Granada propustila trenéra Resina, tým přebírá Sandoval

01.05.2015, 16:47
Aktuality
Podruhé v průběhu letošní sezony mění trenéra Granada. Po Joaquínu Caparrósovi na lavičce španělského klubu neuspěl ani Abel Resino, rovněž v jeho případě jsou na vině neuspokojivé výsledky. Poslední kapkou byla včerejší porážka 1:2 od Espanyolu...

"Granada děkuje Abelu Resinovi za jeho práci a profesionalitu a přeje mu hodně štěstí do dalších sportovních projektů," rozloučil se klub se svým koučem.

Bývalý brankář a kormidelník Atlética Madrid se Granady ujal v polovině ledna a vrátil se tak do známého prostředí, jelikož u týmu působil už ve druhé polovině sezony 2011/2012. Granada pod jeho vedením sice opustila poslední příčku tabulky, z patnácti zápasů ovšem vytěžila jenom jedenáct bodů a porazila pouze Elche a Málagu.

Granada ve 34 zápasech posbírala 25 bodů a na sedmnácté Deportivo La Coruña v tuto chvíli ztrácí čtyři body. Ve zbývajících utkáních sezony na ní čekají Getafe, Córdoba, Real Sociedad a Atlético Madrid. V těchto zápasech tým povede José Ramón Sandoval.

Autor: Tomáš Pavlík / granadacf.es

Komentáře (2)

Přidat komentář
Murtago

Snad stihnou ještě jednoho do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

4 zápasy pred koncom

Pozzovi a spol. 1 klub postúpil (Watford), tak aby sa to vyrovnalo 1 im zostúpi (Granada).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele