Stevens Hamburk nepovede. Favoritem je nyní van Basten

26.09.2011, 09:48
Aktuality
Vedení Hamburku pokračuje v hledání nástupce nedávno odvolaného trenéra Michaela Oenninga. Na lavičku tradičního klubu se nevrátí Huub Stevens, se kterým Hamburk přes víkend neúspěšně jednal. Podle německých médií je nyní favoritem na uvolněný post Marco van Basten.

Dosud byl jasným favoritem Belgičan Stevens, ten se ale HSV neujme. "Trenér, kterého potřebujeme, musí být stoprocentně přesvědčen o našem konceptu," vysvětlil sportovní ředitel Frank Arnesen.

57letý Stevens už Hamburk vedl v letech 2007-2008. Nyní je bez angažmá a vybírá si z několika nabídek, jednu mu předložilo i Schalke.

Hamburk by mohl převzít legendární Nizozemec Marko van Basten. Jeho agent Perry Overeem už v úterý avizoval zájem o volné místo, německá média nyní po nezdaru jednání se Stevensem považují právě van Bastena za nejvážnějšího kandidáta na trenérský post v HSV.

Autor: Radim Šantrůček / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Puskas

Málo bylo takových snajprů jako on , naprosto fantastický hráč.

Reagovat
Filip12

RVM

Reagovat
prevadec spojitosti

Reagovat
smazaný uživatel

ruud van mistelroy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Pokud chtějí trochu risknout s tím, že se od příští sezónu pojede koncepčně, tak s ohledem na to je van Basten možná lepším řešením neež Huub, kterej by tady byl tak rok a půl.

Ideální by byl, jak navrhuje myslím Netzer, van Gaal, ti by si sedli jako prdel na hrnec. Ale pochybuju, že by to vzal, takže další možnost Hrubesch.

Reagovat
jv

Tak z pohledu koncepce určitě, ale teď se může stát, že to van Basten nezvládne a skončí to fiaskem a rázem bude po koncepci...

Van Gaal tam asi jak píšeš nepůjde a u Hrubesche je taky otazník, protože dlouho na kluový úrovni netrénoval a kdo ví, jak by to zvládal... I když já o jeho kvalitách nepochybuju.

Na fórech se taky hodně propírá Koller a ve hře je prej údajně i návrat Dolla, tak uvidíme... Nakonec se toho stejně ujme Cardoso a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Cardoso nemá licenci, takže nemůže zůstat dlouho... a ty "rychlokursy" během sezony, kdy trenér současně trénuje áčko a učí se nedělají dobrotu

Reagovat
jv

Jj, to vím. Ale podle všeho by se to udělalo tak, jak píšeš a nebo by se z něj udělal na nějakou dobu asistent k někomu, to by taky šlo...

Reagovat
Arne

Cardoso by mohl být spolu s Barbarezem, ten jí myslím už má... Jinak během sezóny je to špatný, viz. Babbel, kterej kvůli tomu pohořel ve druhý sezóně ve Stuttgartu.

Reagovat
smazaný uživatel

právě... jedinej, kdo mne napadá u koho to neslo úspěch byl snad Stani)

jinak to s Barbarezem jsem nevěděl - ale to by mohla být zajímavá trenérská dvojka - něco jak Büskens a Mölder u S04)

Reagovat
HSV1887

Odkdy je Stevens Belgičan?

Spekuluje se i o variantě Cardoso - Barbaraz..

Mě by se nejvíc líbil van Basten. Umí to s mladýma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele