Fred by se přestupu do PSG nebránil

05.01.2008, 14:31
Aktuality
PSG má velkou šanci angažovat útočníka Freda. Toho klubu z hlavního města nabídl prezident Lyonu Jean-Michel Aulas, jehož prohlášení nyní podpořil i sám brazilský reprezentant...

"Ano, mám zájem přestoupit do Paříže. I když v tuto chvíli nejsou v ideální pozici, stále je to velký klub s dobrou strukturou, krásným stadionem, skvělým trenérem a vynikajícm týmem. Navíc je to brazilský klub. Spousta hráčů od nás tam přestoupila a v Paříži uspěla," nechal se slyšet 24letý útočník. "Chci odejít a klub chce, abych odešel," ujistil dále Fred, že v zimě ze Stade Gerland odejde.

Fred v loňské sezoně patřil do základní sestavy Lyonu a o místo přišel v létě. To si během Copa America zlomil nohu a musel vynechat úvod sezony, během něhož se v útoku skvěle sehráli mladíci Karim Benzema a Hatem Ben Arfa. Brazilskému útočníkovi je stále teprve 24 let a pro klub z hlavního města by tak případný přestup nebyl vůbec levnou záležitostí. Nahrává mu však fakt, že do Lille dnes odešel Pierre-Alain Frau.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, ještě tak dva takové nákupy a PSG bude konečně konkurenceschopné předním Fr týmům..otázkou ale je, jak se mu bude pod Le Guenem dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nee, ten Aulas je pěknej magor když dává Freda pryč, je to můj nejoblíbenější hráč a Lyon mám taky rád ale jestli Fred odejde.. to je špatny takových hráčů by se neměli zbavovat, ale on sev PSG chytne a Lyon bude litovat

Reagovat
smazaný uživatel

otázka je za kolik ho prodají jestli to bude za slibovaných 15 tak bych to taky udělal. jinak aulas je dobrej obchodník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk ma na vice nez na PSG kdyby ho dali na trh tak se o neho bude pojovat

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze by ho odkoupily lepsi kluby nez psg ale taky nesmite zapomenout na davnou slavu psg

Reagovat
smazaný uživatel

nebo na davnou slavu realu

Reagovat
smazaný uživatel

PSG by asi hodne pomohol..no skoda ze ide z Lyonu

Reagovat
smazaný uživatel

Fred má naviac než na PSG...v úplnej pohode by sa rozohral aj v Reale, ale skôr myslím na Villareal, tam teraz dobrého útočníka potrebujú

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chci stejně jako Bert do Realu..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že zahřívačů laviček je tam dost ty pako!!nechapu jak můžeš vubec rict aby sel do realu když je tam plno a ještě by na to neměl!....real by ho angažoval mozhna tak na sekání trávníku,omg nepiš tu komenty když si v lihu

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš nemalej kokot, proč si myslíš že by Fred neměl na Real????? je pravda že jich je tam moc a možná by seděl ale určitě na to má!!

Reagovat
smazaný uživatel

konečně PSG neco s tema prachama dělá má pěnez a seskupuje mladý a koněčne bude mít někho dobrýho jěšte to chce Edmilsna z Barcy a makelelého a bude to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele