Geretsovi chybí střelec. Líbí se mu Savidan

31.10.2008, 15:00
Aktuality
Olympique Marseille se mohl posunout do čela francouzské ligy. Jenže místo toho ambiciózní tým dvakrát ztratil body a propadl se na čtvrtou příčku. Trenér Erik Gerets postrádá ve svém kádru kanonýra, líbil by se mu Steve Savidan z Caen.

O víkendu hrála Marseille proti Pažíží, v případě výhry by sesadila z první příčky Lyon. Jenže místo tří bodů domácí prohráli 2:4, ve středu přidali remízu v Nantes a jsou čtvrtí.

"Takové zápasy musíme vyhrávat, pokud chceme být mistry," uvědomuje si trenér Marseille Gerets. "Jenže v Nantes jsme neukázali nic, v čem bychom byli lepší než soupeř."

Gerets by si přál zlepšit útočnou fázi. Dvojice Bakary Kone, Mamadou Niang je velmi kreativní, belgický kouč by si ale přál něco víc. "Čas od času nám chybí zakončovatel, zabiják. Někdo kdo se nemýlí. Třeba takový Savidan (útočník Caen)," uvedl.

Podle francouzských médií se Marseille pokusí Savidana v zimě přivést, druhou potenciální posilou útoku je údajně Fred z Lyonu. Olympique se z mistrovského titulu radoval naposledy v roce 1992.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
j_mrazik

Škoda, že odešel Cisse. To je typickej hamoun zakončovatel...

Reagovat
smazaný uživatel

Savidian má už nejlepší léta zasebou proč ho chce nechapu

Reagovat
honziss

božský Johne, kde jsi? To je něco pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je tipovačkaaaa???? za chvili končim v praci a už to pak nestihnu.....už je nějak pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

jaktož tu neni božský john

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo do Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

Savidan mozna,ja bych bral Elmandera ten ma s Francouzskou ligou zkusenosti

Ale maj Nianga ten je skvelej

Cisseho moc nemusim,ale hodil by se

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne,Savidan je sympaťák a v Caen se mi líbí. Navíc Niang je hodně dobrý útočník a s Koném jsou dle mého názoru dobrá dvojka,škoda,aby fotbalista jako Savidan jim kryl záda.

Reagovat
$dolar$

Tak Kone by se soupnul do zalohy

Reagovat
honziss

Ten božský Johnnie má fakt smůlu, jednou za čas je článek o jeho klubu a on se tu zrovna neukáže.

Reagovat
božský John

Jééé,Savidan dal včera nádherenej gól...jinak ho moc neznám...ale podle toho jak se o něm Eric vyjadřuje tak to vypadá na zajímavou akvizici...šup sem s nim...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele