02.2016, 21:39
Aktuality
Podobně jako v loňském ročníku se Granada na jaře loučí s hlavním trenérem ve snaze udržet se v nejvyšší soutěži. José Ramón Sandoval to posledně dokázal, když v závěrečných čtyřech kolech uhrál rozdílových 10 bodů. Tentokrát je sám obětí, když s Granadou sedí na dně tabulky, se čtyřbodovou ztrátou na 17. příčku...

José Ramón Sandoval se na lavičku Granady posadil až na prvního máje, takže není divu, že mu vedení klubu nyní na oficiálních stránkách mockrát děkuje za možnost působit v nejvyšší soutěži i v páté po sobě jdoucí sezoně.

Jakmile byl nicméně Sandoval požádán, aby tým připravil na nový ročník, v Andalusii to opět začalo skřípat. Doma Granada poprvé vyhrála až ve 12. kole, přičemž aktuálně registruje akorát tři body z posledních sedmi kol.

Bývalý lodivod Gijónu či Raya byl proto odvolán a na jeho místo by měl být co nevidět dosazen José González, který v minulosti úspěšně vedl Cádiz. González je v tuto chvíli asistentem Gregoria Manzana v čínském Beijingu Guoan, andaluská periodika však o jeho jmenování nepochybují.

Autor: Tomáš Daníček / granadacf.es, granadadaily.es

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

opičák

Reagovat
smazaný uživatel

Sandoval srandoval.

Reagovat
Thundeus

Je to Sandál.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skandál,jeho jméno skandovali.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele