Emery potvrdil odchod ze Sevilly, nahradit by ho měl Sampaoli

12.06.2016, 19:34
Aktuality
Změnou na trenérské lavičce si projde Sevilla. Andaluský celek po více než třech letech opustí úspěšný kouč Unai Emery, jehož místo by měl zaujmout Jorge Sampaoli...

Pod vedením Emeryho zažila Sevilla hodně úspěšné období, neboť během posledních dvou let to byla právě ona, komu se podařilo dvakrát opanovat Evropskou ligu.

Další rok si španělský celek zahraje Ligu mistrů, to už ale nebude pod vedením 44letého lodivoda, který se má stát podle spekulací novým trenérem PSG.

Nástupcem by se měl stát Jorge Sampaoli, který po začátku tohoto roku opustil reprezentaci Chile, se kterou loni opanoval Copa América. "Obdrželi jsme informaci, že Unai Emery chce ukončit pracovní dokument," potvrzuje španělský celek na svém webu. "Nástupcem by se měl stát Jorge Sampaoli, jenž by se měl zítra dostavit na konkrétní jednání."

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
Robbie

takže Emery fakt do PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Sampaoli prijde, tak by mohl bejt dobra nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

takže Europsku Ligu vyhrá PSGčko

Reagovat
Uwe háže buly

Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

A my zatím rozjíždíme loterii s Pakem .

Reagovat
technecium

Emery do Realu Madrid

Reagovat
Robbie

ne do PSG

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Grahf

A Blancovi to už povedali?

Reagovat
Godwinson

Jestli to vážně vezme PSG, tak to bude hodně vtipné. To mohli klidně jít do Baupa

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

sice nevim kdo je baup ale davam

Reagovat
GEGE

Prosim ACM...

Reagovat
alcantara

Emery a futbalove hviezdy, to teda bude dobrodruzstvo Kam s Blancom?

Reagovat
I am Mancunian

v zime to vezme u nas po potkanovi

Reagovat
alcantara

Aj skor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

nekam kde jim nebude vadit splachovaci mekkej trener. a samozrejme se blancovi musi libit mesto. hmm bordeaux? jako asi ne. tipuju ze bud zustane ve francii nebo pude do italie. vostrovy a primera by byly prekvapenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jde vážně do Evertonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli půjde do PSG, tak to může být kolosální chyba pro všechny tři strany. Někdy tyhle tahy nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dôvod? Pre PSG a Emeryho to chyba nebude, kedze v lige a ligovom pohari maju 40 exhibicnych zapasov a ide uz len o tu LM kde horsie nez Blanc s tym kadrom nedopadne. Pre trenera je to podla mnanajviac easy job v Europe na top urovni.

Reagovat
Tomanatura

Ancelotti nesouhlasi

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak dá se to tak brát. Na druhou stranu prostě s tím týmem Blanc válcoval ligu, takže už to na Emeryho vyvíjí velký tlak. Ale máš pravdu, že vyhrát L1 je asi povinnost hraničící s jistotou.

Z pohledu PSG to nechápu - v lize to není žádná hvězda a v LM taky nikdy nic nedokázal.

Z pohledu Sevilly to bude samozřejmě velký zásah, ale oni s tím asi nic udělat nemůžou.

Prostě - prohra pro všechny strany. Byť si možná Emery do CV zapíše francouzský titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Emeryho vnimam ako jedneho z trenerov s potencialom dostat sa medzi uplny top a aspon ho urcite nesudim este ked nic neurobil. Pre PSG je to s ohladom na dostupnych trenerov dobra volba ajked Blanca som hodnotil pozitivne, ale asi ich proste znudil a Emery hraje dobre EL, takze tam je ta logika ze by mohol s PSG ist dalej v LM ked mu idu tie poharove sutaze a samozrejme ze na LM Sevilla nikdy nemala dost silny team, ale 3x EL v rade je tiez dobry uspech. Pre Emeryho je to velky karierny posun a aj ked zlyha(nevyhra LM), tak tie tituly L1 bude zbierat a o dalsie dobre angazma bude mat postarane. Cela konkurencia v L1 zavisi od toho ci Lyon, Monaco a zopar dalsich rozpredaju dalsie talenty co este maju v kadroch a ci ich nejak budu schopni zazracne stale nahradzat. Takze prehra to nieje urcite pre Emeryho a u PSG je to viac neutralne. pre mna je cele PSG jedna velka nuda a chcel som vidiet Emeryho v AC ale tak co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery v ACM zní už o hodně lépe. Tam by měl dost času na aklimatizaci, neočekával by se od něj okamžitý velký úspěch. Navíc i naturelem je současné AC Seville víc podobné, než megalomanské PSG.

Reagovat
Billy McClane

Zas vies viac ako PSG, Sevilla a Emery dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Aymeric Laporte agrees a new Athletic Bilbao deal. Adds an extra year to deal, and clause goes up to €65m. It will rise to €70m in 2018.

Reports are #MCFC offered Laporte €8m a season to join. He turned it down, and takes €5m at Athletic. He has now become the highest paid player in Athletic Bilbao history

Goes to prove that money can't buy you everything like loyalty and history.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele