Eredivisie - souhrn 27. kola: První nezdar pro PSV

30.03., 18:37, aktualizováno 31.03., 18:45
Komentáře a souhrny
Dávid Hancko (© AFP)

PSV poprvé v ligové sezoně prohrálo, když v Nijmegenu ztratilo vedení a nechalo soupeře otočit na 3:1. Zmar celku z Eindhovenu pečetil neproměněnou penaltou Luuk de Jong. Ke snížení manka toho využil Feyenoord.

Almere City - FC Volendam 1:1

31.03.2024 16:45

Góly: 71. Adi Nalić - 90+4. Robert Mühren

Volendam v probíhajícím ročníku Eredivisie nebývale strádá a ze všech osmnácti účastníků je na tom prozatím úplně nejhůře, jelikož celkově zvítězil jen třikrát a nic na tom nezměnil ani v dohrávce 27. kola na půdě nováčka z Almere. Po vyrovnaném průběhu se navíc zdálo, že odejde do kabin poražen, nicméně ve čtvrté minutě nastavení srovnal kanonýr Robert Mühren a vybojoval tedy pro svůj tým alespoň bod.

Volendam i přesto zůstává na úplně posledním osmnáctém místě tabulky s patnácti body o dva body za sedmnáctým Vitesse a sedm bodů za šestnáctým Excelsiorem, domácí výběr si upevnil dvanáctou příčku s jednatřiceti body a udržení prvoligové licence i pro nadcházející ročník má na dosah. Svěřenci trenéra Alexe Pastoora zahájili tento duel aktivněji a během úvodní čtvrthodiny si vytvořili dvě dobré příležitosti, jenže Cathlineho pokus zneškodnil brankář Backhaus a pak neplatila trefa Normana Hansena kvůli těsnému ofsajdu.

Hosté si jedinou větší šanci první půle vytvořili po necelých dvaceti minutách hry, kdy dělovku Johnsona brilantně zlikvidoval rakouský gólman Şahin-Radlinger. Po změně stran se oba celky snažily tlačit na útočnou polovinu a hosté překvapivě hrozili o něco více, jenže Flintovu prudkou hlavičku i střelu Zacha Bootha odvrátil do bezpečí famózní Şahin-Radlinger a vzápětí těsně minul levou tyč Le Roux.

Almere naopak skvěle prorazilo v 71. minutě, neboť gólový účet otevřel střídající bosenský záložník Adi Nalić, který po povedeném dlouhém pasu Koopmeinerse rozvlnil síť hlavou s pomocí břevna. Ve zbývajícím průběhu se zdálo, že se nic zásadního nestane, ale v poslední možnou chvíli se čtyřiatřicetiletý Mühren zhruba po čtvrthodině strávené na trávníku ocitl za defenzívou protivníka a chytře našel místo mezi nohama vyběhnuvšího domácího strážce.

Více informací k zápasu

FC Twente - Heracles Almelo 1:0

31.03.2024 14:30

Góly: 54. Myron Boadu

Ambiciózní celek z Enschede nepředvedl po reprezentační přestávce úplně ideální výkon proti podceňovanému Heraclesu, nicméně díky zásahu Myrona Boadua krátce po změně stran se přeci jen raduje z důležitého tříbodového zisku a sedm kol před koncem je téměř jasné, že skončí nejhůře čtvrtý. V tuto chvíli mu patří velmi solidní třetí místo s šestapadesáti body, přičemž před čtvrtým Alkmaarem je o body čtyři a před pátým Ajaxem stále o bodů dvanáct.

Celek z Almela tentokráte předvedl zodpovědný defenzivní výkon a k bodovému zisku neměl příliš daleko, jenže na předchozí nečekanou výhru s Go Ahead (2:0) nakonec nenavázal a po patnácté porážce v tomto ligovém ročníku tedy zůstává čtrnáctý se šestadvaceti body o čtyři body před šestnáctou barážovou příčkou Excelsioru. Přitom všechno mohlo být jinak, kdyby po necelých šesti odehraných minutách vsítil regulérní gól.

Síť sice překvapivě rozvlnil Limbombe, avšak byl přistižen v těsném ofsajdu a jeho branka tedy neplatila. FC se poprvé vážněji ozvalo až krátce po odehrané půlhodině, jelikož pozdější hrdina Boadu vystřelil z deseti metrů, ale s jeho přízemním pokusem si dokázal poradit připravený brankář Brouwer. Rozhodující okamžik se zrodil v 54. minutě a postaral se o něj právě třiadvacetiletý útočník s ghanskými kořeny Boadu.

Ten po několik odrazech v šestnáctce soupeře stanul na levé straně, na nic nečekal a z dvanácti metrů ukázkově zakroutil balón k pravé tyči kolem marně se natahujícího Brouwera. O dvanáct minut později chtěl pojistit náskok Twente Vlap, z přímého volného kopu z necelých pětadvaceti metrů však mířil o několik decimetrů vedle levé tyče. Heracles mohlo senzačně srovnat ve druhé minutě nastavení, ovšem když Engels pouze orazítkoval pravou konstrukci, tak se výsledek nezměnil.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - FC Utrecht 4:2

31.03.2024 14:30

Góly: 36. Igor Paixão, 65. Oscar Fraulo (vl.), 71. Dávid Hancko, 85. Leo Sauer - 2. Othman Boussaid, 32. Sam Lammers (pen.)

Obhájce mistrovského titulu Feyenoord chtěl využít sobotního selhání vedoucího PSV na půdě Nijmegenu (1:3), ale zpočátku se zdálo, že se mu to nepovede - krátce po odehrané půlhodině totiž prohrával dokonce o dva góly, nicméně ještě do přestávky snížil a po změně stran otočil vývoj ve svůj prospěch díky třem brankám. Po divoké výhře 4:2 si tedy upevnil druhé místo tabulky a za vedoucím eindhovenským gigantem už zaostává "jen" o sedm bodů.

Rotterdamský klub tak oživil své naděje na druhý titul v řadě, i když toto manko se ve zbývajících sedmi kolech stále bude smazávat velice obtížně. Ambiciózní Utrecht hlavně v úvodu předváděl skvělý výkon, jenže poté udělal několik chyb při rozehrávce a domů tedy odjíždí s prázdnou. Na kontě má šestatřicet bodů a v Eredivisii je osmý o čtyři body za sedmým Go Ahead.

Výběr vedený koučem Ronem Jansem vstoupil do tohoto nedělního šlágru 27. kola naprosto fantasticky a ani ne po pětaosmdesáti odehraných sekundách překvapivě vedl. Gólový účet otevřel čtyřiadvacetiletý belgický záložník Othman Boussaid, jenž se po odvráceném rohovém kopu opřel do odraženého míče z více jak pětadvaceti metrů a jeho parádní projektil zapadl přímo do vzdálenějšího spodního růžku kolem marně se natahujícího gólmana Wellenreuthera.

Jasný favorit chtěl bleskově vyrovnat za dalších sedm minut, ale "spící" mexický kanonýr Santiago Giménez nevyzrál na výtečného gólmana Barkase. FC naprosto nečekaně zvýšilo svůj náskok ve 32. minutě, kdy byla v jeho prospěch nařízena penalta za evidentní přistrčení Hartmana na Vesterlunda. Nabídnutou možností vzápětí nepohrdl tradiční exekutor Sam Lammers, který zkušeně poslal Wellenreuthera na opačnou stranu.

Nicméně Feyenoord od tohoto okamžiku výrazně přidal a kýženého snížení se dočkal za další čtyři minuty. Prosadit se dokázal brazilský křídelník Igor Paixão díky fantastické dělovce z dobrých třiceti metrů přesně pod břevno, strážce Utrechtu se tentokráte jen naprázdno proletěl vzduchem.

Domácí celek tlačil i po změně stran a síť rozvlnil po necelých deseti minutách, jenomže zásah Minteha neplatil vinou těsného ofsajdu. Asi nejdůležitější okamžik se zrodil v 65. minutě, protože "rybičku" střídajícího Nieuwkoopa si srazil do vlastní sítě bránící Oscar Fraulo a skluzující Viergever odkopával balón až zhruba půl metru za brankovou čarou.

Hrdinou favorita se za dalších šest minut stal slovenský krajánek Dávid Hancko, neboť po finální kolmici Timbera nekompromisně zavěsil mezi dvěma bránícími hráči do protější šibenice. V 85. minutě definitivně pojistil výhru Feyenoordu jeho krajan Leo Sauer, jelikož ani ne po pěti minutách strávených na trávníku přesně zakončil svůj dlouhý samostatný únik z půlícího kruhu. V domácím dresu nastoupil od 80. minuty také český reprezentant Ondřej Lingr.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - AFC Ajax 1:3

31.03.2024 12:15

Góly: 72. Filip Krastev - 12. Kristian Hlynsson, 24. Chuba Akpom, 84. Chuba Akpom

Amsterdamský gigant se před reprezentační přestávkou dost výrazně trápil a chvíli směřoval k tomu, že příští rok senzačně nepostoupí do žádného z evropských pohárů, ovšem nyní ve 27. kole zmobilizoval své síly ve Zwolle a hlavně díky povedenému prvnímu poločasu zvítězil nad místním PEC po výsledku 3:1. V tabulce se tak vrátil na páté místo se čtyřiačtyřiceti body o dva body před šestý Nijmegen.

AFC si také udrželo teoretickou naději na končenou čtvrtou příčku, jenomže za Alkmaarem zaostává o propastných osm bodů a toto manko už rozhodně nebude jednoduché stáhnout. Nováček letošní sezóny aktuálně upadá do stále hlubší krize, protože prohrál pošesté z předchozích sedmi duelů a v tabulce zůstává třináctý s osmadvaceti body jen šest bodů před šestnáctou barážovou pozicí Excelsioru.

Hostující favorit se těsně před tímto nedělním utkáním dozvěděl, že současný trenér John van 't Schip již nebude v příštím ročníku na lavičce pokračovat, nicméně proti jasnému outsiderovi začal s velkou aktivitou a hned svou první větší možnost po necelých dvanácti odehraných minutách přetavil ve vedoucí gól. Prosadit se dokázal islandský mladíček Kristian Hlynsson, který za obranou protivníka převzal vynikající pas od Tahiroviče a pak nekompromisně z otočky zavěsil do pravého spodního růžku.

Ajax měl mírně navrch také v nadcházejících minutách a druhé důležité trefy se dočkal zhruba v polovině úvodního dějství. V tuto chvíli skóroval osmadvacetiletý anglický forvard Chuba Akpom, když po rychlé akci středem hřiště obdržel finální kolmici do volného prostoru od Godtse a zblízka překonal bezmocného brankáře Schendelaara. Domácí se však nehodlali vzdát a od této chvíle přidali.

Ještě do poločasové přestávky nejprve vypálil Lam a první jistý zákrok musel vytáhnout gólman Ramaj, poté mířil příliš vysoko Bram van Polen a krátce po změně stran minul Velanas břevno o několik decimetrů. Domácí outsider přeci jen vykřesal naději na bodový zisk necelých pětadvacet minut před závěrečným hvizdem, jelikož střídající bulharský záložník Filip Krastev překonal Ramaje nechytatelným projektilem z deseti metrů.

Za dalších sedm minut překvapivě vyrovnal Silvester van der Water, avšak jeho zásah nebyl uznán kvůli těsnému ofsajdu. Naopak v 84. minutě definitivně rozhodl o úspěchu Ajaxu neúnavný Akpom, jenž zaznamenal svou druhou branku tohoto střetnutí po rychlém přečíslení a přesné nahrávce z levého křídla v podání nově příchozího Gaaeiho. Zwolle dopravilo balón do sítě ještě ve třetí minutě nastavení, ale i Van Polen byl nachytán v ofsajdu a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - SBV Vitesse 2:0

30.03.2024 21:00

Góly: 53. Dani De Wit, 64. Vangelis Pavlidis

Alkmaar navázal na skvělou formu před reprezentační přestávkou proti zachraňujícímu se Vitesse a díky dvěma trefám ve druhé půli přehrál houževnatého protivníka po výsledku 2:0. V tabulce Eredivisie si tak upevnil čtvrtou pozici s dvaapadesáti body a před pátým Nijmegenem drží dostatečný desetibodový náskok, naopak minimálně do nedělního odpoledne snížil manko za třetím Twente na jediný bod.

SBV utrpělo svou osmnáctou prohru v tomto ligovém ročníku a stále více se přibližuje k sestupu do druhé ligy po dlouhých pětatřiceti letech, protože je až sedmnácté se sedmnácti body a za patnáctým Waalwijkem zaostává o bodů šest. AZ bylo dle očekávání jasně lepší od úvodního hvizdu, ale v prvním poločase pálilo jednu šanci za druhou. Přitom síť rozvlnilo už po necelých sedmi odehraných minutách zásluhou svého nejlepšího střelce Vangelise Pavlidise, jenže tato branka nakonec neplatila kvůli těsnému ofsajdu.

V následujícím průběhu držel Vitesse nad vodou brankář Room, jenž hned dvakrát famózně vychytal neúnavného Pavlidise, navíc prostor tří tyčí jen těsně minuli Ruben van Bommel s Mijnansem. Svěřenci trenéra Maartena Martense však po změně stran ještě zvýšili své obrátky a zaslouženého vedení se dočkali v 53. minutě, kdy si Dani De Wit seběhl do brankového území soupeře na rohový kop Sugawary a prudkou hlavičkou zavěsil přímo k protější tyči.

Domácí se po první vstřelené brance výrazně uklidnili a svůj náskok pojistili za dalších jedenáct minut. Prosadit se dokázal aktuálně nejlepší střelec Eredivisie Pavlidis, který zaznamenal již svůj čtyřiadvacátý ligový zásah této sezóny po přesně načasované přihrávce střídajícího Van Brederodeho z levé strany a zblízka ve skluzu dopravil balón do zcela odkryté branky. Poté se utkání víceméně dohrávalo a žádná vyložená možnost k vidění nebyla.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - SC Heerenveen 1:1

30.03.2024 20:00

Góly: 69. Kevin Felida - 52. Pelle van Amersfoort

Zachraňující se Waalwijk alespoň částečně navázal na zlepšené výkony těsně před reprezentační přestávkou a nyní před vlastními fanoušky vybojoval cenný bod za nerozhodný výsledek 1:1 s ambiciózním Heerenveenem. V nejvyšší nizozemské soutěži tak bodoval již potřetí za sebou a po delší době opustil sestupové pásmo, jelikož má na kontě třiadvacet bodů a je patnáctý o bod před šestnáctým Excelsiorem.

"Srdíčka" sice přerušila svou sérii dvou porážek v řadě, ovšem jen s bodem spokojena určitě nejsou. V boji o evropské poháry zůstávají až na jedenácté pozici s dvaatřiceti body, přičemž za sedmým Go Ahead již zaostávají o propastných osm bodů. Svěřenci trenéra Keese van Wonderena přitom byli v tomto utkání o něco lepší a úvodním dějství hned čtyřikrát zaměstnali brankáře Vaessena, ale ani jednou ho pokořit nedokázali.

Do druhého poločasu vlétli s ještě větší aktivitou a do zaslouženého vedení se přeci jen dostali v 52. minutě. Prosadit se dokázal sedmadvacetiletý útočník Pelle van Amersfoort, jenž po načechraném obloučku Sahraouiho předskočil na hranici brankového území bránícího protihráče a akrobatickou hlavičkou překonal dívajícího se Vaessena. Domácí to však v žádném případě nezabalili a ihned po inkasované brance výrazně přidali.

Za svou aktivitu byli odměněni zhruba v polovině závěrečné části, jelikož o vyrovnání se postaral čtyřiadvacetiletý záložník z Curaçaa Kevin Felida. Ten se totiž opřel do odraženého balónu z více jak pětadvaceti metrů a jeho tečovaný projektil zapadl přímo k pravé konstrukci do protipohybu bezmocného gólmana Van der Harta. Ve zbývajícím průběhu bylo znát, že ani jeden tým nechce hlavně udělat žádnou chybu v defenzivě, a výsledek se proto neměnil.

Více informací k zápasu

Go Ahead Eagles - SBV Excelsior 3:0

30.03.2024 20:00

Góly: 41. Willum Þór Willumsson, 70. Gerrit Nauber, 81. Evert Linthorst

Ambiciózní klub z Deventeru potvrdil po reprezentační přestávce úlohu jasného favorita proti mizerně hrajícímu Excelsioru a nakonec do bez potíží zdolal o tři góly. V tuto chvíli tedy má na kontě už čtyřicet bodů a je stále sedmý jen o bod za šestým Ajaxem a dva body za pátým Nijmegenem. SBV naopak prohloubilo svou krizi a kvůli sedmé porážce z posledních devíti utkání Eredivisie kleslo na šestnáctou barážovou pozici s dvaadvaceti body.

Rotterdamský celek se tak po skvělém začátku utápí v obrovských problémech, a jestli ve zbývajících sedmi duelech tohoto ročníku nezabere, tak pád do druhé ligy může být nevyhnutelný. Přitom do tohoto klání nevstoupil úplně zle a přesně po deseti odehraných minutách mohl jít do překvapivého vedení, ale rána Driouecha z hranice pokutového území prolétla o decimetry vedle pravé tyče.

Poté už však převzal taktovku favorit a do důležitého vedení se dostal necelých pět minut před přestávkou. Přesnou mušku měl pětadvacetiletý islandský záložník Willum Willumsson, který se po odvráceném přímém volném kopu z pravé strany a tečovaném centru Adekanyeho zjevil za defenzívou protivníka a zblízka zamířil přímo mezi nohy brankáře Van Gassela. Hosté se ale určitě nechtěli vzdát a ihned po změně stran mohli nečekaně srovnat krok.

Ve velmi dobré pozici se totiž objevil Duijvestijn, avšak jeho přízemní střelu skvěle odvrátil do zámezí připravený gólman De Lange. Zhruba za dalších deset minut musel být zápas na několik minut přerušen kvůli hustému dýmu způsobným pyrotechnikou v táboře hostujících příznivců, krátce po opětovném zahájení promarnil obrovskou příležitost Baeten, jenž po samostatném úniku levé straně orazítkoval vzdálenější konstrukci.

Favorit tohoto sobotního klání pojistil svůj náskok v 70. minutě, když německý obránce Gerrit Nauber po standardní situaci z pravého křídla stál ve správnou chvíli na správném místě a z hranice brankového území dopravil balón doprostřed odkryté branky. Svěřenci trenéra Reného Hakeho definitivně rozhodli o svém úspěchu za dalších jedenáct minut, neboť Evert Linthorst se po zpětné nahrávce Kuiperse trefil přímo do protějšího spodního růžku.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard 4:0

30.03.2024 18:45

Góly: 28. Arno Verschueren, 58. Tobias Lauritsen, 88. Tobias Lauritsen, 90+1. Camiel Neghli

Sparta před reprezentační přestávkou předváděla matné výkony a postupně se propadla až do dolní poloviny Eredivisie, nicméně teď ve 27. kole předvedla konstantní výkon od začátku až do konce a rozjetou Fortunu přehrála hladce po výsledku 4:0. Ústřední postavou tohoto zápasu se stal norský útočník Tobias Lauritsen, který hned dvě branky sám dal a k tomu si připsal na konto i jednu gólovou asistenci.

Rotterdamský celek se díky tomuto tříbodovému zisku vyhoupl na deváté místo se čtyřiatřiceti body, celek ze Sittardu naopak po čtyřech ligových duelech bez porážky tentokráte zaostával ve všech ohledech a se stejným počtem bodů je desátý vinou horšího skóre. Úvodních pětadvacet minut nic zajímavého nepřineslo a míč se nejčastěji nacházel ve středu hrací plochy, nicméně ihned na to nečekaně udeřil Arno Verschueren.

Šestadvacetiletý belgický záložník poslal svůj tým do vedení po rohovém kopu Clementa, kdy zády k brance nasměroval míč hlavou přímo k bližší konstrukci. Stejný hráč znovu zahrozil v nastavení první půle, jenže tentokráte byl jeho hlavičkový pokus na poslední chvíli zablokován. Domácí po změně stran nikam nespěchali a čekali na svou další šanci, která nakonec přišla po necelé hodině hry.

Již zmiňovaný Lauritsen si po prudké přihrávce Van der Kusta seběhl před hranici brankového území a z první chladnokrevně zavěsil pod břevno. Hosté se až do samotného konce vůbec k ničemu nedostali, naopak Sparta v samém závěru skórovala ještě dvakrát. V 88. minutě se podruhé zapsal do listiny střelců Lauritsen, neboť po nepřesně rozehrávce soupeře nekompromisně vypálil do pravé šibenice, v první nastavené minutě navíc uzavřel gólový účet střídající Alžířan Camiel Neghli dělovkou z mírného úhlu k bližší tyči.

Více informací k zápasu

NEC Nijmegen - PSV Eindhoven 3:1

30.03.2024 16:30

Góly: 43. Lasse Schöne (pen.), 49. Kodai Sano, 63. Sylla Sow - 20. Johan Bakayoko

Dvaačtyřicet utkání za sebou - tak dlouho trvala šňůra PSV bez porážky v Eredivisii, jelikož až do tohoto sobotního duelu v Nijmegenu naposledy prohrálo koncem ledna uplynulého roku ještě tehdy v Emmenu (0:1). Eindhovenský gigant tedy neprohrál v nizozemské nejvyšší soutěži více jak čtrnáct měsíců, jenomže teď ihned po reprezentační přestávce neudržel náskok v Nijmegenu a musel spolknout hodně hořkou pilulku po nepříznivém výsledku 1:3.

Svěřenci trenéra Petera Bosze si tak lehce komplikují návrat na nizozemský trůn po dlouhých šesti letech. Na čele sice drží desetibodový náskok před druhým Feyenoordem, ovšem ten má k dobru nedělní zápas 27. kola s Utrechtem. NEC naopak odčinilo čtrnáct dní starou porážku právě s Utrechtem (0:1) a nečekaně se vrátilo na vítěznou vlnu, se ziskem velmi solidních dvaačtyřiceti bodů se posunulo na vynikající pátou příčkou tabulky o bod před šestý Ajax.

Jasný favorit přitom zahájil toto utkání dle očekávání aktivněji a po úvodní nepřesné střele z úvodu zápasu se dostal do vedení přesně po dvaceti odehraných minutách. Prosadit se dokázal belgický forvard Johan Bakayoko, jenž se po akci na levém křídle a zákroku brankáře Cillessena dostal k dorážce před hranicí brankového území a zblízka uklidil balón přímo do levého spodního růžku.

Výběr vedený koučem Rogierem Meijerem se však v žádném případě nevzdal a těsně před koncem úvodního dějství srovnal krok. Veerman totiž ve vlastní šestnáctce evidentně došlápl kotník Sylly Sowa a rozhodčí Nijhuis nařídil po přezkoumání videozáznamu pokutový kop - k němu se postavil zkušený dánský exekutor Lasse Schöne a nekompromisně zavěsil do pravé šibenice.

Nijmegen naprosto senzačně otočil vývoj čtyři minuty po změně stran. Do vedení se dostal zásluhou japonského špílmachra Kodaie Sana, který po ráně Hoedemakerse a zákroku gólmana Beníteze stál ve správnou chvíli na správném místě a z bezprostřední blízkosti se trefil k bližší konstrukci. Outsider tohoto střetnutí definitivně rozhodl o svém úspěchu krátce po hodině hry, neboť aktivní Sow po skvělé práci střídajícího Pereiry na pravé straně chladnokrevně vypálil ze tří metrů pod břevno.

Hosté v závěrečné dvacetiminutovce zákonitě přidali a naději na bodový zisk mohli vykřesat v 81. minutě. Nijhuis totiž nařídil v jejich prospěch penaltu za podražení Pereiry na Desta, nicméně v klíčovou chvíli selhal kapitán Luuk de Jong, protože jeho pokus vyrazil do strany famózní Cillessen. Stejný hráč zahrozil ještě jednou v poslední minutě základní hrací doby, ale i tentokráte si vylámal zuby na brilantním Cillessenovi.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
27
23
3
1
82 : 16
72
2
Feyenoord Rotterdam
27
20
5
2
70 : 23
65
3
FC Twente
27
17
5
5
50 : 25
56
4
AZ Alkmaar
27
15
7
5
55 : 23
52
5
AFC Ajax
27
12
8
7
60 : 48
44
6
NEC Nijmegen
27
11
9
7
53 : 41
42
7
Go Ahead Eagles
27
11
7
9
41 : 35
40
8
FC Utrecht
27
9
9
9
33 : 37
36
9
Sparta Rotterdam
27
9
7
11
37 : 38
34
10
Fortuna Sittard
27
9
7
11
33 : 48
34
11
SC Heerenveen
27
9
5
13
43 : 50
32
12
Almere City
27
7
10
10
27 : 44
31
13
PEC Zwolle
27
7
7
13
35 : 50
28
14
Heracles Almelo
27
7
5
15
33 : 59
26
15
RKC Waalwijk
27
6
5
16
25 : 44
23
16
SBV Excelsior
27
4
10
13
39 : 60
22
17
SBV Vitesse
27
4
5
18
21 : 55
17
18
FC Volendam
27
3
6
18
27 : 68
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele