Eredivisie - preview 7. kola

24.09.2016, 09:07, aktualizováno 25.09.2016, 08:55
Previews
Feyenoord v nové sezoně ještě neztratil ani bod a svou bilanci hodlá potvrdit i proti Rodě. Utrecht hodlá proti Spartě Rotterdam ukončit čekání na první výhru, Twente hostí Vitesse, Nijmegen se střetne s Willemem II...
NEC Nijmegen - Willem II  (neděle 12:30)
Fotbalisté Nijmegenu se pokusí podruhé v tomto ročníku zvítězit, v domácím prostředí přivítají Tilburg a budou považováni za mírné favority. Ovšem jednoduchý úkol to rozhodně nebude, domácí výběr totiž prohrál třikrát v řadě a v tabulce se nachází na čtrnácté pozici s pěti body. Hosté mají na kontě také jen jednu výhru a dokonce i shodný počet pěti bodů, na třinácté pozici jsou pouze skóre.

NEC přitom mělo skvělý vstup do soutěže, v úvodních třech utkáních ani jednou neprohrálo a vybojovalo pět bodů. Po remízách se Zwolle (1:1) a s Go Ahead Eagles (2:2) dokázalo doma zdolat Heerenveen 2:0. V dalších třech duelech však nevstřelilo jedinou branku a zaznamenalo hrozivé skóre 0:8. Nejprve nestačilo na Alkmaar po výsledku 0:2, ještě o dva góly více obdrželo s PSV a naposledy taktéž 0:2 nestačilo na nováčka ze Sparty Rotterdam.

Domácí celek nedokázal uspět ani v úvodním kole národního poháru, kde prohrál s Den Haagem po penaltovém rozstřelu. "Prohráli jsme čtyřikrát v řadě, rozhodně to není příjemný pocit. Jsme rádi, že jsme dokázali proti Den Haagu skórovat, na druhou stranu jsme smolně vypadli po penaltách a nálada v kabině tak nemůže být nejlepší. Určitě chceme tento stav změnit a nejlépe už proti Tilburgu," řekl trenér Nijmegenu Peter Hyballa.

Ten má kompletní výběr, hosté přijedou bez Joppena vinou potíží s třísly, dále je mimo hru Koppers a vykartovaný Kali. Tilburg letos zvítězil jen jednou a byl to opravdu senzační tříbodový zisk, když uspěl v Amsterdamu proti Ajaxu. Jinak ale podlehl Alkmaaru, Heracles i Vitesse, bod vybojoval proti Rodě a Excelsioru. V průběhu týdne narazil v prvním kole národního poháru opět na Ajax a tentokráte utržil výprask 0:5.

"Zatím to není ideální, na druhou stranu je na čem stavět a lepší výsledky přijdou. Takový tým jako Ajax v našem případě porazíte jednou z osmi až deseti zápasů, rozhodně to nebude tradice. Nicméně minulá prohra byla až příliš vysoká a musíme se z ní poučit. Bude to tuhá bitva, vyhrát však můžeme," uvedl kouč Willemu Erwin van de Looi. V obou loňských vzájemných duelech zvítězilo NEC ve shodném poměru 1:0.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Utrecht - Sparta Rotterdam  (neděle 14:30)
Utrecht se na začátku letošního roku hodně trápí, jako jeden ze tří celků celé soutěže ještě ani jednou nevyhrál a se třemi body se nachází až na šestnácté pozici. Teď se svou nepříznivou sérii pokusí prolomit proti nováčkovi ze Sparty Rotterdam, který si naopak po postupu do nejvyšší soutěže vede poměrně obstojně. Hosté v šesti utkáních získali solidních deset bodů a nacházejí se v horní polovině tabulky, konkrétně na sedmé příčce.

Domácí celek na úvod prohrál s PSV Eindhoven nejtěsnějším poměrem 1:2, poté se rozešel smírně s Heerenveenem (2:2). Následně nestačil na velkého favorita z Alkmaaru (1:2), pak uhrál nerozhodný výsledek s Vitesse i ve Zwolle (v obou případech 1:1). Nicméně minulé kolo naprosto vyhořel, po obrovských chybách v defenzívě utrpěl doma debakl 1:5 s Groningenem. V průběhu týdne uspěl v národním poháru s Twente (3:1).

"Až na utkání s Groningenem jsme nepředvedli špatné výkony, stále nám chybí kousek k výhře. Pevně věřím, že nám pomůže úspěšný zápas s Twente, kde jsme konečně předváděli svou hru a navíc i dávali góly. Sparta pro nás bude hodně tuhé sousto, zatím hraje skvěle a navíc zvládá důležité momenty. Klíčem k úspěchu je trpělivost a nátlaková hra, diváci by nám také mohli pomoci," vyjádřil se optimisticky trenér FC Erik ten Hag.

Ten bude postrádat trojici marodů, mimo hru zůstávají van der Maarel s Hardeveldem a také Braafheid (přetržená achilovka). Nově na marodku přibyl také Klaiber (potíže s třísly). Hosté letos zdolali Zwolle, Go Ahead a minule i Nijmegen, bod uhráli s Groningenem a porážku utrpěli od Twente s Ajaxem. Také rotterdamský celek byl v úvodním kole poháru KNVB Beker úspěšný, když před vlastní kulisou přehrál druholigový Dordrecht bez problémů 3:1.

Sparta postrádá Pogbu kvůli svalovému problému v oblasti stehna, nadále je mimo hru i van Moorsel, Bai Kamara a též Breedijk s Bergkampem. Poslední vzájemné souboje obou celků jsou datovány do sezóny 2009/2010, tehdy byl jasně úspěšnější Utrecht. Ten nejprve doma udolal Spartu Rotterdam 2:0 a v následné jarní odvetě vyhrál na její půdě ještě o jednu branku více po výsledku 3:0.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Twente - SBV Vitesse  (neděle 14:30)
Oba týmy si zatím vedou průměrně, povětšinou se nacházejí v horní polovině tabulky a drží kontakt s pohárovými pozicemi. Twente si hodlá spravit chuť po vyřazení z 1. kola Nizozemského poháru, Vitesse naopak bude chtít potvrdit snadný postup. V posledních letech se v těchto soubojích daří spíše klubu z Arnhemu, ten v minulých osmi případech prohrál jen jednou.

Amsterdamský amatérský celek De Dijk byl soupeřem Vitesse v úvodním mači KNVB Bekeru. Byť vítězství 7:2 vypadá jednoznačně, trenér Henk Fraser měl ke spokojenosti hodně daleko. "Jsme rádi, že jsme postoupili, ale musíme být kritičtí sami k sobě. Měli jsme ukázat, že jsme mnohem lepší než náš soupeř. A na to potřebujete disciplínu, soustředěnost i veškerou energii," zlobil se.

Bídný přístup jeho svěřenců, to byl ten hlavní důvod, proč byl Fraser tak nakrknutý. "Když já neudělám domácí úkol, dostanu kopačky. Vyžaduji od svých hráčů maximum. Například mě úplně vytočilo, že jsme inkasovali dva góly, když jsme si vytyčili jako jeden z cílů čisté konto. Jasně, dali jsme sedm branek, ale klidně jich mohlo být deset," kritizoval dále.

V Eredivisie zatím Vitesse odehrálo vlastně jen jeden nepovedený zápas, a to ten proti Den Haagu. Jinak si herně ani výsledkově nevedl nikdy vyloženě špatně. Skvěle se zatím daří Rickymu van Wolfswinkelovi, který je na dobré cestě oprášit svou zašlou slávu. V šesti kolech se trefil už čtyřikrát, v tabulce střelců mu patří dělené třetí místo.

Twente v domácím poháru zklamalo a před vlastními fanoušky podlehlo Utrechtu. V lize si mužstvo Reného Hakeho vede přesně na půl, ze šesti utkání vydolovalo tři vítězství a utrpělo tři porážky. Na marodce se aktuálně nacházejí Joachim Andersen a Chinedu Ede, nejistý je pak start Kamohela Mokotja. Hosté by naopak měli být kompletní.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Feyenoord Rotterdam - Roda JC  (neděle 16:45)
Feyenoord Rotterdam letos působí jako dobře namazaný stroj a prozatím kraluje nizozemské nejvyšší soutěži, ovšem v tvrdé konkurenci ještě má před sebou hodně dlouhou cestu k zisku mistrovské trofeje po dlouhých osmnácti letech. V dosavadních devíti mistrovských zápasech v nové sezóně jen jednou prohrál a to hned na úvod v superpoháru s PSV, v tuto chvíli má na kontě už osm výher v řadě a působí nezastavitelným dojmem.

Nejslavnější rotterdamský celek neztratil v lize ani bod, s osmnácti body je na vedoucí pozici před konkurenčním PSV, Ajaxem i Alkmaarem. Nyní bude plnit úlohu obrovského favorita proti Rodě Kerkrade, která naopak ještě ani jednou nevyhrála a s pouhými třemi body je na předposlední sedmnácté příčce. Feyenoord letos v lize zdolal Groningen, Twente, Heracles, Excelsior, Den Haag i naposledy obhájce titulu z PSV.

Kromě úctyhodného skóre 16:2 zaznamenal letos ještě jeden velký úspěch, na úvod základních skupin Evropské ligy totiž zdolal slovutný Manchester United 1:0. Větší problémy neměl ani v národním poháru, druholigový Oss porazil snadno 4:1. "Je to krásný pocit, ale jsme jen na začátku dlouhé poutě. Rodu v žádném případě nesmíme podcenit, tři body potřebujeme a nechceme ztratit," řekl úvodem domácí stratég Giovanni van Bronckhorst.

Ten v nedělním souboji nemůže počítat s van Beekem (poraněný kotník), Eliou (potíže s ramenem) a brankáři Hahnem (po operaci kolenních vazů) s Vermeerem (přetržená achilovka). Kerkrade uhrálo bod s Heracles a Tilburgem, navíc překvapilo Ajax po remíze 2:2. Porážky utrpělo od Vitesse, Go Ahead a Heerenveenu. Třetí neúspěch za sebou zaznamenalo v národním poháru na půdě PSV, kde padlo zcela jasně 0:4.

Hosté se navíc musejí znovu vypořádat s početnou marodkou, na ní se v tuto chvíli nacházejí Ananou, Milec, van Son, Schahin, kvůli vyloučení v předchozím střetnutí budou scházet i Kum s Ajagunem. "Všichni předpokládají, že soupeře zdecimujeme, dáme hodně branek a lehce zvítězíme. Na druhou stranu je každý zápas jiný, Kerkrade nemá co ztratit a půjde do zápasu naplno. Důležitá bude koncentrace, musíme ji po zápasech s Manchesterem a PSV udržet na stejné úrovni," dodal s jasnými taktickým plány jednačtyřicetiletý van Bronckhorst.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ADO Den Haag - SC Heerenveen  (sobota 18:30)
Den Haag měl hodně silný start do sezóny, jenže od konce srpna se dobře namazaný stroj trochu zadrhl. Po posledních dvou ligových porážkách od Feyenoordu a Twente přišel na řadu alespoň pohárový úspěch, v Nijmegenu se mu podařilo vyhrát na penalty. Potvrdit tenhle výsledek nebude proti rozjetému Heerenveenu vůbec snadný úkol.

Fríský celek má na svém kontě hned čtyři vítězství v řadě, přitom v rámci 1. kola KNVB Bekeru dokázal smést před vlastními fanoušky 5:1 ještě loni prvoligový De Graafschap. V útoku se hostům opravdu začíná hodně dařit. V posledních třech zápasech jich nasázeli hned jedenáct! V tuhle chvíli má spolu s Ajaxem třetí nejlepší ofenzívu Eredivisie.

Ovšem snadné utkání to proti De Graafschapu rozhodně nebylo. Hosty dělily jen čtyři minuty od postupu, než zařídil vyrovnání a následné prodloužení útočník Henk Veerman. Až po normální hrací době se pak heerenveenská mašina rozjela naplno. "Především v první půli jsme zklamali. Nemám pro to žádné vysvětlení," hodnotil duel Veerman.

Právě on je v tuhle chvíli tak trošku na vedlejší koleji. Přetlak forvardů je v Heerenveenu přece jenom velký, takže do hry se povětšinou podívá až jako náhradník. Svým slušným výkonem si ovšem možná řekl o základ. "Vím, že jsem na správné cestě. Víc dělat nemohu. Musím prostě počkat a uvidí se, jestli to bude stačit na to, abych hrál od první minuty," přál by si Veerman.

Trenér Jurgen Streppel, jenž nemůže počítat se zraněným Shayem Faceym, nejistý je pak start Joosta van Akena a Mitchella te Vredeho, svého svěřence Veermana po pohárovém klání chválil. "Jsem s jeho výkonem spokojený," započal s hodnocením. "Chceme mít tuhle sezónu výjimečnou a budeme potřebovat víc než jen jedenáct hráčů. Právě to v konečném účtování rozhoduje o vašem postavení."

I ADO se možná bude muset obejít bez trojice hráčů. Dion Malone má potíže s břichem, Gervane Kastaneer naopak problémy s podkolenní šlachou. Otazník visí nad Thomasem Meissnerem, jehož trápí kyčel. Domácí mimochodem aktuálně drží devátou příčku, na kontě mají celkem deset bodů a dvě desítky se objevují také v jeho aktuálním skóre.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Groningen - Heracles Almelo  (sobota 18:30)
Oba dva sobotní protivníci zatím letos rozhodně nezáří, nacházejí se v dolní polovině tabulky a zaostávají za očekáváním. Nyní se střetnou ve vzájemném střetnutí a dá se očekávat velmi vyrovnaný duel, mírným favoritem bude domácí Groningen. Ten své první letošní ligové vítězství zaznamenal teprve v předchozím kole, s pěti body je na dvanácté pozici. Heracles jich doposud získalo na chlup stejně a je na tom o jednu pozici lépe díky skóre.

Domácí výběr nejprve prohrál ve třech úvodních utkáních, zvedl se až po překvapivé bezbrankové remíze s PSV. Následně doma remizoval 1:1 se Spartou Rotterdam a naposledy naprosto šokoval Utrecht, když na jeho půdě zvítězil v páteční předehrávce 6. kola jasně 5:1. "Může to být odrazový můstek, ale ta tato výhra také nemusí nic znamenat. Dařilo se nám v ofenzívě a chtěli bychom výbornou produktivitu zopakovat," řekl kouč FC Ernest Faber.

Ten se bude muset obejít bez Američana Payneho kvůli problémům s patou, poraněný kotník ještě nepustí na trávník Jespera Drosta. "Bude to těžký zápas s mnoha osobními souboji, rozhodovat mohou detaily. My bychom rádi využili domácího prostředí, letos jsme před vlastními fanoušky ještě nevyhráli. Pomoci nám určitě může i výhra v národním poháru," vrací se optimisticky k 1. kolu KNVB Beker, kde jeho svěřenci vyhráli na půdě týmu VV Capelle 4:0.

Hosté v letošním ročníku Eredivisie zvítězili také pouze jednou a to nad Tilburgem 3:1. Nerozhodný výsledek uhráli s Rodou Kerkrade a Den Haagem, nicméně minulé dva souboje se jim nepovedli. Po překvapivé prohře 1:3 v Rotterdamu s místním Excelsiorem nedokázali zaskočit amsterdamský Ajax a podlehli mu 0:2. Na stadionu Euroborg budou postrádat Gosense (potíže s kolenem) a Fledderuse (po operaci kolenních vazů).

Loni se spolu oba dva soupeři utkali hned čtyřikrát. Nejprve v základní části zvítězil vždy domácí výběr shodně 2:1. Stejným výsledkem ve prospěch Groningenu dopadlo i první střetnutí o Evropskou ligu. Heracles však v odvetě manko dohnalo a nakonec postoupilo po prodloužení (5:1). "Chceme se zlepšit, nejsme v optimální pohodě a výhra nad takto dobrým týmem by nám rozhodně mohla pomoci," řekl krátce trenér Almela John Stegeman.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - PEC Zwolle  (sobota 19:45)
Hráči Ajaxu opět bojují na několika frontách a zatím se jim daří celkem slušně, i když se nedokázali probojovat do základní skupiny Ligy mistrů. V tabulce Eredivisie se nacházejí na třetí pozici se třinácti body a na vedoucí Feyenoord mají manko pěti bodů. Nyní budou plnit úlohu jasného favorita proti Zwolle, které je naopak na opačném pólu nizozemské nejvyšší soutěže. Ještě ani jednou nevyhrálo a se dvěma body je na úplně posledním místě.

AFC v šesti ligových kolech zvítězilo čtyřikrát, teď drží šňůru pěti vyhraných zápasů v řadě včetně střetnutí v Evropské lize a národním poháru. Domácí překvapivě ztratili pouze s Rodou po remíze 2:2 ve 2. kole, hned na to senzačně prohráli v Amsterdamu s Tilburgem 1:2. Tomuto soupeři však vše vrátili i s úroky v národním poháru, když ho deklasovali 5:0. V lize zdolali Spartu Rotterdam (3:1), pak i Go Ahead (3:0), Vitesse (1:0) a Heracles (2:0).

V pozitivním světle se předvedli v Řecku proti Panathinaikosu, který nakonec porazili 2:1. "Pochopitelně zbytečné ztráty nás mrzí, nicméně současné působení mohu zatím hodnotit kladně. Nikdo není dokonalý a některé věci se nepovedou. Na druhou stranu se nemáme za co stydět a budeme bojovat o co nejlepší umístění. Momentálně jsme pozitivně naladění a daří se nám v koncovce, přejeme si co nejdelší trvání," uvedl trenér Ajaxu Peter Bosz.

Domácí výběr nastoupí v kompletní sestavě, naopak hosté se musí vyrovnat s početnou marodkou. Na ní se nacházejí de Boom s Warmerdamem (oba poraněné koleno), Dekker (po operaci kolenních vazů), Nijland (potíže se zadním stehenním svalem) a Saymak (problémy s kotníkem). Zwolle nedokázalo porazit svého sobotního protivníka čtyřikrát v řadě, loni s ním nezískalo ani bod po porážkách 0:2 a 0:3.

Hosté letos uhráli bod jen s Nijmegenem a Utrechtem (v obou případech 1:1), jinak podlehli Spartě Rotterdam (0:3), PSV (0:4), Heerenveenu (0:1) a minule také rozjetému Alkmaaru (0:2). "Náš protivník má problém s ofenzivou, jen dva vstřelené góly je opravdu špatná vizitka. Nicméně nemůžeme si myslet, že získáme tři body naprosto bez boje. Dvakrát jsme jako jasní favorité vyhořeli a nic takového už nehodláme dopustit," dodal s odhodláním dvaapadesátiletý Bosz.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AZ Alkmaar - Go Ahead Eagles  (sobota 20:45)
Hráči Alkmaaru po rozpačitějším začátku procházejí nizozemskou nejvyšší soutěží jak nůž máslem, nyní zvítězili již čtyřikrát v řadě a v tabulce poskočili na čtvrtou příčku pouze o skóre za favorizovaný Ajax s PSV. Teď se pokusí potvrdit úlohu jasného favorita proti nováčkovi z Go Ahead Eagles, které má na kontě čtyři body a je na patnáctém místě, jeho jasnou prioritou určitě bude záchrana. Proti AZ ale bez šance není.

Domácí celek na úvod sezóny remizoval s Heerenveenem (2:2) a podlehl PSV (0:1), od té doby přehrál Utrecht (2:1) poté i Nijmegen, Tilburg a Zwolle (ve všech třech případech 2:0). V Evropské lize ztratil pouze doma se srbskou Vojvodinou (0:0) a v základní skupině s irským Dundalkem. V tomto duelu neproměnil několik vyložených příležitostí, kvůli inkasované brance v samém závěru remizoval s outsiderem 1:1.

AZ se nemůže spolehnout na služby van der Lindena, který laboruje s poraněným stehnem. V úvodním kole národního poháru zaznamenal Alkmaar snadnou výhru, když přehrál FC Lienden na jeho půdě 4:1. "Od Go Ahead očekáváme bojovný výkon s pevnou defenzívou, proto bychom měli čekat na svou šanci a soupeři nechceme dovolit dostávat se do přečíslení. Nebezpečné budou i jeho standardní situace," uvedl domácí trenér John van den Brom.

Hosté po svém postupu do nejvyšší soutěže prohráli s Den Haagem, svůj premiérový bod uhráli proti Nijmegenu. Následně nestačili na Spartu Rotterdam (0:1) a ani na Ajax (0:3). Výhru zaznamenali v pátém kole proti Rodě Kerkrade, kterou zdolali 2:0. Nicméně naposledy podlehli stejným poměrem silnému Vitesse. Proti AZ budou postrádat dvě jména, mimo hru jsou Hamdaoui (poraněný kotník) a David (potíže s kolenem).

Oba dva soupeři se spolu naposledy utkali v sezóně 2014/2015 a tehdy byl úspěšnější favorit z Alkmaaru, který v obou případech zvítězil 2:0. "Proti Dundalku jsme se přesvědčili, že lehkovážná koncovka a špatná koncentrace nás může připravit o důležité body. Kvalitu Go Ahead určitě nesnižuji, pokud se však chceme prát o titul či evropské poháry, tak musíme v těchto typech zápasů vyhrávat," doplnil hodně sebevědomě devětačtyřicetiletý domácí stratég.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SBV Excelsior - PSV Eindhoven  (sobota 20:45)
PSV Eindhoven je stále považován za jednoho z největších favoritů na obhajobu mistrovského titulu, ovšem úplně bez zaváhání letos není. Po výhře v nizozemském superpoháru a třech výhrách v řadě za sebou začal klopýtat, v nejvyšší soutěži je na druhé pozici se třinácti body o pět bodů za vedoucím Feyenoordem. Právě s tímto protivníkem utrpěl na domácí scéně první porážku, když i přes herní převahu podlehl protivníkovi 0:1.

Svou druhou bodovou ztrátu zaznamenal ve 4. kole proti Groningenu, před vlastním publikem se s ním rozešel smírně bez branek 0:0. Svěřencům trenéra Phillipa Cocuyho nevyšel ani vstup do základní skupiny Ligy mistrů, španělskému Atléticu Madrid podlehli 0:1. Po dvou porážkách v řadě si spravili chuť v národním poháru, když zdolali Rodu Kerkrade 4:0. Svůj debut si po příchodu na hostování z anglického Newcastlu odbyl Siem de Jong, bratr kanonýra Luuka.

PSV se teď střetne s dalším rotterdamským výběrem, na půdě Excelsioru bude plnit úlohu favorita. Nicméně domácí celek letos předvádí slušné výkony a porazit ho nebude jednoduchá úloha. SBV v dosavadních šesti kolech získalo deset bodů a je osmé. "V poháru se nám znovu dařilo střelecky, po dvou utkáních bez vstřeleného gólu to byl pozitivní impuls. Doufám, že v podobném duchu budeme pokračovat také v sobotu," řekl optimisticky Cocu.

Ten nemůže využít služeb Koopmanse kvůli poraněnému ramenu, Locadia ještě nevyléčil zraněná třísla. "Excelsior letos vyhrál již třikrát, o jeho kvalitách nemůžeme pochybovat. Navíc bude mít velkou motivaci uspět, v tomto střetnutí nemůže nic ztratit. My se musíme dobře připravit po psychické i fyzické stránce, v průběhu týdne nás totiž čeká další důležitý souboj v Lize mistrů," dodal na předzápasové tiskové konferenci Cocu.

Excelsior nemůže využít služeb Elberse s van Duinenem (oba problémy s kotníkem). V tomto ročníku Eredivisie dokázal porazit Twente (2:1) a Groningen (2:0), v 5. kole si připsal skalp Heracles (3:1). Minule zavítal na půdu Tilburgu a remizoval s ním 1:1. Porážky utrpěl od Den Haagu (1:2) a v rotterdamském derby od Feyenoordu (1:4). SBV uspělo v 1. kole poháru KNVB Beker, když nejtěsnějším poměrem 1:0 zdolalo tým Barendrecht.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 5.75 - 1.22
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Feyenoord Rotterdam660016:218
2.PSV Eindhoven641111:213
3.AFC Ajax641112:513
4.AZ Alkmaar641110:413
5.SC Heerenveen632112:711
6.SBV Vitesse63129:510
7.Sparta Rotterdam63129:710
8.SBV Excelsior631210:910
9.ADO Den Haag631210:1010
10.FC Twente630313:129
11.Heracles Almelo61236:95
12.FC Groningen61239:135
13.Willem II61235:115
14.NEC Nijmegen61235:125
15.Go Ahead Eagles61144:114
16.FC Utrecht60337:133
17.Roda JC60333:93
18.PEC Zwolle60242:122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Stiksxx

Kdyz jsem si nestihl vsadit,tak si aspon tipnu tady.

ADO Den Haag - SC Heerenveen 0

FC Groningen - Heracles Almelo 0

AFC Ajax - PEC Zwolle 1

AZ Alkmaar - Go Ahead Eagles 1

SBV Excelsior - PSV Eindhoven 2

Reagovat
smazaný uživatel

ADO-Srdicka asi dnes zkouknu, ocekavam dobrej focus a golovou plichtu 2:2

Reagovat
Stiksxx

Srdíčka překvapili, i když to rozhodli až v závěru. Ale já je tipuju vysoko a přeji jim, když je tam Stijn.

Reagovat
AjaxFans

Tvl,minule me vyslo zlin sparta 10 arnhem eagles hendicap na arnhem plus par dalsich a listek me dojebal celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic sou klasicky dojebavaci, deset let uz na ne nesazim a na skotsko vseobecne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele