Florenzi se do AS Řím vracet nebude, přestoupil do AC Milán

02.07.2022, 13:37
Aktuality
Alessandro Florenzi (© AFP)
Alessandro Florenzi se konečně usadí v nějakém klubu, v jeho případě to bude AC Milán. Italský reprezentační obránce u Rossoneri loni hostoval z AS Řím a vedení dojednalo trvalý přestup, vše bylo oficiálně potvrzeno včera večer...

31letý fotbalista loni odehrál celkem třicet zápasů a AC Milán pomohl k návratu na italský trůn. Na severu Apeninského poloostrova podepsal tříletý kontrakt, do hlavního města putuje suma 2,7 milionu eur.

Florenzi byl dlouhodobě kmenovým hráčem AS Řím, vysloužil si sympatie fanoušků a na rukáv navlékal kapitánskou pásku, v uplynulých letech s ním ovšem trenéři přestávali počítat a byl hned dvakrát zapůjčen do zahraničí - nejprve zkoušel štěstí ve Valencii, ligový ročník 2020/2021 pak strávil v PSG.

Společně s Florenzim bude kabinu AC Milán nadále obývat i Antonio Mirante, zkušenému brankáři byl prodloužen kontrakt o dalších dvanáct měsíců.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
cr7sux

Tak snad bude zdravý

Reagovat
AngryPrd

Vyborny obchod. Pracant sa vzdy hodi.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Milan.B

za tie prachy

Reagovat
kbtk23

Super

Reagovat
Houfi

Proč každý AS ojebe? Tady už jen scházelo, aby se zaplatilo za to, že si ho Milán vezme..

Reagovat
rezba

Reagovat
fRRR

sedi k nam, kdyby mu vydrzelo zdravi, nedivil bych se, kdyby obcas posadil Calabriu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ciao Ale, v Crotone jsi asi ani nedostal, že za svůj milovaný klub odehrajes stovky utkání a budeš nosit pásku. Nebýt těch zranění, top 10 historie, myslím. Ne vždy to končí sladce, věřím že hořkost ale necítí nikdo.

Reagovat
danko10

Konečne je táto sága na konci. Florko nebol nikdy bohvieaký zázrak, ale po tých zraneniach už to bolo hrozne nasilu. Navyše sa zdá, že bol v šatni tak trochu čurák. Teraz ešte vyliať tých zvyšných 10 predražených mŕtvol a možno sa dočkáme aj nejakej zaujímavej posily. Dokedy sa to Pintovi nepodarí očesať, byť na Friedkinovom mieste, nedostal by po Zekim, čo bol jediný post v zostave, kde neexistovala alternatíva, ani cent.

Reagovat
Savi

Proc curak? :-)

Vubec nic mi neni znamo, tak se jen ptam

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele