Fred se rozhodne ještě tento týden

14.01.2008, 14:44
Aktuality
Ještě do přelomu tohoto týdne by mohlo dojít k vyřešení situace ohledně budoucnosti Brazilce Freda. Jihoamerický útočník je na odchodu z Lyonu a zájem o něho má hned několik klubů, sám Fred si ale svého budoucího zaměstnavatele ještě nevybral...

"V průběhu tohoto týdne dojde k několika schůzkám s mým bratrem a agentem. Věřím, že vše vyřešíme ještě do středy. Zatím jsem dostal nabídky pouze od dvou klubů, PSG a Tottenhamu. Lyon už s ostatními týmy jednal, já ještě ne. PSG přišlo se svou nabídkou jako první a já ji odmítl stejně jako poté i tu od Tottenhamu. Pokud se nedohodneme, zůstanu v Lyonu. To nebude problém," prohlásil Fred.

Vedle celků z hlavních měst Francie a Anglie o Freda projevily vážný zájem i další dva týmy hrající Premier League, a to Portsmouth a Middlesbrough.

Fred v loňské sezoně patřil do základní sestavy Lyonu a o místo přišel v létě. To si během Copa America zlomil nohu a musel vynechat úvod sezony, během něhož se v útoku skvěle sehráli mladíci Karim Benzema a Hatem Ben Arfa, k nimž vedení francouzského mistra navíc nedávno získalo Argentince Cesara Delgada.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham přijde o Berbatova a Defoe leštit lavku taky dlouho nebude. Navíc Fred je vysoký a silný fotbalista a pro FA má fyzické dispozice. Ikdyž nehraje myslím , že má co nabídnout, ale chce to změnu ligy

Reagovat
Devil

Tottenham prijde o Berbatova???????

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov neodejde :) sam to rek tak si neplet pojmy z dojmyy

Reagovat
smazaný uživatel

teď ne , ale řek bych , že v létě o něj Spurs přijdou...Je o něj zájem třeba Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

FRED a totenham to bude jizda kezby mu to tam vyslo a defoeho bych prodal je mlady a dal bych ho do nakeho velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

no v tottenhamu tam uz bude pretlak ked tam pojde, 5 utocnikov je na tottenham moc

Reagovat
smazaný uživatel

rekl bych že pujde do PSG protoze PSG má prachy

Reagovat
smazaný uživatel

PSG má sice prachy, ale nejde to nějak vidět...ale s Pauletou by to byl dobrý útok!

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon dělá chybu že chce Freda prodat...

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon by ho prodavat neměl ale jestli chce hrat a oni mu to nejsou schopni dopřát radši by měl jít tam kde bude střílet goly

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu že ho chtějí prodat, jeden z největších potencionálů do budoucna, zabiják ve vápně, skvělý hlavičkář s vytříbenou technikou, newím co by chtěli ještě

Reagovat
smazaný uživatel

škoda hodil by se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele