Sevillu bude trénovat Argentinec Sampaoli

28.06.2016, 10:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bude kvalitní sevillský beton

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Paoli

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to zlá volba pre Sevillu, ale s ním sa asi na štvrté miesto (cieľ týmu) nedostanú. Bol by ideál aby postupili do jarnej časti LM, aby nestrašili toľko v jarnej časti EL. A v lige znovu skončia okolo 6,7 miesta

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Krasne kontrastni, jak Lazio oslovilo behem mesice snad 15 treneru s tim, že každý den už už byl někdo podepsany, i Sampaoli. Sevilla to sfoukla za den jakoby nic. Proto je tam kde je, oproti 99% Evropy. Po tomhle si Lazio muže ťukat do hlavy...

Reagovat
smazaný uživatel

zachvíli bude i ze Sevilly pryč, je to namyšlenej nesympaťák, i v Chile jsou teď rádi, že odešel...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni o Sampaolim, ale o jednani klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

nabídli mu 2 mega eur ročně, ale chtěl 2,6 mega ročně, jede po peňezích, ne po fotbale...

Reagovat
Pipo123

Prečo Lazio ? Lazio zajtra predstaví Bielsu, tam už je hotovo. Di Marzio to oznámil ako hotovú vec, čaká sa len na oficiálne predstavenie

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio proto, že každý den jiny jmeno, stoprocentně pravdivy, jako u vašich posil. Skoro 40 dní vybirate trenery, probihaji schuzky, nejdřív ten, pak onen....Sevilla to vyřidila za den a pul a je hotovo. Lazio to řeší x týdnů.

Reagovat
Pipo123

Lazio si vybera, ty pochop ze toto su treneri co zarabaju cez 3 mil e rocne. Takze Lotito si vybera rozumne, nakoniec Bielsu a to je kurva dobra volba. 3 mega u na nezarabal nikto, Pioli mal 900 000.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neřikam, že je to dobra nebo špatna volba, tento Bielsa, ale jde mi o to, že se s tim Lazio sere, kdežto Sevilla přijde a je hotovo.

Reagovat
Pipo123

Aj mna, ale Sevilla je finance silna, my nie, navyse platime stale Pioliho, Lotito musi zvolit dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého parádní trenér , chtěl bych ho spíše do Arsenalu

Reagovat
celeb

Neskutocne, kolko vybornych argentinskych trenerov je v tejto dobe v Europe. A repre s najkvalitnejsimi hracmi za dlhu dobu riadia nuly typu Maradona, Martino.

Reagovat
Billy McClane

Aspon sa je na co vyhovorit

Reagovat
celeb

Martino bol jediny trener Barcy, ktory za dlhu dobu nic nevyhral. NIC, nula, zero, nada!

Jeho placlivy vyraz v tvari ma strasi doteraz. To je clovek, ktory ako 1. na stadione strati vieru a boji sa pripadnej prehry. Jeho treningove/takticke metody neriesim, ale na stadione je z neho kopka nestastia a vysokovykonny ziaric porazeneckej nalady.

Reagovat
Billy McClane

NIC, nula, zero, nada! Ale predsa vyhral supercupu

Navyse v JA toho vyhral dost a pokial viem, tak ked k vam prichadzal tak sa pisalo ze je to najkvalitnejsi trener v Juznej Amerike.

Reagovat
celeb

vyborne zahral kvaldu s Paraguajom, ked skoncili 2. To je vsetko. Supercopa je 1 zapas hned na zaciatku sezony. Mal som na mysli Ligu, LM, CdR.

Co o nom pisali bulvarne casopisy ma moc nezaujima, ja som o nom vtedy tiez vedel len o tom, ze dobre zvladol ten Paraguay. Ale na tu jeho sezonu na lavicke Barcy by som najradsej hned zabudol. To bol nas suverejne najhorsi fotbal. Neproduktivne nahravanie okolo poliacej ciary - vtedy hlavne vznikol ten hadzanarsky hate voci Barce. Najviac ma aj tak sral striedaniami a nezvladanim koncov zapasov (co samozrejme spolu suviselo).

BTW: tuto Copu IMHO zvladol lepsie nez minulu (hlavne koli forme Higuaina, Banegu a novej krvi v zalohe), ale len do chvile, ked sa zmenil pocet hracov na ihrisku vo finale. Dovtedy Argentina dominovala, akonahle doslo k zmene, Cilania zareagovali okamzite (a spravne), u neho sa nastartovala ta nestasna nalada a bolo. 10 vs 10 uz bolo ovela horsie.... skratka vobec na to nevedel reagovat.

Kazdopadne oproti Saballovi, ktory s neexistujucou zalohou a mizernymi stopermi takmer vyhral MS, to bol velky downgrade na trenerskom poste.

Snad dojde ten Bielsa. Ten ked sa nebude darit, vybehne na travnik a nakope im rite v priamom prenose.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: může mi někdo prosím vysvětlit tyhle grafy? Konkrétně ten koláčový, jde to udělat tím způsobem? Dává to smysl? http://i.imgur.com/1YgD2Cd.png

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele