Feghouli se stěhuje do Anglie, z Valencie ho získal West Ham

14.06.2016, 16:44
Aktuality
Novou akvizicí West Hamu United se stal Sofiane Feghouli. Alžírský křídelník přichází po šesti letech strávených ve Valencii, kde mu končí smlouva, londýnský celek za něho tak nemusí platit odstupné...

"Mám velkou radost, že jsem podepsal smlouvu s West Hamem a budu hrát pod manažerem Slavenem Bilićem. Důležitou pro mé rozhodování byla historie klubu. Působit v Premier League je pro kariéry hráčů velmi důležité a já jsem šťastný, že budu hrát za Hammers," řekl v rozhovoru pro internetové stránky West Hamu.

26letý fotbalista na sebe v minulosti upozornil svými výkony v Grenoblu a v létě 2010 mu odměnou bylo angažmá ve Valencii, která ho podobně jako nyní West Ham získala zdarma. Feghouli stihl za španělský celek 146 ligových startů a v nich 20 branek.

O Feghouliho odchodu z Mestally se spekulovalo již delší dobu a k jeho podpisu měl dlouho nejblíže Inter Milán. S West Hamem Alžířan podepsal kontrakt na tři sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (342)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele