Espanyol do pozice trenéra jmenoval Martíneze

31.05.2022, 13:56
Aktuality
Diego Martínez se po roce vrací k trénování, dohodl se s Espanyolem. Jednačtyřicetiletý kouč, jenž nahradil Vicenteho Morena, podepsal smlouvu na dvě sezony...

Espanyol se po návratu do LaLigy nakonec zachránil, druhá polovina sezony se mu ale nepovedla podle představ, proto vedení klubu zareagovalo odvoláním Vicenteho Morena.

Jmenovaného ve funkci nahradí Diego Martínez, jenž před rokem opustil Granadu, s níž se vrátil mezi španělskou elitu a posléze dokonce postoupil do čtvrtfinále Evropské ligy. Kromě toho působil také v Osasuně a hned několik pozic zastával v Seville.

Nepotvrdily se tak spekulace o angažování Fabia Cannavara, který po odchodu od čínské reprezentace zůstává bez angažmá.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de, marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
CHONG

OT: Jak jste spokojeni se sestupujícími / postupujícími? Za mě teda střídavě oblačno

Sestupující: Tam to nedopadlo nic moc, chybět mi nebude akorát Alavés, Granada a hlavně Levante vidím padat nerad (radši bych na jejich místě viděl Cádiz a Elche), tak snad se brzo vrátí.

Postupující: Alméria za mě super, Valladolidu jsem to moc nepřál, působili na mě v La lize hrozně nudně, škoda toho Eibaru. Play-off vypadá zajímavě (hlavně kanárské derby) a vlastně by mi nevadil postup žádného z těch týmů, i když nejvíc bych to přál právě Eibaru.

Reagovat
Jordi Alba

Sestup až na Alavés velký špatný. Zapráskanci z Eibaru, který umí na Gironu nejlíp, dostanou v 93. minutě gól od posledního Alorcónu, kterýmu o nic nejde, to bych blil.

Reagovat
JM

Nejvíc mrzí Levante. Teda alespoň mě.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Phillipinho

Espanyol pristi sezonu pohary?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele