Getafe je znovu bez trenéra, na své místo rezignoval Flores

26.02.2015, 12:52
Aktuality
Podruhé v průběhu zimy bude nového trenéra hledat Getafe. Se španělským klubem se dnes rozloučil Quique Sánchez Flores, někdejší kouč Valencie nebo Benfiky své rozhodnutí oznámil na tiskové konferenci...

"Jedná se o osobní rozhodnutí. Plyne z toho, aby se už neopakovaly situace, z nichž jsem neměl radost. Je to nejlepší volba, jak si zachovat důstojnost a sebeúctu," prohlásil Flores.

Flores se trenérem Getafe stal začátkem ledna a klubu aktuálně v tabulce patří třináctá příčka. Madridský celek ovšem má finanční potíže a ty stály už za Floresovým příchodem. Getafe tehdy potřebovalo finance na další chod týmu a do čínského celku Guangzhou R&F uvolnilo za čtyři miliony eur kouče Cosmina Contru, po němž se kormidla ujal právě Flores.

Podle španělských médií pak za Floresovým rozhodnutím stojí situace okolo Sammira. Tomu bude umožněno odejít za pět milionů eur do čínského Jiangsu Sainty, naturalizovaný chorvatský záložník si v Asii za tři roky přijde na deset milionů eur a už se rozloučil se spoluhráči z Getafe.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
Phillipinho

Ten palec nahoru tady fakt neni na miste

Reagovat
Phillipinho

Wtf? Pod nim se dost vyrazne zvedli. Taky si myslim, ze je to kvuli Sammirovi, ktery u nej hral docela dulezitou roli a oni ho pousti do Ciny. Ale neni se co divit, jestli nemaji prachy, tak se tech 5 mega, co za nej dostanou budou hodit.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších koučů ve Španělsku. přál bych mu aspoň barcu. třeba by začali hrát něco koukatelnýho

Reagovat
-Kopy-

s Florem koukatelný fotbal ?

Reagovat
Pipo123

Já som ich bohužiaľ videl hrať pár x, vždy mi posrali tiket a dalo sa na to pozerať, konečne Getafe dávalo občas aj viac ako jeden gól, hlavne si dokázali vypracovať šance. Sarabbia a Sammir si to dávali slušne.

Reagovat
santini

no neviem Kopy, ja som pozeral zápasy Getafe pomerne často a zas taká tragédia to nebola... na to akou "kvalitou" ten tím oplýva...

Reagovat
ADM

Dvaja hráči, ktorí majú v budúcnosti nádej nahradiť Messiho ako najgeniálnejšieho tvorcu hry a futbalistu, a Ronalda ako chladnokrvného, zčasti egoistického zakončovateľa, ktorý to bude brať vždy na seba? Alebo sa niečoho podobného nedočkáme najbližšie roky...?

Reagovat
smazaný uživatel

Goetze Mueller?

Reagovat
Kornovec

Isco a Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

"Chorvatský záložník si v Asii za tři roky přijde na deset milionů eur a už se rozloučil se spoluhráči z Getafe"

Reagovat
bayern987

Reagovat
Phillipinho

V lednu pry nejaky druholigovy cinsky klub nabizel Sergiovi Garciovi 10 mega za rok

Reagovat
santini

Sergio je výborný hráč... až sa čudujem, že zostáva tak dlho v najpriemernejšom klube v PD

Reagovat
Phillipinho

Obrovsky nedoceneny hrac. Zaslouzil by si jeste nominaci do repre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele