FIGO SE O VÍKENDU ROZLOUČÍ S INTEREM

25.05.2007, 16:37
Aktuality
Luis Figo sice nedávno naznačil, že by mohl i nadále setrvat v Interu Milán, nemyslel to však příliš vážně. Portugalský záložník odchází z Itálie a míří do Saúdské Arábie, kde se z jeho kousků budou moci těšit fanoušci Al Ittihádu...

"Nebylo to snadné rozhodnutí, protože v Miláně cítím podporu fanoušků, spoluhráčů i klubu. Vztah s Mancinim nebyl vždy ideální, respektoval jsem jeho rozhodnutí, ale leden pro mě byl hodně krušnou dobou," vzpomíná portugalský záložník na dobu, v níž nepatřil do základní sestavy Nerazzurri a dohodl se s Al Ittihádem.

Figo se na Střední Východ měl stěhovat již v zimě, kdy svět oblétla jeho fotografie s předsedou Al Ittihádu, jak spolu drží nový dres, nakonec si ale vše rozmylel a rozhodl se dohrát letošní sezónu v Itálii. A dobře udělal, jeho cílem bylo získat italské Scudetto a to se mu také podařilo.

"Nebyl jsem zvyklý na nedůvěru. Přišel jsem sem, abych ze sebe vydal to nejlepší a cítil jsem, že se mi to nedaří. Potom jsem se rozhodl ještě zůstat a vyhrát Scudetto, nechci však, aby se to znovu opakovalo," prohlásil dále Figo, na něhož tentokráte neplatilo ani přemlouvání ze strany trenéra Roberta Manciniho a majitele Massima Morattiho.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Lukas

Figo? Myslim ze najlepsi futbalista sveta... Dnes uz vsak ma vela rokov a uz sa blizi cas odist s vrcholneho futbalu...ale co uz roky su roky...Dufam ze takýchto Figov bude este vela(C.Ronaldo) a bude sa na co pozerat....HALA FIGO

Reagovat
HOST*

a souhlasím, nejvíce se mi líbylo Figovo působení v Realu Madrid, kdy nastupoval do zápasů společně s dalšími světovými hvězdami, Zidanem, Ronaldem, Raúlem a Carlosem. Toto seskupení hvězd mělo vždy spoustu kritiků, ale musíte uznat že to byla radost pohledět na jejich hru. Podle mě to zkončilo nákupem Beckhama a prodejem Makeleleho, ale na hře se také projevila častá výměna trenérů. Ale Real 2000 - 2003 byl nejlepsi v evropě !!

Reagovat
HOST*

jj ,pravda to bylo obdobi kdy Real stridal vitezstvi v Lm a La Lize

Reagovat
HOST*Lukas

Je to tak toto obdobie v ktorom Real predvadzal futbalove umenie patrilo medzi najlepsie...Bol to naozaj biely balet, prihrávky od Figa, Zidana boli naozaj z ineho sveta...kazda jedna mala oci...bolo sa na co divat...

Reagovat
smazaný uživatel

přece nebude Mancinimu dělat šaška

Reagovat
HOST*interista

no jo bude když nepodaval dobre vykony

Reagovat
HOST*M11

ja si proste myslim ze by Figo klidne jeste rok a mozna dva byl velice platny hrac... kdyz sem videl jeho posledni zapasy... proste treba uz neni tolik videt oproti drivejsku ale porad to kryti mice prehled o hre... ta kvalita tam porad je !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Mancini s ním vydrbábá a skoro ho nestaví, tak co by tam dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

* vydrbává

Reagovat
smazaný uživatel

ne, mi tam víc sedí vydrbábá

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se jedná o poslední jeho přestup. Jinde už mu víc peněz nedaj.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
HOST*R9

To je hajzlovina co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*R9

Nápodobně

Reagovat
Tsigi

Kde skončil Denilson nebo jak se jmenoval ten z Betisu taky někde v Arábii ? Neví někdo,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele