Eredivisie - souhrn 12. kola: PSV dál stoprocentní, Ajax hledá dno

10.11.2023, 21:54, aktualizováno 12.11.2023, 23:00
Komentáře a souhrny
Luuk de Jong (© AFP)

PSV Eindhoven rozstřílel Zwolle a se stoprocentní bilancí zůstává po 12 kolech na čele tabulky. Ajax pokračuje v nastoleném trendu, tentokrát se o výhru připravil penaltou v nastavení zápasu v Almere. Feyenoord zvládl duel s Alkmaarem a odpoutal se od něj na druhou příčku. Fortuna zvládla bravurně páteční předehrávku.

FC Utrecht - SBV Excelsior 2:2

12.11.2023 20:00

Góly: 70. Can Bozdoğan, 90+3. Modibo Sagnan - 53. Couhaib Driouech, 62. Lazaros Lamprou

Utrecht se v posledních týdnech vrátil do přijatelné formy a v předchozích třech ligových duelech neprohrál, nyní nakonec prodloužil tuto sérii i proti nevyzpytatelnému Excelsioru. Domácí pod vedením trenéra Rona Janse sice prohrávali s houževnatým SBV o dva góly, ale po snížení zhruba pětadvacet minut před závěrečným hvizdem jim zachránil alespoň bod čtyřiadvacetiletý francouzský obránce Modibo Sagnan.

Utrecht tak po předchozím nerozhodném výsledku s Twente (1:1) opět alespoň částečně uspěl a s devíti body se posunul na šestnáctou barážovou příčku, hosté mají na kontě o šest bodů více a jsou sedmí. Toto utkání se od samého začátku neslo v ofenzivním duchu, avšak v prvním poločase se i přes mnoho šancí na obou stranách žádný gól neurodil. Největší možnost si vypracovali hosté ve 39. minutě, neboť Parrott zblízka hlavičkoval do levé tyče.

Excelsior se dostal do důležitého vedení osm minut po změně stran. Naprosto fantastickou individuální akci totiž předvedl Couhaib Driouech, který se na levém křídle prosmýkl kolem dvou bránících protihráčů, vzápětí se podél brankové čáry dostal až před brankáře Barkase a téměř z nemožného úhlu zavěsil do protější šibenice. Rotterdamský celek dokonce pojistil náskok krátce po odehrané hodině.

Tentokráte se prosadil řecký forvard Lazaros Lamprou, když po rohovém kopu z levé strany stál ve správnou chvíli na správném místě a zblízka hlavou doklepl míč do zcela prázdné branky. Domácí vykřesali naději na bodový zisk o osm minut později, neboť záložník s tureckými kořeny Can Bozdoğan napřáhl levačkou z dvaceti metrů a parádně se trefil do pravého horního růžku.

Poté se zdálo, že se výsledek měnit nebude, avšak v poslední možnou chvíli rozhodl již zmiňovaný Sagnan. Ten si totiž po rohovém kopu Bozdoğana udělal prostor k hlavičce a naprosto nekompromisně rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Van Gassela.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - AZ Alkmaar 1:0

12.11.2023 16:45

Góly: 24. Quinten Timber

Obhájce mistrovského titulu Feyenoord v úterý nezvládl důležitý zápas skupinové fáze Ligy mistrů na půdě italského Lazia (0:1), ovšem ve šlágru 12. kola zmobilizoval své síly a po neuvěřitelném zásahu Quintena Timbera zhruba v polovině úvodního dějství udolal svého odvěkého rivala z Alkmaaru nejtěsnějším poměrem 1:0. Díky druhé ligové výhře v řadě si upevnil druhé místo tabulky s devětadvaceti body a za vedoucím PSV stále zaostává o bodů sedm.

Naopak AZ znovu prohloubilo své trápení, po smolné čtvrteční porážce v Konferenční Lize s Aston Villou (1:2) odjíždí domů s prázdnou a v nizozemské nejvyšší soutěži zůstává čtvrté se šestadvaceti body. Na suverénního eindhovenského giganta navíc v tuto chvíli ztrácí již propastných deset bodů. Tento nedělní zápas nebyl z diváckého pohledu nijak výrazně atraktivní - domácí však byli přeci jen aktivnější, svěřenci trenéra Pascala Jansena totiž vyprodukovali za celých devadesát minut jen jeden střelecký pokus mezi tři tyče.

Výběr vedený koučem Arnem Slotem začal s velkým elánem a první obrovskou možnost si vytvořil už po necelých třech odehraných minutách. Vypracoval si ji nejaktivnější muž na trávníku a zároveň pozdější hrdina rotterdamského klubu Timber, jenž po zpětné přihrávce z levé strany napřáhl z hranice pokutového území a jeho tvrdou ránu odvrátil až brankář Ryan jednoruč na svou levou tyč.

Stejný hráč přeci jen rozhodl o úspěchu mírného favorita ve 24. minutě. Tentokráte po akci na pravém křídle převzal balón od Jahanbakhshe a jeho naprosto úchvatný projektil z více jak třiceti metrů zapadl přesně do vzdálenější šibenice kolem plachtícího Ryana, tato trefa určitě bude mezi užším výběrem na gól roku celého soutěžního ročníku Eredivisie.

Hosté i po této obdržené brance byli v ofenzívě téměř bezzubí a obrázek hry se neměnil ani po změně stran. Ve druhém poločase se zrodila jediná gólová možnost a tu znovu obstaral Timber, nicméně jeho bomba z hranice šestnáctky pouze orazítkovala břevno.

Více informací k zápasu

FC Volendam - Sparta Rotterdam 1:4

12.11.2023 14:30

Góly: 13. Milan de Haan - 6. Bart Vriends, 42. Joshua Kitolano, 87. Bart Vriends, 90+1. Arno Verschueren

Volendam poslední dobou stabilizoval své výkony a uplynulý víkend například získal bod s Nijmegenem po divoké remíze 3:3, ovšem nyní neměl příliš šancí s ambiciózní Spartou a po porážce o tři góly klesl v tabulce na předposlední sedmnáctou pozici s pouhými osmi body, před posledním Vitesse je navíc jen vinou lepšího skóre. Sparta se naopak oklepala z porážky s Almere (1:2) a osmnácti body si upevnila šesté místo Eredivisie.

Nedělní zápas začal zostra a hned v úvodní čtvrthodině byly k vidění hned dvě branky. Již po necelých šesti odehraných minutách se dostal do vedení rotterdamský favorit, když po precizním pasu Joshuy Kitolana z levého křídla předskočil hlavičkující Bart Vriends gólmana Backhause a míč usměrnil přímo pod břevno. Nicméně FC se v žádném případě nevzdalo a ani ne o sedm minut později vyrovnalo.

Přesnou mušku měl Milan de Haan, jenž se opřel do odraženého balónu ze čtrnácti metrů a jeho razantní projektil zapadl do vzdálenějšího spodního růžku kolem plachtícího brankáře Olije. V následujících minutách tempo hry přeci jen opadlo, Sparta si však vzala zpět ztracený náskok necelých pět minut před přestávkou díky trefě teprve dvaadvacetiletého norského záložníka Kitolana.

Ten po rychlé akci středem hřiště převzal sraženou přihrávkou Bryma a levačkou z dvanácti metrů ukázkově zavěsil do protější šibenice, Backhaus se v tuto chvíli jen naprázdno proletěl vzduchem. Domácí po změně stran jen marně dobývali pozornou defenzívu protivníka a s přibývajícím čase stále více riskovali, v závěrečných pěti minutách na to doplatili dalšími dvěma inkasovanými góly.

Svěřenci trenéra Jeroena Rijsdijka definitivně rozhodli o svém úspěchu v 87. minutě, protože se podruhé v tomto utkání prosadil Vriends. Zkušený dvaatřicetiletý obránce totiž stál ve správnou chvíli na správném místě po rohovém kopu z levé strany a prodloužené hlavičce Lauritsena, z necelého metru pak snadno zamířil pod horní tyčku - 1:3. V první minutě nastavení ještě skóroval belgický špílmachr Arno Verschueren, neboť po efektivním zpracování skončila jeho bomba z osmnácti metrů u pravé konstrukce.

Více informací k zápasu

Almere City - AFC Ajax 2:2

12.11.2023 14:30

Góly: 67. Jochem Ritmeester van de Kamp, 90+3. Thomas Robinet (pen.) - 68. Chuba Akpom, 82. Benjamin Tahirovic

Almere po velmi špatném vstupu do tohoto ligového ročníku doslova vstalo z mrtvých a teď svými výkony překvapuje celou nizozemskou scénu. Nyní se těsně před reprezentační přestávkou postaralo o další překvapení, jelikož zaskočilo vysoce favorizovaný Ajax a díky proměněné penaltě v nastavení získalo nesmírně cenný bod za remízu 2:2. V Eredivisii navíc neprohrálo již pošesté v řadě a patří mu tak velmi solidní jedenácté místo se třinácti body.

Amsterdamský gigant naopak dál ztrácí důležité body a bude mít co dělat, aby se vůbec probojoval do příštího ročníku evropských pohárů. V předchozích dvou ligových duelech sice uspěl (výhry 2:0 nad Waalwijkem i 4:1 nad Heerenveenem), jenže ve čtvrtek ani na čtvrtý pokus nevyhrál ve skupinové fázi EL (prohra 0:2 s anglickým Brightonem), a teď po dalším zaváhání mu v nizozemské nejvyšší soutěži patří až dvanáctá pozice s dvanácti body.

Úvodní poločas toho příliš zajímavého nenabídl, k vidění byly jen čtyři střelecké pokusy mezi tři tyče a za celých pětačtyřicet minut se diváci nedočkali jedné gólové možnosti. Po změně stran se však obrázek hry naprosto změnil. Domácí senzačně skórovali už po necelých čtyřech minutách druhého dějství, ale zásah aktivního Hansena přece jen neplatil kvůli těsnému ofsajdu.

Vzápětí na opačné straně zahrozil Taylor, nicméně jeho ránu z deseti metrů zastavila levá tyč. Almere vsítilo nečekanou úvodní trefu zhruba v polovině závěrečného poločasu. Do vedení ho dostal Jochem Ritmeester van de Kamp, který se po finální přihrávce Duijvestijna zbavil skluzujícího Gaaeiho i brankáře Ramaje a ze sedmi metrů nemohl minout zcela prázdnou branku.

Ovšem neuběhlo ani dalších šedesát sekund a o bleskové vyrovnání se postaral střídající Chuba Akpom. Osmadvacetiletý anglický forvard po dlouhé kolmici do pokutového území protivníka využil zpětného přistrčení od Brobbeyho a z osmi metrů usměrnil míč do sítě kolem bezmocného gólmana Bakkera. Jasný favorit otočil vývoj tohoto střetnutí v 82. minutě zásluhou jiného nově příchozího hráče Benjamina Tahiroviče.

Bosenský rodák totiž po další finální nahrávce Brobbeyho vůbec na nic nečekal a ze středu šestnáctky chladnokrevně zavěsil do levé šibenice kolem dívajícího Bakkera. O šest minut později nebyl uznán zásah Brobbeyho vinou ofsajdu, a tak jasný outsider z ničeho nic udeřil ve třetí minutě nastaveného času. Rozhodčí Nijhuis nařídil v jeho prospěch pokutový kop za naprosto zbytečné podražení Tahiroviče na Resinka a nabídnutou možností nepohrdl francouzský útočník Thomas Robinet nekompromisní ranou k levé konstrukci.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - PEC Zwolle 4:0

12.11.2023 12:15

Góly: 5. Hirving Lozano, 28. Guus Til, 57. Luuk de Jong, 79. Malik Tillman

PSV ve středu zvládlo důležitou bitvu v základní skupině Ligy mistrů s francouzským Lens (1:0) a dobré rozpoložení si opět přeneslo i na ligovou scénu - v domácím prostředí totiž nedalo šanci nováčkovi se Zwolle a po jednoznačné výhře 4:0 stále zůstává v lize stoprocentní, se ziskem šestatřiceti bodů drží před druhým Feyenoordem sedmibodový náskok. PEC naopak nenavázalo na minulou výhru s Fortunou (2:0) a je osmé se čtrnácti body.

Svěřenci trenéra Petera Bosze kosí v nizozemské nejvyšší soutěži jednoho protivníka za druhým a jejich naprosto neuvěřitelné skóre 45:5 v každém případě budí respekt. Těsně před reprezentační přestávkou neponechali nic náhodě, a i v tomto nedělním střetnutí měli jasně navrch. Do vedení se dostali již po necelých pěti odehraných minutách z první vážnější akce zápasu, jelikož se prosadil mexický záložník Hirving Lozano.

Ten po krásné přízemní kombinaci svých spoluhráčů obdržel finální přihrávku na levou stranu šestnáctky od Guuse Tila a zcela osamocen nekompromisně obstřelil bezmocného brankáře Schendelaara. Neuběhly ani další tři minuty a náskok eindhovenského giganta mohl navýšit Joey Veerman, avšak po samostatném úniku nezakončil úplně ideálně a hostující strážce v tomto případě parádně zasáhl.

Domácí však přeci jen pojistili svůj náskok po necelé půlhodině hry, když se Til po finální kolmici Bakayoka zjevil na pravé straně pokutového území, a i z mírného úhlu přesně zakončil do protějšího spodního růžku. PSV mělo navrch také po změně stran a třetí gól chtělo přidat v 52. minutě, jenže Dest po famózním sólu pouze orazítkoval levou tyč. Vzápětí na opačné straně výjimečně zahrozilo Zwolle, nicméně pokus Reijnderse zneškodnil pozorný gólman Benítez.

O osudu tohoto utkání bylo definitivně rozhodnuto v 57. minutě. Již svou desátou trefu v tomto ročníku Eredivisie zaznamenal tradiční kanonýr Luuk de Jong, dlouholetý kapitán totiž po rohovém kopu Bakayoka razantně hlavičkoval přímo pod břevno - 3:0. Zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem uzavřel gólový účet střídající americký mladíček Malik Tillman pohotovou ranou z osmi metrů do bližší šibenice.

Více informací k zápasu

SBV Vitesse - SC Heerenveen 1:3

11.11.2023 21:00

Góly: 4. Million Manhoef - 25. Pelle van Amersfoort, 78. Anas Tahiri (pen.), 85. Ion Nicolaescu

Celek z Arnhemu už loni nemohl být se svými výkony vůbec spokojen a letos je na tom ještě mnohem hůře - v dosavadních dvanácti zápasech totiž vybojoval pouhých osm bodů a po prohře 1:3 s konkurenčním Heerenveenem mu stále patří poslední osmnáctá příčka. SC naopak potvrdilo zlepšenou formu z poslední doby a díky druhé výhře z předchozích tří zápasů poskočilo na desáté místo Eredivisie se třinácti body.

Přitom svěřenci věhlasného trenéra Phillipa Cocuho vstoupili do tohoto sobotního duelu naprosto fantasticky a již po necelých čtyřech odehraných minutách vedli. Prosadit se dokázal Million Manhoef, jenž se po bleskovém přistrčení pozdějšího hříšníka Marca van Ginkela opřel do balónu ze čtrnácti metrů a parádně se trefil do protějšího spodního rohu kolem marně se natahujícího brankáře Nopperta.

"Srdíčka" se však postupem času stále častěji dostávala do hry a kýženého vyrovnání se dočkala ve 25. minutě. Na pravém křídle odvedl dobrou práci Nunnely a svým skákavým centrem našel před hranicí brankového území Pelleho van Amersfoorta, jehož pohotový volej zapadl i přes zákrok gólmana Rooma do bližší šibenice. Heerenveen mohl otočit vývoj ještě do přestávky, ale dělovku Olssona ze 43. minuty brilantně zneškodnil Room.

Asi nejdůležitější okamžik zápasu se zrodil zhruba v polovině druhého dějství. Van Ginkel totiž při útočné akci svého týmu naprosto zbytečně došlápl kotník bránícího Braudeho a rozhodčí Van de Graaf mu po přezkoumání videozáznamu udělil přímou červenou kartu. SC zužitkovalo početní výhodu zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem díky proměněné penaltě Anase Tahiriho.

Van de Graaf ji nařídil za evidentní stažení Meulensteena na unikajícího Brouwerse a nabídnutou možností nepohrdl právě osmadvacetiletý marocký záložník, který uklidil svůj přízemní pokus k pravé tyči do protipohybu bezmocného Rooma. Za dalších sedm minut definitivně rozhodl o výhře hostujícího celku navrátilec v sestavě Ion Nicolaescu. Moldavský reprezentační útočník nastoupil po více než měsíční pauze vynucené zraněním a hned skóroval z otočky po prodloužené hlavičce Bochniewicze.

Více informací k zápasu

FC Twente - NEC Nijmegen 3:3

11.11.2023 20:00

Góly: 43. Sem Steijn, 76. Sem Steijn, 87. Manfred Ugalde - 47. Mathias Ross, 56. Bart van Rooij, 65. Youri Baas

Celek z Entschede se poslední dobou přece jen zasekl, a i když v dosavadních dvanácti kolech utrpěl jedinou porážku, taky nyní zaznamenal již svůj třetí nerozhodný výsledek z minulých čtyř utkání a v boji o nejvyšší příčky opět ztratil. V duelu s Nijmegenem plnil úlohu jasného favorita, ale i přes vedení 1:0 mohl být nakonec rád, že s houževnatým rivalem vybojoval alespoň bod za nerozhodný výsledek 3:3.

Twente se tentokráte muselo obejít bez českého krajánka Michala Sadílka, jenž si odpykával karetní trest za vyloučení s Utrechtem, a jeho absence v defenzivní činnosti byla znát. Hosté v úvodních dvaceti minutách druhého dějství otočili vývoj a vedli dokonce 3:1, jenže po kolapsu v závěru remizovali v Eredivisii už počtvrté v řadě. Domácí mají na kontě sedmadvacet bodů a jsou třetí, NEC se s jedenácti body nachází na čtrnáctém místě.

Přitom první poločas vůbec nenasvědčoval tomu, že by se diváci na stadionu De Grolsch Veste dočkali hned šesti gólů. První větší možnost se zrodila po necelých sedmi odehraných minutách, avšak křižná střela Michela Vlapa pouze orazítkovala vzdálenější konstrukci. Poté se míč nejčastěji nacházel v blízkosti půlící čáry, svěřenci trenéra Josepha Oostinga z ničeho nic vedli ve 43. minutě zásluhou kanonýra Sema Steijna.

Teprve jednadvacetiletý záložník po rychlé akci středem hřiště obdržel finální pobídku proti noze od aktivního Vlapa a jeho razantní projektil ze sedmi metrů propadl brankáři Cillessenenovi mezi rukavicemi o kousek za brankovou čáru. Hosté však vstoupili do druhého poločasu jako vyměnění a ani ne po dvou odehraných minutách nečekaně vyrovnali, jelikož po rohovém kopu z pravé strany se zjevil před hranicí brankového území Mathias Ross a nekompromisní hlavičkou zavěsil pod bližší šibenici.

Neuběhlo ani dalších devět minut a výběr vedený koučem Rogierem Meijerem přidal druhý zásah, protože Bart van Rooij si seběhl do volného prostoru na skákavou přihrávku Mattssona a akrobaticky usměrnil balón doprostřed poloprázdné branky. V 65. minutě to vypadalo s domácím týmem ještě hůře - Mattsson oslovil svou geniální kolmicí rozběhnutého Youriho Baase a jeho pohotový dloubáček zapadl do protějšího spodního růžku - 1:3.

Nicméně Twente se nehodlalo vzdát a necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem vykřesalo naději na bodový zisk, když svou osmou ligovou trefu tohoto ročníku zaznamenal Steijn ukázkovou dorážkou zblízka do levé šibenice. Konečnou remízu zařídil v 87. minutě kostarický forvard Manfred Ugalde, jehož nezištný tečovaný přízemní pokus zapadl do sítě kolem bezmocného Cillessena.

Více informací k zápasu

RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles 0:1

11.11.2023 18:45

Góly: 30. Willum Þór Willumsson

Celek z Deventeru před týdnem naprosto deklasoval konkurenta z Arnhemu (5:1), a to hlavně díky dvěma trefám Willuma Willumssona. Islandský záložník měl přesnou mušku i o týden později ve Waalwijku a jedinou trefou tohoto střetnutí rozhodl o další důležité výhře svého týmu. Go Ahead si tak upevnilo páté místo tabulky se ziskem solidních jednadvaceti bodů, naopak RKC už po osmé porážce v tomto ligovém ročníku kleslo na šestnáctou barážovou pozici s devíti body.

Úvod zápasu se překvapivě nesl ve velmi ofenzivním duchu a po úvodním náporu mírného favorita začal tlačit i domácí vyzyvatel. Hosté si vypracovali první větší možnost po necelých osmi odehraných minutách, kdy po centru z křídla vyprodukoval povedenou hlavičku ze středu pokutového území Oliver Edvardsen, ale ten nakonec minul levou konstrukci o několik decimetrů.

Waalwijk se mohl dostat do překvapivého vedení po necelé čtvrthodině hry, avšak rána Daria Van den Buijse z přímého volného kopu z necelých dvaceti metrů pouze orazítkovala břevno. O pár minut později se chtěl prosadit hlavou jeho spoluhráč Kramer, jenže balón v tuto chvíli letěl příliš vysoko. Ve 25. minutě se za gólmanem De Langem chvěla branková konstrukce podruhé, neboť horní tyčku napálil útočník Cleonise.

Svěřenci trenéra Reného Hakeho z ničeho nic rozhodli o svém úspěchu za dalších pět minut. Willumsson na levé straně šestnáctky převzal povedený pas Rommense a i v obležení několika protihráčů přece jen zakončil, jeho skákavý projektil pak zapadl do protějšího spodního růžku. Domácí se od tohoto momentu snažili něco udělat s výsledkem, nicméně kromě nepřesné střely Roemeratoeho z 60. minuty si nic nebezpečného nevypracovali a výsledek se proto nezměnil.

Více informací k zápasu

Fortuna Sittard - Heracles Almelo 4:1

10.11.2023 20:00

Góly: 6. Rodrigo Guth, 25. Milan Robberechts, 32. Alen Halilović, 40. Kaj Sierhuis - 89. Mario Engels

Fortuna se necelé dva měsíce nebývale trápila a v předchozích šesti ligových zápasech vybojovala jediný bod, ovšem nyní v páteční předehrávce 12. kola Eredivisie ukázala po delší době svou sílu a díky čtyřem vstřeleným trefám během úvodních čtyřiceti minut zvítězila vysoko 4:1. Hosté naopak prohloubili své trápení o po minulém debaklu s PSV (0:6) celkově prohráli už počtvrté za sebou.

Domácí tým se tak díky důležitému tříbodovému zisku vyhoupl na devátou příčku se třinácti body, nováček z Almela má na kontě o jeden bod méně a propadl se na jedenáctou pozici. Svěřenci trenéra Dannyho Buijse začali s velkým elánem a hned první vážnější akci po necelých šesti odehraných minutách přetavili ve vedení. Prosadit se dokázal Rodrigo Guth, jenž si po rohovém kopu nakrátko a finálním pasu Alena Haliloviče z levé strany naskočil mezi několik protihráčů a prudkou hlavičkou ze tří metrů chladnokrevně rozvlnil síť.

Klub ze Sittardu pak trpělivě čekal na svou další šanci a ta přišla přesně po pětadvaceti minutách hry. Jeho vedení dokázal navýšit teprve devatenáctiletý belgický mladíček Milan Robberechts, neboť se po propadlém centru z půlícího kruhu a prodloužené hlavičce Kaje Sierhuise zjevil sám před brankářem Brouwerem a pohotovým dloubákem zblízka ho nekompromisně obstřelil.

Fortuna definitivně rozhodla o svém úspěchu za dalších sedm minut, když skóroval aktivní Halilovič razantní dorážku z hranice brankového území do bližší šibenice a ve 40. minutě měl přesnou mušku také Sierhuis, jelikož díky skvělému centru Iñiga Córdoby prudce hlavičkoval z pěti metrů pod břevno nad plachtícího Brouwera - 4:0. Po změně stran se duel spíše dohrával, Heracles se alespoň dočkalo čestného úspěchu v 89. minutě po netradiční teči kolenem v podání Maria Engelse doprostřed poloprázdné branky.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
12
12
0
0
45 : 5
36
2
Feyenoord Rotterdam
12
9
2
1
36 : 9
29
3
FC Twente
12
8
3
1
25 : 11
27
4
AZ Alkmaar
11
8
2
1
26 : 6
26
5
Go Ahead Eagles
12
6
3
3
23 : 16
21
6
Sparta Rotterdam
12
5
3
4
17 : 16
18
7
SBV Excelsior
12
3
6
3
20 : 21
15
8
PEC Zwolle
12
4
2
6
14 : 21
14
9
Fortuna Sittard
12
3
4
5
12 : 20
13
10
SC Heerenveen
12
4
1
7
17 : 26
13
11
Almere City
12
3
4
5
12 : 22
13
12
AFC Ajax
11
3
3
5
21 : 24
12
13
Heracles Almelo
12
3
3
6
15 : 32
12
14
NEC Nijmegen
11
2
5
4
20 : 22
11
15
FC Utrecht
12
2
3
7
11 : 23
9
16
RKC Waalwijk
11
3
0
8
8 : 20
9
17
FC Volendam
12
2
2
8
15 : 28
8
18
SBV Vitesse
12
2
2
8
9 : 24
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
afc ajax

Takto posrať zápas....

Reagovat
AjaxFans

Naprostá nuda

Reagovat
afc ajax

No ale 3 body sme mali brať my

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele