Fabri po třech měsících v Panathinaikosu končí

31.03.2013, 22:07
Aktuality
Již čtvrtého trenéra během jedné sezóny má Panathinaikos. Fabriciano González totiž na lavičce tradičního řeckého celku vydržel necelé tři měsíce, po posledních dvou ligových porážkách se s klubovým vedením dohodl na ukončení spolupráce. Jeho nástupcem se stal Giannis Vonortas...

Sedmapadesátiletý španělský kouč, který si nechává říkat zkráceně Fabri, byl v aténském klubu jmenován trenérem 8. ledna. Z jedenácti ligových zápasů s týmem uhrál sedmnáct bodů, v posledních dvou kolech ale prohrál na hřišti PAOKu Soluň a doma s Plataniasem.

"Panathinaikos FC po dohodě oznamuje ukončení spolupráce s trenérem Fabricianem Gonzálezem a jeho asistentem Ferreirou Kingem. Klub oběma děkuje za pomoc v obtížných časech a přeje jim vše nejlepší do budoucna. Novým koučem bude do konce sezóny Giannis Vonortas," stojí v oficiálním prohlášení aktuálně šestého týmu řecké ligy.

Dvaapadesátiletý Vonortas prostředí klubu dobře zná, asistoval totiž Juanu Ramónovi Rochovi, který na lavičce Panathinaikosu neúspěšně neúspěšně působil před Fabrim. Do sezóny mužstvo vyznávající zelenobílé barvy vstupovalo s Jesualdem Ferreirou.

Autor: Petr Vaněček / sports.yahoo.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
madridcan

Taky vyhadzov ako na fotke by chcel kazdy Aj ked to robia aj v Plarme trenerom, ktory vydrzia dva zapasy

Reagovat
madridcan

*Palerme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Včera som na nich podal, pozeral som ten zápas a to bola hrôza, Pana dostali rýchli gól, ale inak hrali dobre, ale v koncovke to bola neskutočné tragédia

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá nešťastně.....

Reagovat
REPLIKATOR

Podle fotky ho doslova vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

defenestrace

Reagovat
smazaný uživatel

stvrty trener pocas jednej sezony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele