Exšéfovi Bohemians hrozí kvůli přestupům hráčů až osm let vězení

12.11.2010, 16:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (75)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle se bude řešit snad donekonečna.

Reagovat
RickNash

Reagovat
sosna

Legendární Bohemka měla radši zůstat zaniklá. Takhle se pořád řeší nějaké problémy, stejně hrajou na Slávii, skoro bez diváků, fotbalovej přínos nula. Do toho ještě ta druhá s Kaprem v čele, ostuda kam se podíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že se zvednou..

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bez diváků, fotbalovej přínos nula.... Takových týmů máme u nás více.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani těch by nebylo škoda.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Sohlasím. Příbram a Ústí nad Labem můžou jít do druhé ligy, bude jim tam hej. Když budu hodně přísný, tak ještě České Budějovice a ani v Teplicích a v Jablonci to není žádná sláva.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplic by byla škoda. Mají skvělý scouting, krásný stadion a občas produkují krásný fotbal. Příbram, Ústí, Bohemka, asi Budějovice by měly jít do druhé ligy. Nahoru ať de někdo jeden tým a liga může mít 14 členů.

Reagovat
RickNash

furt nechápu, proč tak vehementně cpeš klokany do druhý ligy... chceš, aby tam slávisti měli aspoň derby nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Teplice jsem narážel kvůli návštěvnosti a absenci nějakého organizovanějšího kotle (i když ten náš proti Ústí stál taky za starou bačkoru a bylo to letos poprvé, kdy jsem prakticky nefandil ).

Reagovat
RickNash

hele co se vlastně děje na Spartě? u vás je půlka kotle na vopačný tribuně, žejo? a proč vlastně? problém se vedením?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si vzpomínáš, tak před pár lety (myslím, že na začátku sezony 2007/2008) byly problémy s vedením, které vedli k bojkotu ze strany ultras. Později se kotel přemístil, ze svého tradičního místa na horní ochoz (kde také dřív býval) a celková návštěvnost kotle klesla zhruba o polovinu, možná víc. Navíc skončili někteří důležití čelní představitelé ultras. Tohle všechno mělo za následek výrazné omlazení kotle, nové vůdce, dlouhou dobu také absenci choreografií a jistý úpadek ve fandění. Na jaře 2008 byl pro kotel vybudován samostatný vstup a sektor nahoře i dole byl oddělen plotem od zbytku stadionu. To mělo za následek to, že staří chuligáni, výjezďáci, fanoušci se přemístili ze svého tradičního sektoru na protilehlou tribunu. V minulé, tedy v mistrovské sezóně se to začalo zlepšovat. I díky iniciativě 12. hráčem jsme my se začali věci hýbat, byly nějaké celostadionové choreografie, dobré výjezdové počty, v kotli sice málo lidí, ale pořád byl standart na nějakých 500-600. Dneska se běžně stává, že z různých důvodů se na některé domácí zápasy nedostaví tradiční rozeřváči a vůdci kotle. Věřím ve zlepšení, i když bude to dost těžký. Sám chodím na protilehlou (do kotle jsem 5-6 let chodil dělat pořadatele) a snažím se, co nejaktivněšji fandit, ovšem fandění nás na protilehlé je přímo úměrné aktivitě kotle, takže někdy to vypadá suprově, jindy je to bída.

Reagovat
RickNash

tak to vám fandím

a díky, že mi to někdo dokázal shrnout do přehlednýho odstavce, já si utvářel obrázek situace podle několika občasných výkřiků sparťanů na fórech...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to děsně štve. Sparťanský kotel byl svého času nejlepší (možná Baník na tom byl stejně), suprový choreografie, hodně lidí v kotli, pěkné pyroshow - prostě kotel jak má být. Vzpomínám si, že po zápase s Ferencvárosem, se nějak naši a jejich ultras kontaktovali a mluvilo se prý o navázání nějakých vztahů...to by mohlo být velmi zajímavé

Reagovat
RickNash

to teda, vod Maďara jsem ještě přes tlamu nedostal

jinak Sparťany a jejich výjezdový počiny (a samozřejmě i ten kotel) si pamatuju, ale to jsem byl ještě malej

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud je řeč o Ďolíčku, tak tam jsem byl jen jednou. Ale stálo to za to. To byl ještě ten starý Ďolíček s doubledeckerem a sektorem pro hosty naproti hlavní tribuně. Policajtů v sektoru jak psů, nás několik stovek a neprůstřelný Čech, Čech, Petr Čech pustil takovu šouračku od Marka Melenovského. Na pravé straně bohemácké zálohy řádil Kajo Kisel a Bohemka nás tehdy dala 2:1. Po zápase se ve sportovní ulici shromáždilo nemálo sparťanů a chtělo bohemákům vysvětlit, kdo že má v při zápasech Sparta-Bohemka navrch. Ale nakonec k ničemu nedošlo. Policie za asistence nějakého staříka-vyjednavače rozezlené fanoušky víceméně uklidnila a ke rvačce nedošlo (možná později, to už nevím). Tento zápas pro mě byl jedním z nejzajímavějších zážitků z fotbalu .

Reagovat
RickNash

né Marek Melenovský (to je hokejista) ale Marcel Melecký

a jinak se tam semlelo docela dost - na náměstíčku před stadionem bylo vytrhanejch asi třicet stromků a neskutečný množství dlažebních kostek... já na to koukal z okna, stejně jako na zápas (bydleli jsme totiž hned vedle stadionu ve 4. patře )

policajti tehdy dostali hodně na prdel a nakonec došlo i k náběhu Bohemáků na sparťany...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, máš pravdu. Marcel Melecký. Hele a nepleteš si to se zápasem, který byl o rok dřív? Protože tehdy došlo opravdu k velké řeži.

Reagovat
RickNash

a sakra, no možný to je

a ještě o rok později dostal pomezní sudí fakcu a klokani kontumaci, která znamenala sestup a zánik... takovouhle oslavu 100 let od založení si můžeme přichystat fakt jenom my

Reagovat
smazaný uživatel

2000/2001 - tvrdá řež, 2001/2002 - zápas, který jsem popisoval, 2002/2003 - Ritchieho facoš a kontumace. Přesně tak. Stará, "dobrá" Bohemka .

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy to byl jen rival . Dneska je to rival a občas opruz na koncertech. Nejvíc mě udivilo, když na koncíku Visacího zámku hopsal po pódiu klokan. Mít v tu chvíli v ruce šutr, tak i přes mou nešikovnost a nestřízlivost, by někdo musel zavolat zvěrolékaře . Nemám rád, když se fotbal cpe tam, kde nemá co dělat, navíc, když je to děláno takovýmto sviňsky podbízivím způsobem.

Reagovat
RickNash

visáči bohemku podporujou, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi pak taky došlo. Ale jak dlouho jí podporujou? Od toho znovuzrození, nebo už i dřív? K Bohemce se hlásí hodně kapel a u některých mi to přijde jako póza (jen můj názor), viz. Chancers, Muerti...možná bych si vzpomněl i na další.

Reagovat
RickNash

od znovuzrození... a jestli to je póza? to fakt nevím, ale každopádně ani Visáči mezi fanoušky Bohemky nepatří... myslím, že jim to spíš přijde sympatický, ta snaha zachránit tradice, a zároveň vědí, že podstatná část jejich fandů to uvítá, takže... proč ne, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

No tvůj názor ti vymlouvat nebudu . Mimochodem ty chodíš na všemožné skáčkové a punkové koncíky, které jsou často hojně navštěvovány zelenobílými (i když kolikrát to ani nejsou fanoušci, do Ďolíčku nechodí, prostě jsou jen bohemáci)?

Reagovat
RickNash

ne tak často... spíš když mě přemlluví kámoši (z Bohemky )

já navštěvuju spíš Exit, občas Vagon...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vagoně jsem byl nedávno na Skarface. Luxusní koncík. Ale opět jsem tam potkal jednoho starého známého z jiného koncertu, se kterým mám nejen já občas problémy.

Reagovat
RickNash

Vagon je skvělej (btw. znáš Pohlavní nádraží? hrajou tam tak každej měsíc, skvělá skupina, navíc ty kluky znám ze školy...) a v Exitu jsou občas skvělý skupiny - naposledy italští Sadist, to organizoval kámoš (ale prodělal na tom 10 000,- )

Reagovat
smazaný uživatel

Pohlavní nádraží neznám. Ale podle názvu se dá snadno odvodit, jaký hrajou styl .

Reagovat
RickNash

to jo

(http://bandzone.cz/pohlavninadrazi) song Veverka je můj oblíbenej

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá kapela.

Reagovat
RickNash

dovolil bych si polemizovat s "fotbalovým přínosem nula":

1) podle počtu gólů 9.mančaft tabulky

2) mladá sestava => pro českej fotbal je to snad dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, aby Bohemku nebo jiné kluby rušili nebo něco podobného. Jenom říkám, že uvádět tohle jako důvod není zrovna v naší lize moc na místě.

Reagovat
RickNash

jojo, ale na kluky jsem letos docela pyšnej (ikdyž jsem je zatím viděl pouze 5x - doma s Baníkem a čtyři výjezdy), takže na podobný komentáře reaguju trošku nerudněji

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Bohemce? A já myslel, že tu žádný bohemák není. Už jsem si říkal, že bohemáci chodí jen na punkové a skáčkové koncíky a nikam jinam .

Reagovat
RickNash

jojo... na koncertě ale nejsem jenom proto, že mononukleóza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď ani žádný koncert není . Ale v září jsem pár klokanů na koncíku potkal. Radost jsem z nich moc neměl .

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

No, oni ze mě vlastně taky ne .

Reagovat
sosna

Nemyslel jsem to tak, že by hrála horší fotbal než třeba Příbram nebo Budějovice. Ale tak, že nehraje žádnej extra fotbal a vzhledem k okolnostem (stadion,diváci,soudní spory) v lize jen ,,zabírá místo" třeba takové Opavě, s kterou by byly zápasy pro zbytek týmů i diváky mnohem atraktivnější. (to že by se Opava musela vzchopit a postoupit je už druhá věc )

Reagovat
RickNash

hm... jako trošku tě chápu kdyby se hrálo v Ďolíčku, byla by to jiná...

ale sestup by byl pro Bohemku likvidační... a tím pádem by to byl konec i pro Bohemku bez Vejsady...

Reagovat
sosna

No na záčátku to bylo dobrý, jak jste postoupili, plnej stadion, euforie, Bohemka je zpět! Ale od té doby to šlo od desíti k pěti a přiznám se, že teď už bych vás v lize nejradši neviděl, sorry. (i když je to docela zábava sledovat jak chodíte s rivalama na stejnej stadion a ty věci kolem, sorry )

Reagovat
RickNash

šmejde

nejde o to, že by se fans odvrátili, ale o to, že Vejsada skrz soudy táhne klub někam, kde ho nemůžeme strpět...

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka možná jo, ale loni to byla bída, rok co Bohemka spadla to byla bída. Čistě z fotbalového hlediska byl pro ligu větší přínos Střížkov. Bohemka byla populární kvůli fanouškům, ale to už teďka neplatí. Nechápu jak pražský klub, který má přízeň tolika slavných osob, má tak skvělý mediální obraz a spoustu fanoušků nedokáže vydělávat. Sponzoři vám musíjou líbat ruce, když jim dovolíte mít u vás reklamu.

Reagovat
RickNash

právěže ne

jak jsem už tady v diskusi psal, všechny problémy Bohemky souvisí s Vejsadou... ty bys investoval do klubu, kterej má na krku žaloby (to, že jsou nesmyslný, je nezajímá, riziko tu je...), nemá staďák (zase Vejsada - přidal ho do konkurzní podstaty, ačkoliv ho sám prodal za JEDNU KORUNU, když byl ještě ředitelem), fanoušků je sice hafo, ale bez staďáku se nepohrnou, příjmy jako třeba prodej hráčů okamžitě napadá Vejsada... no já bych do tohohle cirkusu fakt neincestoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak leda dohodnout se s ním. Dat mu nějaké peníze a poslat ho na Bahamy.

Reagovat
RickNash

hm a to teda fakt ne!!! tomu nedám ani korunu, naopak, nejradši bych z něj vymlátil každou korunu, o kterou nás vokrad, hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost. Já bych si s ním sedl ke stolu, řekl mu, že když se bude soudit, tak nejspíš prohraje a nabídnout mu, že od něho koupíte tu jeho Bohemku. Podle všeho je to obchodník, dalo by se s ním dohodnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Celá naše liga je celkově hnus.

Reagovat
RickNash

disagree

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RickNash

my se zvednem! všechny ty problémy souvisí s Vejsadou: stadion, ty soudní spory (zatím všechny prohrál a tohle je taky kravina na Ntou...)

co se fotbalu týče, tak kvalita kopané je bohužel taková, jaká je finanční situace

ale oproti loňsku vidím velkej posun a rozhodně bych neřekl, že momentálně hrajeme na poměry českého průměru nějaký špatný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom vám fandím..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RickNash

na co bliješ?

Reagovat
smazaný uživatel

On blije pod každou diskuzí, už jen z principu

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Your opinion.

Reagovat
RickNash

resp. hnus to je, ale už jenom proto, že tu hraje můj oblíbenej a milovanej klub, tak se na ní nevyseru nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

O.K. šak já sem neřek´ že se na ni vyseru. Mně to neskutečně sere! A mimochodem tvůj oblíbený klub je...... ? Asi ACS že?

Reagovat
sosna

Reagovat
RickNash

ach jo ne, přesnej opak (a nemyslím sešívky!)

Reagovat
smazaný uživatel

proč ach jo? Jak to mám vědět,že si chachar?

Reagovat
sosna

Reagovat
RickNash

Bohemák

v pohodě, ale měl jsem za to, že sis přečet diskusi, takže sis všim, že tu popisuju situaci v Bohemce, nazývám se klokanem atakdál...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nečet´.... a pro mně je opak ACS( krom Slavie) dycky Baník. Nějací Klokani nejsou a nebyli nikdy v kurzu! Sorry.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Slavie-BANÍK 1:4

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

no a teď ty štyřy ni ?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

štyřy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele