Gerrard: Perfektní výkon

12.12.2007, 10:17
Aktuality
Liverpool stál na pokraji vyřazení z Ligy mistrů. Včerejší výkon v Marseille však fanoušky Reds musel hodně potěšit – jejich tým vyhrál 4:0. Na poslední chvíli tak svěřenci Rafaela Beníteze do osmifinále proklouzli.

Reds v základní skupině Ligy mistrů hodně váhali. Prohráli doma s Marseille nebo na Besiktasi a postup do dalších bojů Ligy mistrů byl vážně ohrožen. Na poslední chvíli ale Liverpool zabral a přehrál Porto i Marseille.

"Sami jsme se dostali do těžké situaci, rozhodoval až poslední zápas," ohlédl se kapitán Steven Gerrard. "Ale když jsme potřebovali zahrát dobře, dokázali jsme to. Předvedli jsme charakter, tvrdě pracovali a zahráli jsme skvěle."

Z Gerrarda sálala po vítězném utkání v Marseille pohoda. Aby ne, vždyť jeho tým francouzského soupeře jasně přehrál. Už v jedenácté minutě vedl Liverpool po gólech Torrese a Gerarrda o dvě branky, další trefy pak přidali Kuyt s Babelem.

"Pro nás to bylo finále a museli jsme dát do hry úplně všechno. Od brankáře k poslednímu hráči všichni odvedli skvělou práci a to se projevilo na výsledku," chválil své spoluhráče liverpoolský kapitán.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hráli dobře, na začátku na ně vlítli a pak už hráli to, co potřebovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn bylo videt ze na anglicky fotbal zatim jeste nemame no tak ted zabrat v lize! DROIT AU BUT!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele