Fink se novým trenérem Hamburku nestane

09.10.2011, 14:56
Aktuality
Hamburger SV je již několik dní bez trenéra a stále nemůže najít toho správného muže, který by jej převzal. Naposledy odmítl nabídku posledního bundesligového týmu kouč Basileje Thorsten Fink. Hledání tak pokračuje.

Hamburk po odvolání Michaela Oenninga na lavičce ponechal Rodolfa Cardosa. Argentinec na lavičce ovšem vydržel jen stanovených patnáct dní pro trenéry bez profilicence. Klubové vedení tak po neúspěchu s odvoláním v čele se sportovním ředitelem Frankem Arnesenem muselo rozjet nové hledání.

Ovšem o víkendu, poté, co Huub Stevens zakotvil v Schalke, dal severoněmeckému týmu vale i Thorsten Fink. "Diskutovali jsme o všech možnostech a nakonec jsme se shodli, že není žádný důvod jednat o odchodu Thorstena Finka. Nabídka HSV tak byla odmítnuta," uvedl viceprezident Basileje Bernhard Heusler. Kromě toho také odmítl, že by v pátek došlo k setkání Arnesena s Finkem v Basileji. "Je to nesmysl. Thorsten je s rodinou na víkendové dovolené na Mallorce."

Situace v Imtech Areně se za poslední týdny takřka nikam neposunula a většina věcí na zásadní zlepšení nepoukazuje. "Najít nového trenéra je v naší situaci velmi obtížné. Trenéři, jejichž kvalitu bychom chtěli přivézt, plní své závazky v jiných klubech a většinou jsou v nich spokojeni," postěžoval si v týdnu do médií klubový boss Carl Edgar Jarchow.

Autor: Daniel Polách / spox.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Laudrup

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč,ale prostě by tam nějak pasoval Rijkaard

Reagovat
Filip12

Reagovat
Willy Wonka

Zdá se mi to nebo jednoduše žádný trenér nemá chuť HSV převzít? Je to škoda, protože HSV je tradiční klub...

Reagovat
Filip12

však on to někdo veme

Reagovat
Filip12

mohl by tam Karel Jarolím

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo. Přestáváš mě bavit!

Reagovat
smazaný uživatel

už je to celkem trapný, ke každýmu článku furt psát něco vtipnýho ...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, nebo Petrouš viď, když je teď volnej

Reagovat
JozkokozleJ

Myslim, ze ani samotny Fink momentalne nema dovod odchadzat z Baselu (kde bojuje o vysoke mety) do HSV, kde by ho cakala tvrda na prvy pohlad zachranarska praca pod tlakom. Sice BL je BL, no myslim, ze ponuky od nejakeho BL mansaftu sa v buducnosti urcite docka, snad i za lepsich okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele