Eric Bailly vymění Espanyol za Villarreal

29.01.2015, 21:56
Aktuality
Villarreal bleskově zareagoval na odchod Gabriela Paulisty. "Žlutá ponorka" oznámila, že se s konkurenčním Espanyolem dohodla na přestupu Erica Baillyho. Ten po příjezdu z Afrického poháru národů podepíše ve svém novém působišti smlouvu na pět a půl roku...

Celým jménem Eric Bertrand Bailly se do prvního týmu Espanyolu dostal teprve na začátku letošní sezóny a během podzimu nastoupil do pěti ligových zápasů. Okamžitě však na sebe strhl pozornost a rázem se objevily spekulace o řadě evropských velkoklubů v čele s Bayernem.

Nakonec však 20letý defenzivní hráč odchází do Villarrealu, který za Baillyho zaplatí 5,7 milionu eur, jak oznámily obě strany. "Villarreal se s Espanyolem dohodl na přestupu Erica Baillyho, který bude za VCF nastupovat příštích pět a půl let," stojí na oficiálních stránkách Villarrealu.

Bailly momentálně s Pobřežím slonoviny bojuje na Africkém poháru národů, kde jeho výběr čeká čtvrtfinálový souboj s Alžírskem. Střední obránce zatím nastoupil do všech utkání.

Autor: Jiří Vojík / fifa.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hm, tak pseudo ponorka to myslí vážne s tým útokom na Európu

Reagovat
Rage

Copak, nemůžeš unést, že jste tu "pseudo ponorku" porazili naposledy před 15 rokama?

Reagovat
Phillipinho

To jsem zvedav. 5,7 mega za hrace, co teprve letos debutoval za Espanyol je dost. Ale zase hraje pravidelne za repre.....Videl jsem ho na Nou Campu a tam hral hodne dobre.

Reagovat
Filipow

Eric Bertrand Bailly se do prvního týmu Espanyolu dostal teprve na začátku letošní (!) sezóny a během podzimu nastoupil do pěti ligových zápasů. (!!!)

není to riskantní?

Reagovat
smazaný uživatel

na vypadnutie majú bohužiaľ dosť bodov, tak môžu riskovať

Reagovat
Phillipinho

Jako je to zvlastni tah. Potrebujou hned stopera do zakladu misto Gabriela a kupujou za dost penez hrace, kterej debutoval teprve letos.

Reagovat
houdic

Nepotřebujou do základu, uzdravil se Musacchio.

Reagovat
Rage

Na dva stopery se hrát nedá celý zbytek sezóny a navíc Ruiz po sezóně odejde zpátky do Valencie, tak pak budem potřebovat někoho do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli vyzkoušet Ramise, když se teď vrací z Anglie. Podle mě by to byl dobrý kauf... kdyby se neosvědčil, tak v létě poslat do toho Levante.

Reagovat
Phillipinho

Myslis, ze ma na Villarreal?

Reagovat
smazaný uživatel

V Mallorce to s Nunesem byla skála, v PL se tak moc zhoršit a zestárnout nemohl, a za ty prachy (0 e) by to za zkoušku stálo.

Reagovat
houdic

NO tak jako treti stoper tam je Dorado a tenhle treba bude dobrej, kdyz sel loni Gabriel tak jsem si taky rikal, ze je to divnej nakup, navic kdyz behem dvou svejch prvnich zapasu zavinil snad 2 penalty a jeste dostal redku :D treba bude tenhle dobrej, nevim nikdy jsem ho nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

A v posledním zápase na Africkým poháru národů se asi zranil, když hrál jenom 27 minut

Reagovat
Rage

Nemyslím jsi, že je to extra dobrý tah mít všechny stopery tak mladé a přivádět pak ještě maldší...

Ale tak už je koupený, hrát jsem ho neviděl, takže ho soudit nebudu (jako většina ostatních "znalců" fotbalu zde) a budu doufat, že zapadne a všechno co jsem na něho slyšel je pravda.

Tak vítej u nás!

Reagovat
justcall

Náhrada za Gabriela sehnána rychle, jen se divím Espanyolu, že ho pouštěli

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo končí prestupové okno v Španielsku už dnes? Len Anglicko má do 2.februára alebo naopak len Španielsko dodnes?

Reagovat
Rage

Hernán Peréz na hostování do Valladolidu...

Nějak se ten tým podezřele zužuje, i když je pravda, že Hernán nic nenahrál na podzim, tak pro něho to je učitě dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako 4. stoper dobre je mlady ale hrat som ho nedivel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele