Granada zareagovala na špatné výsledky a odvolala Caparróse

16.01.2015, 17:56
Aktuality
Jenom šest a půl měsíce vydržel Joaquín Caparrós u kormidla Granady. Španělskému klubu se nepovedla první polovina sezony a je na posledním místě tabulky, vedení se proto rozhodlo jednat a dnes odpoledne 59letého trenéra odvolalo...

Granada se trápí především v ofenzívě, během osmnácti ligových zápasů nastřílela pouhých jedenáct gólů a získala čtrnáct bodů. O chystaném odvolání někdejšího kouče Athleticu, Mallorky nebo Levante už dnes dopoledne informovala tamní média, vedení pak jejich zprávy potvrdilo v průběhu odpoledne.

"Granada informuje o tom, že Joaquín Caparrós byl zbaven povinností trenéra prvního týmu. Od dnešního odpoledne tým dočasně povede Joseba Aguado, který bude na lavičce i během utkání s Atléticem Madrid. Joaquínu Caparrósovi chceme popřát hodně štěstí a úspěchů do budoucnosti," stojí v prohlášení španělského týmu.

Média už od rána spekulují o jménu nového kormidelníka Granady a stát by se jím měl Abel Resino. Ten je bez práce po rok a půl starém odchodu z Celty Vigo, prostředí Granady zná z první poloviny roku 2012, kdy tým vedl.

Autor: Tomáš Pavlík / granadacf.es

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, tak buď se hecnou, ale vlastně ještě ani není před kým nebo zůstanou v dosavadním rozpoložení. Buď jak buď - Atlético musí bezpodmínečně vyhrát. Ta Granada z dob nedávných to sice není, ale k soupeři, který mění trenéra mám vždy respekt.

Abel Resino.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele