Fiore si hledá nového zaměstnavatele

06.08.2007, 16:00
Aktuality
Těžkými časy prochází Stefano Fiore. Se zkušeným italským záložníkem již nepočítají ve Valencii a hráč si tak hledá nového zaměstnavatele. Ještě před několika týdny to vypadalo na přestup do Sampdorie, z toho ale nakonec sešlo a Fiore tak stále nemá jasno...

Fiore sice nefiguruje v plánech trenéra španělského klubu Quiqueho Sancheze Florese, přesto dostal povolení vrátit se a na novou sezonu se nadále, i když odděleně od zbytku kádru, připravuje v tréninkovém centru Valencie.

"Zacházíme s ním nejlépe, jak můžeme. Nebudeme ho přerušovat v přípravě a může zůstat tak dlouho, dokud si nenajde nový klub," řekl Floresův asistent Fran Escribá.

32letý záložník přišel do Valencie v roce 2004 společně s Bernardem Corradim z římského Lazia jako součást splátky za přestup Gaizky Mendiety. Ani jeden z těchto dvou italských fotbalistů se na Mestalle neprosadil a Fiore během své první sezony nastoupil pouze ke dvaceti zápasům, v nichž zaznamenal dvě branky.

Poslední dvě sezony odehrál Fiore doma. Sezonu 2005/2006 odehrál na hostování ve Fiorentině, před uplynulým ročníkem ho Valencia zapůjčila do Livorna.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*villa

Je dobře že je pryč u nás by nedostal šanci . Myslim že by se měl vrátit do nějakýho průměrnýho tymu v Itálii

Reagovat
Shevchenko

Nrehrál on v Turíně?

Reagovat
smazaný uživatel

do ledna

Reagovat
HOST*Fernandéz

Sem zvědavek kam půjde....mohůl by pomoci třeba As Bari nebo Benátkám

Reagovat
Shevchenko

Tak v té Fiorentině byl výborný.

Reagovat
HOST*

skoda...na EURU 2000 byl asi nejlepsi hrac Squadry Azury

Reagovat
HOST*marcocruz

Kde nakonec skoncil Gaizka Mendieta, toho jsem mel jako hrace hodne rad.

Reagovat
HOST*Barry

Middlesbrough

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele