Dostálek zavzpomínal na působení ve Slavii pod zesnulým trenérem Ciprem

11.02.2023, 22:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kornovec

99/00 byla moc krasna sezona, meli jsme nadupany kadr a zrovna Risa patril mezi me nej hrace. skvela serie v lize a top moment byl samozrejme skalp Leedsu doma ve ctvrtfinale UEFY nebo vybojovany postup o kole drive proti mimoradne silnemu Udinese. Pak prisel tradicni duben, ztraty v lize a asi nejhorsi derby co jsem zazil, kdy dal Risa na 1:0, ale od 20. minuty to do nasi site spadlo 5 krat. Moje rany se zaceluji az ted v Jindrove ere, kdy Sparta ceka na titul 9 let a v Derby taky maloco uhraje. Ale nas tym kolem roku 2000 jsem opravdu miloval, aspon jeden titul udelat mel.

Reagovat
Sosi

Vyhoreli vzdy v LM, takze takovy top to nebyl, chybela tomu ta tresnicka...

Reagovat
KingMaster13

Spíš mě mrzí že toho nevyhrál víc ten tým z 96. Ten měl mít titul ještě minimálně o rok dřív. Ten tým z přelomu tisíciletí byl výborný ale to tu bohužel byla asi nejsilnější Sparta v rámci samostatné ligy.

Jinak naprosto souhlasím s tvým vyjádřením. Ta derby v 90. letech to byl hnůj, samej zářez ve prospěch Sparty i proto si to dnes tak užívám jak strádají. Dnes je nejhorší na tom to, že mají o dost sympatičtější tým než měli po ta desetiletí před tím, že by jim ten titul teď snad i přál ale vždy se kouknu na nějaké derby z 90. let a jsem zase nasranej, takže dobře jim tak

Reagovat
Mass

Jo co si občas stěžujeme teď na rozhodčí, tenkrát se ten fotbal opravdu nedělal sám a štěstíčku se muselo jít naproti.

Spartě se hlavně mimo rozhodčích podařilo držet kádr, o ty jejich kopáče nebyl v zahraničí takovej zájem jako o technický slávisty.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele