Felipe Anderson by neměl opustit Lazio

05.05.2016, 11:52
Aktuality
Fanoušci římského Lazia neprožívají zrovna nejlepší sezónu, aspoň jeden důvod k radosti však přece jen mají. Podle sestry a agentky v jedné osobě Felipe Anderson po letošní sezóně neopustí Biancocelesti...

Brazilský ofenzivní záložník na sebe výrazněji upozornil během minulého ročníku, kdy svými výkony dotáhl Lazio na konečnou třetí příčku a tím do kvalifikace o Ligu mistrů.

Do té však římská družina přes Bayer Leverkusen nepostoupila a následně jakoby tím určila směr zbytku sezóny, ve které se se Biancocelesti pohybují až na průběžné 8. příčce.

O poznání horší výkony podává také Felipe Anderson, jenž by podle své sestry a agentky Juliany neměl po sezóně změnit dres, jak se spekulovalo. "Bratr neopustí Lazio," potvrdila pro italská média Juliana Anderson a dala tak aspoň fanouškům Lazia malý důvod k radosti.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (69)

Přidat komentář
Robbie

Lazio udělalo megachybu že ho poté fajné sezoně neprodalo za 35 M

Reagovat
Kucka

United to udajne nabizeli i v zime, ale stejne si myslim, ze zase tolik ze sve hodnoty neztratil. Bud se pristi rok rozhraje a nebo se porad da prodat za velmi dobre penize.

Reagovat
El-Pistolero-68

Porad je strasne mlady, neni to zadny 28lety typek, co by vyletel behem jedne sezony a pak nic. Potencial ma porad obrovsky.

Reagovat
MySch017

"Bratr neopustí Lazio"....kvôli tomu celý článok? Tu sa fakt hodí otrepané - stačila expreska

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

To je rada od EF?

Reagovat
10
Reagovat
Yzemi

Reagovat
M11

Reagovat
sinter

toto si nemusel, je to veľmi čerstvé, ešte stále sa táto rana nezahojila,

Reagovat
smazaný uživatel

Vraťo Greško hrdinom

Reagovat
DelPiero137

Gresko skusene to si pamatam.

Sranda ze Siemone dal rozhodujuci gol, pripravil ich o titul a teraz by "mal" ist do Interu trenovat.

Reagovat
Nuno čomes

Kam by chtěl chodit, když nehraje ani v Laziu

Reagovat
Pipo123

A predsa ma vyborne cisla, od buducej sezony bude hrat namiesto Candrevu. Tuto sezonu mali vsetci slabsiu, nie len Felipe

Reagovat
Pipo123

L’Inter insiste su Candreva e Biglia: spunta Eder come contropartita

0000

CALCIOMERCATO LAZIO – L’Inter insiste su Biglia e Candreva. Come riporta Goal.com i nerazzurri sono pronti a tutto pur di raggiungere i propri obiettivi di mercato. Sembrerebbe infatti che nella trattativa, il club di Milano, abbia messo anche Eder, seppure quest’ultimo vuole fare meglio all’Inter nei prossimi anni. Altre contropartite proposte sono: Marco Andreolli, difensore in prestito al Siviglia e Danilo D’Ambrosio.

No keby nám napr za Candrevu poslali D’Ambrosia + prachy tak by som bol len rád, alebo kludne aj Edera

Reagovat
smazaný uživatel

D´Ambrosio je nase jedine dobre kridlo a oni ho chcu poslat prec :))) im to uz jebe.. aj ked je vraj dost mozne, ze pride Zabaleta

Reagovat
lucius6

Týká se to nějak Ederado Lazia?

Reagovat
Pipo123

Co ? nepochopil som teraz ani hovno

Reagovat
lucius6

Neumim italsky a vidim tam Eder, to je pilíř mojí úvahy

Reagovat
Pipo123

Inter chce Bigliu aj Candrevu a prachy na nich nemajú tak sa reálne píše o výmene za iných hráčov, Andreolli, Ranocchia, D’Ambrosio či Eder

Reagovat
lucius6

Jednak se mi na tom nelíbí to posilování našich rivalů a navíc Biglia má rozhodně vyšší cenu podle mě, ale třeba Candreva za Edera, to by nebylo špatný. Jako Eder by se mi u nás líbil. Já už mám upřímně řečeno plný zuby útočníků, co to všechno hrajou na hlavičky, ale rychlost je pro ně sprostý slovo a proto bych rád v létě chtěl právě někoho pohyblivějšího a navíc taky mladého a to Eder celkem splňuje.

Reagovat
Pipo123

Teraz som čítal že Atletico ponúklo 25 za Candrevu. Simeone ho hodne chce, ale Lotito odmietol, ten chce počkať na ME a dúfa že tam pôjde Candrevova cena ešte hore. O Bigliu je záujem snad všade, dokonca sa píše aj o Juve, čítal som také veci že 10 mil + na dva roky Berardi na hostovanie

Reagovat
lucius6

Jako udat Candrevu za ty prachy a získat Berardiho, to by nebylo zlý, ale 10 mega je směšná částka i s Berrardim. Zase je potřeba to brát všechno jako celek, aby v létě skutečně přišlo dost peněz, ale, aby zas neodešel úplně každej a zrovna Biglia je ais ten poslední koho bych se snažil prodat. Třeba Andersona bych prodal radši. On podle mě už stejně potřebuje větší" klub, aby vyrostl a my máme hráče jako je Keita a Kishna a ty ho celkem dokážou nahradit. Každopádně to bude hodně zajímavý léto.

Reagovat
Nuno čomes

Candreva je fail, toho nepotrebujem.

Reagovat
Pinturicchio

Tak Max má podepsat dnes a jako "dárek" má dostat Isca, který přijde, pokud se Morata vrátí do Realu.

Nevím, no, mně se Isco na toho trequartistu úplně nehodí, on má ten míč až moc rád a podle mě tu hru bude brzdit, jeho bych spíš viděl na LCM. Asi jsem se nechal namlsat spekulacema, ale Jamese bych na "10" radši.

Reagovat
10

Radši bych univerzálnější hráče, tyhle dva jsou použitelný na jednu pozici. To, že Isco hraje občas v Realu LCM neznamená, že by to mohl hrát úspěšně v Juve...James zase dokáže zahrát kvalitně jen AM, který jsme v rozestavení rok neměli.

Reagovat
Pinturicchio

Těch univerzálů máme v týmu dost a pokud by se Max chtěl vrátit k 4-3-1-2 (což bych osobně schvaloval, k tomu jako alternativa 3-5-2), tak bych mu tam přivedl hráče, pro kterého je to primární pozice. Ono je samozřejmě fajn, že máme v kádru borce, kteří zvládnou 2-3-4 pozice, ale podle mě by to chtělo i někoho, jako je ten James, topka na své pozici, který tou sestavou nebude cestovat. Pokud i nějakou tu univerzálnost, tak pak Pastoreho, u kterého je ale otázka, jestli se s náma budou v PSG vůbec bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore. Raději bych jednal s PSG než s Realem, už jen kvůli tomu, že Real zjevně nehodlá koukat na to, co je pro Moratu nejlepší. Přes BBC zkrátka nemá nárok, ti tři jsou úplně jinde než on.

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel, no. Álvara je mi líto, ale podle všeho bude mít hlavní slovo Real a pak by byla škoda toho nějak nevyužít. Pastore samozřejmě ok, ale ty vztahy s PSG jsou prej trochu napjaté kvůli Comanovi.

Marotta ve středu řekl, že tuhle situaci chtějí nejpozději do třech týdnů, tak snad bude jasno.

Jinak Corsport píše, že se během jednání o Moratovi budou řešit i Isco, James a Danilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych se na jakákoliv jednání s Realem mimo Moraty vykašlal. Jsou vhodnější varianty. A Coman se rozhodl sám. Tam to bylo zejména o hráči, tohle musí pánové v PSG rozlišovat. Stejně jako pánové v United. A mimo jiné, Rabiot se jim taky cukal a cuká, přestože naproti Comanovi nemá sebemenší důvod, blbeček namachranovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

jj, to by musel být hodně dobrej deal

Reagovat
Yanek

Je pravda, že vaše hra funguje, ale u hráče s potenciálem a schopnostmi Isca (navíc po přestupu z velkoklubu, čímž se minimalizuje další odchod) bych o změně systému klidně uvažoval. James šel dolů, ale přičítám to taky podmínkám v Realu.

Oba dva bych u vás vnímal jako naprostou senzaci a i proto si myslím, že je to unreal.

Reagovat
Pinturicchio

Ona by to taková změna rozestavení nebyla, spíš návrat k systému s kterým jsme se dostali do finále LM.

James nejspíš zůstane v oblasti mých snů a spekulací, ale Isco tak nereálný není.

Reagovat
brenk

o Saponarovi je úplne ticho? neviem prečo, ale stále sa mi zdá ako nenápadná voľba, ktorá by nakoniec mohla byť najlepšia

Reagovat
Pinturicchio

Z Empoli zaznělo, že Saponara, Tonelli a Rui na 100% odejdou. V souvislosti s Juventusem jsem o něm delší dobu nic nečetl. Jinak za mě Saponara ne, to je oproti Pereyrovi nulový upgrade.

Reagovat
brenk

vždy keď som ho videl tak sa mi páčil, ale nejako objektívne ho hodnotiť neviem, bolo by však pekné mať aj vpredu nejakého Taliana

z tých ostatných alternatív sa mi tiež najviac pozdáva Pastore, čo sa týka Matiča to by mohla byť trefa do čierneho, som docela prekvapený, že Conte oňho zrejme nestojí

Reagovat
Pinturicchio

Bylo, ale holt ta zahraniční AM mají vyšší kvalitu. Matic mě též trochu překvapil, ale Conte bude před tou obranou chtít asi někoho ofenzivnějšího (Fabregase).

Reagovat
andycek1

Bernardo Silva alebo Pastore

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Sabatini má teraz dobrý rozhovor na forzaroma, kecal o mercate:

- Neverí, že Radja odíde, a že možno zostane aj Pjanic

- ITURBE !!! Zostane v Ríme!!!

- Ljajic že pôjde preč, a že by to nemal byť problém

- Doumbia, že jeho situácia je najkomplikovanejšia, že nehcápe ho, akou cestou sa vybral a že Premier league nie je preňho

- Rudiger bude určite vykúpení

-Že je hrozne šťastný, že dotiahol Alissona, a že určite na hosťovačku nepôjde. Tiež že je zaáujem, aby zostal aj SZCZ, ale záleží od Arsenalu a v tom prípade by si to o chytanie rozdali brazílčan s poliakom

- Paredes že príde do Ríma a bude záležať na Spalovi

-Edin vraj na prestup vôbec nemyslí, tiež hovoril o tom, že aj prvú sezónu v Nemecku a Anglicku bol slabší

-čiastka za Faraona mu príde v pohode

No uvidíme, nakoľko kecal. Ohľadom Faraona je vraj problém s tým finančným fair-play, lebo opcia je len do nejakého dátumu splatná a pak to tam nejak nesedí, ale nerozumiem sa ja tomu...

Reagovat
wiggum

A není to zbytečně moc? Nikdo nemá v plánu odejít a přijdou další. Doumbiu je zbytečné držet. U nás mu stejně šanci dát nechtějí, tak ať ho prodají a neřeší dalším hostováním...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea prý nechce dát víc než 30, Saba jde tvrdě na 45, to se mi líbí. Ale Man Utd nebo PSG to neodradí. Kdyby zůstali oba a k nim Kevin, musíme přítí rok seriozně ohrozit Juventus, i když ten bude zase ještě silnější..

Faraon má opci na 13 platnou do 30.6. Ale pokud nikoho do té doby neprodáme, nemáme na něj, protože proiorita je pořád výkup Lucase. Galliani už prý má dvě nabídky z Anglie za 20 a nechce dělat ústupky.

Na Lea Paredese se Spal určitě těší, Turbo dostane šanci a pokud se neprobudil ze svého snu o zavřených očích a sprintu, půjde do hazjlu.

Po Edinovi půjde Besiktas, zdá se.

Adem bude mít nápadníků až až.

Doumbia je v p..i. Ale prý ho chce Leicester, což sice vzhledem k jeho povaze nechápu, ale prosím, Claudio by mohl zachránit:)

Reagovat
Lech

No to je hezký, že je Lucas celkově za nějakých 18m€ priorita před ElS za 13 snad prodají Sanabriu

Edina bych klidně nechal, ale né s takovým platem. Paredes musí zůstat!

Reagovat
smazaný uživatel

Stephan je priorita ale prokaucovali termin jlauzule, jen dalsi amaterismus.

Co se tyce jednnii o Lucasovi, uz se do toho vmesuje jeho otec a agent, zadaji slevu.

Edinuv plat je dan za City, bohuzel.

Reagovat
wiggum

Jak jsem byl rad, ze se nam podarilo domluvit Dzeka, tak ted ho snad ne moc pod cenou prodame. Jinak pokud nabizel Bayern za Pjanice, tak toho bych prodal taky hned. Manolase a Radji by byla skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas nikam nejde, deal s Pireem je moc komplikovaný, dávali bychom jim půlku z částky.

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti taky nepojede na Euro. To se nám to ale pěkně bortí. Ještě by si mohl ve finále Coppy obnovit zranění Chiellini, vypadnout Barzagli a Conte bude v koncích.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdy som fandil squadre ale trosku sa obavam aby teraz za urcitych okolnosti nevyhoreli

Reagovat
Furia Ceca

Tak to vypadá, že Pirlo to ještě potáhne na svých bedrech! Je to neuvěřitelný, ale s absencí Marchisia a Verrattiho Contemu nic nezbyde. Pochybuju, že by do středu zálohy dal Sensiho nebo Saponaru.

Reagovat
Furia Ceca

Jo ještě je tady Montolivo...

Reagovat
smazaný uživatel

A Soriano, a Motta, a Jorginho, a Bonaventura,... Sensiho ti raději přehlédnu, že jsi ho nenapsal. Saponaru nepovolá, trequaristu nepotřebuje, nehraje na něho. Celkově by mu byl k ničemu. A pokud by chtěl hrát na hráče mezi zálohou a útokem, tak tam postaví Insigneho, Bonaventuru nebo Giovinca.

Celkově to jde do kopru. Když si odmyslíš zraněné Marchisia s Verrattim a "odepsané" Pirla s De Rossim, tak tam skutečně nikdo není. Postavit Mottu s Montolivem? Viděli jsme proti Německu, tragédie, od obou. Parolo je "rozbíječ", potřebuje k sobě hráče jako Marchisio nebo Verratti. S Mottou je to krajní varianta. Připadá v úvahu Jorginho, ale ten má odehráno málo. Ricky Montolivo je v kopru, se vší úctou a respektem, které k němu chovám, nemá v reprezentaci, bohužel, už co dělat. Baselli se po slušném podzimu rozsypal.

Pokud by povolal Pirla, nemohl by využít rozestavení 442. Když si představím Pirla s kýmkoliv (Motta, Parolo, Montolivo, De Rossi, Soriano) ve středové dvojici tak mě jímá hrůza. Tam by se muselo hrát 352, nebo 433, jinak by ve středu pole zela díra.

Contemu docházejí náboje a zužují se mu možnosti.

Reagovat
10

Sensiho?

Reagovat
Airus

"...today’s Gazzetta Dello Sport reports Juventus are closely monitoring Miralem Pjanić.

The paper suggests Juventus are following the Bosnian’s situation closely, and are not undeterred by the €38m buy-out clause."

ne že by se mi do Juve nelíbil, ale toho nikdá nebude

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna bullshit za taky cash..

Reagovat
Airus

určitě, nevěnoval bych tomu pozornost. Jen pro zasmání

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

vyzera to, ze Erkin naozaj pride. Ten si myslim, ze bude posila.

dalej by na free transfer mohol prist Tonny Vilhena, neviem o nom nieco?

Reagovat
Votas

https://www.whoscored.com/Players/32010/

Erkin by mohl umět i centrovat...to by mohla být zajímavá změna, pak bych ale čekal, že by na hrotu nastupoval Medel nebo Nagatomo.

Vilhena asi jako vice-Banega?

https://www.whoscored.com/Players/110220/

Reagovat
smazaný uživatel

jj Erkin vie centrovat a celkom slusne, aj dribling ma celkom fer. to bude urcite posila.

Reagovat
Nuno čomes

Jak si můžeš být tak jistý? Vždy vypadají jména zajímavě.. A pak zjistíme ze se vlastne u nás učí hrát fotbal. Posilou bych nazval jen nějakého hotového hráče, jenže na toho nemáme buď kes nebo se prostě ten hráč nebude chtít plácat u šestého místa. Takže nečekám zázraky ani další sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavam s nasim krypl gangom..

Reagovat
smazaný uživatel

inak celkom si viem predstavit, ze by taki Medel a Melo odisli. Kondo sa rozohral a keby k nemu prisiel ten Biglia, tak by to bolo super.

Reagovat
Votas

tak to by byl ideální scénář, ale předpokládám, že to posereme nějakou akcí kdy prodáme Handu a koupíme Scuffeta. Ale jestli klapnou ty přestupy zadarmo, třeba hostovačka Zabalety, Sunderland konečně zaplatí za Alvareze a Realu se aktivuje povinnost zaplatit bonusy z Matea (kdyby vyhráli double, tak by to mohla být pěkná částka), tak by ani žádnej velkej prodej možná nebyl potřeba. No uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

jj myslim si, ze klucove bude udrzat Mirandu, Broza, Perisica, Icardiho hlavne..

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus, Khedira ko: rischia la finale di Coppa Italia. Khedira dovrà stare a riposo per almeno due settimane... co k tomu říct, škoda slova...

Reagovat
M11

ono je parada ze mame kvalitni kadr.. ale kdyz z nej polovina odehraje polovinu

Reagovat
DelPiero137

Sialene : Chielo, Claudio, Sami, Kwadwo, Pereyra aj Stura bol dost casto zraneny. Caceresa uz ani nezmienujem. Ac nechcem ale musime to vlete trocha prestriedat. Symposov si nechat ale bohuzial budeme musiet byt pragmaticky.

Reagovat
Yanek

16:14 Totti má podepsat na konci května

AS Řím změnil názor a po sérii přesvědčivých výkonů chce udržet Francesca Tottiho. Ten se údajně s Giallorossi dohodl na prodloužení smlouvy, oficiálně podepsat má však ale až na konci května. (football-italia.net)

Heh, přesvědčovat k podpisu by mělo spíš vedení Tottiho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele