Eriksson pochybuje o zájmu Interu

24.12.2007, 17:50
Aktuality
Kouč Manchesteru City Sven Goran Eriksson zpochybňuje zájem Interu Milán o záložníka Elana. Pokud by skutečně Nerazzurri toužili oblíbeného Brazilce získat, je si jistý, že by mu napřed zavolal jeho dlouholetý kolega z branže a nyní kouč italského mistra Roberto Mancini.

Elanovi, jehož si přivedl do Premier League samotný Eriksson, stačilo pouze půl roku na to, aby si podmanil celou Anglii. Především díky jeho tvůrčím schopnostem uprostřed záložní řady se nyní Citizens nacházejí na skvělém čtvrtém místě i před slavným Liverpoolem. 26letý brazilský reprezentant přišel do Manchesteru za 8 miliónů liber z ukrajinského Šachtaru Doněck a jeho fotbalové parádičky a výborně zahrávané přímé kopy ihned zůstaly v paměti fanoušků.

Proto je velmi nepravděpodobné, že by jej Inter mohl získat už v průběhu nadcházejícího přestupového období. Navíc kdyby vítěz včerejšího milánského derby skutečně o Elana stál, věděl by to Eriksson mezi prvními.

"Jestliže by chtěl Inter některého z mých hráčů, jsem si jistý, že by mi to dal kouč Mancini ihned vědět," prozradil úspěšný Švéd. "Roberta znám a častokrát jsme spolu v kontaktu, ovšem ohledně koupi Elana mi nevolal, takže pochybuji o jejich zájmu," dodal Eriksson. Jeho slova navíc potvrzuje čtyřletá smlouva brazilského středopolaře v Manchesteru City.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dost mě pobavil "dlouholetý kolega z branže"

Reagovat
smazaný uživatel

Elano,Rosický,Diego,asi hledají tvořivýho středního záložníka,že jsem zvědavej koho koupí,ale Jimenez,co tam teď hraje,ten je dooost dobrej,kolikrát nejlepší na hřišti,myslím že je zbytečný někoho kupovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele