Dukla zahájí přípravu 27. června

14.06.2011, 12:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do Dukly půjde na hostování Ondra Švejdík

Reagovat
pospech11

nemáš ještě nějaké info o možných změnách v dukle ?

Reagovat
smazaný uživatel

Do Slavie Chigou

Reagovat
Kepy_FCB

pohrobci komunistickejch zoldaku z ligy ven!!!

Reagovat
pavel.fotbal

Jdi do PRDELE !!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi komunistická svině!

Reagovat
centos

Reagovat
pavel.fotbal

Těžko. Nikdy jsem se soudruhama neměl nic společnýho, ale tady se neřeší politika, alefotbal. Mám to napsat, pro některý TUPĚJŠÍ ještě jednou ? Dukla je z časů minulýho režimu dobrá značka a nebudu po 20 letech řešit jak si tu pozici vybojovala. Pro tupce- dneska je rok 2011 a čeká nás fot. ročník 2011/2012 a do něho nastoupí FC Dukla Praha, jako nováček . To že si nese s sebou kus dost slušně úspěšný historie, je věc druhá ! Ještě něco na vysvětlení ? Zajímá mě pouze jako fotbalový mužstvo, a i v minulým režimu, to nebylo jinak, JASNÝ !!

Reagovat
alegre

Souhlas. Politika sem nepatří právě tak jako ubožáci typu Kepy_FCB, IronMaiden91. Ten první je ostudou Barcelony a ten druhý za komunistů ani nechcal do plenek...

Reagovat
centos

Chvíli jsem přemýšlel, než jsem pochopil tu Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Ďolíčku s Bohemkou to bude zajímavé, navíc to prostředí .....

A postsocialistické derby s Dynamen Dresden bude mít také náboj .... Oba týmy kdysi v časech komančů hráli jinou roli než dnes, ale jak vidno, oba se postupně sbírají ....

Reagovat
Kepy_FCB

?? ?

Reagovat
pavel.fotbal

Vy dva jste se sešli, oba budete zřejmě synci z komunistických rodin, ty nejvíc řvou, pokud jste si nevšimli, vy dva, tak tohle server o FOTBALE a ne o histori, olitice, příp. politických vědách !! Jsme v roce 2011- ne v roce 1981, takže nechte toho rejpání ! Dukla je dneska normální civilní klub, stejně jako Bohemians 1905, nebo třeba v Německu ty Drážďany ! Už je vám to jasný !!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tak křičíš? Součástí každého sportu je historie, součástí skoro každého sportu je bohužel i politika.

Reagovat
centos

Jo počkej, tys už tady měl komediantské výstupy i u jiného článku, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám ten dojem.

Reagovat
pavel.fotbal

A ještě něco, dělím svoje fandovství mezi Bohemians 1905 a Duklu, takže , je to jasný, jinak v E vropě je to Barcelona !

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je zlo!

Reagovat
pavel.fotbal

A včem je zlo ? Hraje atraktivní fotbal plný pohybu, útočně, a jestli někdy sem, tam se trošku válí a fixlují fauly, no myslím, že tohle dělá 80 % fotbalistů, a znám i takový, co to doplní o hlasitou hereckou etudu. Je vyjímečná. Fakt je ten , že jí v poslední době rozhodčí párkrát pomohli. To i já jako fanda Barcelony musím uznat, s Chelsea, měla víc štěstí a přízně rozhodčích, bohužel i to patří ke všem sportům, kde musí rozhodovat lidský faktor !

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ji rád, proto je zlo. Stejně jako oba Manchestery, AC Milán, Real Madrid a další sympaťáci.

Reagovat
Kepy_FCB

presne, jsou to trapne vybery sveta , komerce , multikulti fans proste humus

Reagovat
smazaný uživatel

To sice nebylo úplně to hlavní, co jsem se snažil vystihnout, ale máš pravdu. To bych tam pak musel připojit ještě pár dalších, především nesnáším Salcburk. Jsem rád, že fandím týmu, kde hráči berou 30 litrů a fotbal není zkažen penězi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna milánské kluby nemají moc multikulti fanoušky a o Realu Madrid si to myslím taky.

Reagovat
pavel.fotbal

Proč se otíráte o něco, o čem nemáte páru ? Proč sem, sakra pořád někdo tahá politiku. Nechápu ?...

Reagovat
Kepy_FCB

spise me zajimalo proc v dolicku kdyz se tam hrat nemuze a jakej zapas s DD kdyz je v jine zemi...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta přehnaná reakce? Fotbal má svoji neodiskutovatelnou historii, bez ní to nejde. Ano, současná Dukla Praha je civilní klub, ale své "vyjímečnosti" se holt nezbaví. A nevím, proč z toho dělat takový cirkus. Tady na EF, až na pár vyjímek, byla vždy slušná diskuse. A pokud neumíš na tyto věci koukat trochu z nadhledu, tak je mi Tě opravdu líto. A tan první věte je opravdu mimo mísu .... neobviňuj někoho bez osobní znalosti!!!

Reagovat
pavel.fotbal

Jo, sorry, nechal jsem se unést, fakt, ale je že mě štve, to neustálý shazování historických úspěchů. Ani já nejsem levičák, ale když jsem chodil do školy, byla dukla lidi jako Pelc ,Samek,Gajdůšek, Nehoda, Viktor a Vízek a v bohemce třeba Dobiáš,Bičovský,Panenka,později Sloup,zelenský, lidi co tvořili dějiny, byla doba jaká byla a zaplaťpánbůh, že je pryč, i když dneska je taky bordel , ale jinej, jako lidi jsme, ne jako národ jsme neukázněný a bohužel dost záchodi, co dost snesou, Takže závěrem, obvykle takhle nelítám, ale na Duklu, Bohemku a Barcelonu jsem háklivej . Takže zase dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, také si pamatuji ještě slušnou éru Dukly (Vízek, Nehoda, Pelc, Stromšík, Rott, ....) a famózní éru Bohemians (oba Hruškové, Chaloupka, Prokeš, Němec, Sloup, Marčík, Zelenský, Jakubec, Borovička, ...), ale je potřeba rozlišovat. Bohemians byl a je slavný klub, který má tradici již od I. republiky, má a měl vždy velkou fanouškovskou základnu, atd.

Kdežto Dukla byl uměle vytvořený klub na pokyn zhora. Civilním klubům odebráni kvalitní hráči a to se to pak panečku vyhrává. Jako největší z klubů pod mimnisterstvem obrany (Dukly a VTJ) dal hráčům v té době nadprůměrné platy a zázemí, což jiní mohli jen trpce závidět. Zkrátka byl protěžován. Na druhou stranu se tam podařilo poskládat kvalitní týmy, které, hl. v 60. letech šířili věhlas tehdejšího Československa v evropských pohárech a v USA (Americký pohár). A samozřejmě to byl velký dodavatel do reprezentace.

Co se týče dalšího, tak jsou dnes také problémy, ovšem nelze to v žádném případě srovnávat s totalitou, která tu byla. A ještě k Barce. Ve Španělsku fandím jinému klubu, ale Barca je mi v posledné době opravdu sympatická. Projevuje se tam komplexní práce, nejen s mládeží, prostě se vším.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla .

Reagovat
didosh

Reagovat
twl

Dukla alespoň nemusím na víjezdi tak daleko!

Reagovat
alegre

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem na ně zvědavej jestli budou stejně suverení jako ve 2. lize

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ani nejde ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele